Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Ondřej
19.9.2017 13:51:19

+ dokazi sehnat dily na mou znacku
- mensi vyber delsi doba dodani
Dobra cena to je vsechno proc tam nakupuji.

avatar
Dušan
19.9.2017 13:42:42

+ Příkladná komunikace v případě sebemenší nejasnosti objednávky. Díly zabalené v originálních nerozlepených obalech výrobců. Máte tedy téměř 100% jistotu, že jste dostali to, co jste si objednali.
- Po první nákupu nemohu hodnotit
Skvělá komunikace. Rádi a ochotně poradí. Bezkonkurenční ceny.

avatar
Ivo
19.9.2017 11:01:09

+ nizke ceny na dily pro nektery znacky vozu
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Viz výše.

avatar
7tech
19.9.2017 10:29:38

+ doporučuji
- Nic
Vše OK, doporučuji

avatar
mb313
19.9.2017 9:20:41

+ Přístup obchodu k zakazníkovi,cena a výběr zboží
- Nevím
Obchod všem doporučuji, najdete-li někde něco levněji, tak už to bývá, ale jsou to vždy jen nepatrné cenové rozdíly.

avatar
mikeold
18.9.2017 13:09:53

+ celkem široký sortiment za cenu OK
- nevím o ničem
Rychle, levně, dobře

avatar
matty
18.9.2017 11:20:57

+ Přehledný výběr.
- Některé zboží nebylo skladem
velký výběr rychlost dodání

avatar
Jarda
17.9.2017 18:43:22

+ Paráda.
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Celková spokojenost.

avatar
Jarda
16.9.2017 15:11:58

+ celkem široký sortiment za cenu OK
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Obchod všem doporučuji, najdete-li někde něco levněji, tak už to bývá, ale jsou to vždy jen nepatrné cenové rozdíly.

avatar
CerberuS
16.9.2017 10:37:23

+ Přehledný výběr.
- Nic
Rychle, levně, dobře

avatar
Šritter Jiří
16.9.2017 8:34:58

+ Paráda.
- Nevím
velký výběr rychlost dodání

avatar
Šritter Jiří
14.9.2017 18:09:22

+ Přehledný výběr.
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Celková spokojenost.

avatar
oblak
14.9.2017 8:49:39

+ Paráda.
- Nic
Výborný, rychlý.

avatar
Milda
11.9.2017 16:43:05

+ vše je přehledné
- Nevím
nerisknul bych uz znovu kupovat pres jejich vyber dilu podle modelu vozu

avatar
P.Kos
11.9.2017 5:43:24

+ maji v nabidce levne dily
- nevím o ničem
nemaji uplně všechno ,ale dá se nakoupit /najít zboží s pomocí prodejce. Příště budu hledat potřebné zase zde,/OK.

avatar
Korben
10.9.2017 20:24:03

+ Skvělé ceny.
- Některé zboží nebylo skladem
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!

avatar
Papá Kódl
10.9.2017 17:56:08

+ přehlédnul jsem, že v balení je jenom jeden kus brzdových kotoučů, přišla mi logická výměna obou najednou, nicméně mě obchod telefonicky 2x kontaktoval, aby si věc ujasnil a přesto zakázka došla v termínu.
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Dobrý, určitě se budu ještě obracet.

avatar
Vitos
10.9.2017 17:37:35

+ Rychle dodání zboží
- nenapadá mě žádná
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Jaroslav Zahradník
10.9.2017 9:23:35

+ super komunikace ,,rychle odpovědi na dotazi
- Zatím nic
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Jaroslav Zahradník
9.9.2017 18:31:53

+ Rychle dodání zboží
- Nevím
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!