Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
15.06.2019 18:17:39

+ nízké ceny
- Některé položky nedostatečně popsány. Například, když se jedná o sadu není popsáno co vše sada obsahuje. Tedy objednáte naslepo.
Rychlost, kvalita, za mě spokojenost.

avatar
15.06.2019 15:48:16

+ Ok
- objednané zboží stále nedorazilo.
Bezproblémový nákup, doporučuji.

avatar
15.06.2019 9:57:54

+ osobní přístup
- zatím nemám negativní zkušenost
Výborná komunikace, přijatelné ceny, velký výběr zboží. Když nemají díly skladem, snaží se přesto sehnat, prodejci jsou ochotní. Zdání objednávky podle VIN kódu, odpověď do 15 minut. Nakupují zde 2 roky a i když jsem jenom maloodběratel, vždy spokojenost. Můžu jedině doporučit.

avatar
14.06.2019 17:04:31

+ Dobrá rychlost i cena.
- Některé položky nedostatečně popsány. Například, když se jedná o sadu není popsáno co vše sada obsahuje. Tedy objednáte naslepo.
Rychlost, kvalita, za mě spokojenost.

avatar
14.06.2019 16:59:32

+ Super ceny a rychlé dodání
- objednané zboží stále nedorazilo.
Bezproblémový nákup, doporučuji.

avatar
14.06.2019 10:47:20

+ Dobrá cena,rychlost zaslání
- zatím nemám negativní zkušenost
Výborná komunikace, přijatelné ceny, velký výběr zboží. Když nemají díly skladem, snaží se přesto sehnat, prodejci jsou ochotní. Zdání objednávky podle VIN kódu, odpověď do 15 minut. Nakupují zde 2 roky a i když jsem jenom maloodběratel, vždy spokojenost. Můžu jedině doporučit.

avatar
13.06.2019 19:19:18

+ Objednal jsem co jsem potřeboval, a bez problémů jsem to měl za dva dny doma.
- Některé položky nedostatečně popsány. Například, když se jedná o sadu není popsáno co vše sada obsahuje. Tedy objednáte naslepo.
Rychlost, kvalita, za mě spokojenost.

avatar
13.06.2019 14:04:47

+ Objednal jsem co jsem potřeboval, a bez problémů jsem to měl za dva dny doma.
- Některé položky nedostatečně popsány. Například, když se jedná o sadu není popsáno co vše sada obsahuje. Tedy objednáte naslepo.
Bezproblémový nákup, doporučuji.

avatar
13.06.2019 11:44:17

+ RYCHLÁ REAKCE, VÝBORNÁ KOMUNIKACE, KLADNÁ REAKCE NA ŽÁDOST O DODATEČNÉ ČASOVÉ DODÁNÍ
- objednané zboží stále nedorazilo.
Výborná komunikace, přijatelné ceny, velký výběr zboží. Když nemají díly skladem, snaží se přesto sehnat, prodejci jsou ochotní. Zdání objednávky podle VIN kódu, odpověď do 15 minut. Nakupují zde 2 roky a i když jsem jenom maloodběratel, vždy spokojenost. Můžu jedině doporučit.

avatar
13.06.2019 11:23:03

+ Dobré ceny Rychlé dodání
- zatím nemám negativní zkušenost
výhoda

avatar
13.06.2019 10:29:28

+ BYLO PROVEDENO VELMI RYCHLE
- velice stručné popisy, které jednoznačně nespecifikují výrobek
Rychlé objednání

avatar
13.06.2019 9:25:37

+ Rychlost dodání Dobré ceny
- Nemá
Ceny supr u některých položek ušetřeno až 50% Určitě nebyla poslední objednávka

avatar
13.06.2019 8:26:59

+ dobré
- zatím nemám
Tak ako vždy, keď si z motory objednávam :) spokojnosť, žiadne výhrady, akurát prepravca by mohol byť lepší, neadekvátna manipulácia, už 2x sa mi stalo že bol poškodený materiál (samozrejme vždy mi to vyreklamovali) takže tiež spokojnosť aj z tohoto hľadiska, odporúčam :)

avatar
13.06.2019 7:30:54

+ Nejlepší ceny
- Nekomunikuji
Za sebe doporučuji.

avatar
13.06.2019 7:20:01

+ Kvalitní zboží, dle objednávky.
- nevím
náhradní díl, který jsem sháněl, byl pouze u vás a to ještě za velmi příznivou cenu. pokud budu zase něco potřebovat, obrátím se na vás. děkuji.

avatar
13.06.2019 7:12:16

+ Rychlé a kvalitní vyřízení mé zakázky vyřízení
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
Maximální spokojenost, odborně mi poradili,slušně ceny.

avatar
13.06.2019 7:08:42

+ V pohodě obchod
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Nepříliš šikovný vyhledávač dílů

avatar
13.06.2019 5:37:01

+ Rychlí a zatím jsem moc spokojen
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Doporučuji vyzkoušet, mluví samo za sebe!

avatar
12.06.2019 16:18:24

+ Rychlé dodání dílu
- Nic.
Zboží došlo v pořádku.Absolutní spokojenost.

avatar
12.06.2019 16:02:48

+ Cena
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Žádná není