Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
21.05.2022 14:34:17

+ Poměr cena, kvalita Přístup obchodu
- Občas až moc velký výběr -> nepřehledné
super

avatar
21.05.2022 7:27:22

+ Připraveno druhý den k vyzvednuti Dobře ceny Osobní odběr
- parkování před prodejnou někdy problematické
Ok

avatar
21.05.2022 6:36:00

+ rychlé vyřízení nic
- žádné jsem nezjistil .
Na tuhle prodejnu jsem přišel pozdě ,ale na autě je pořád co dělat a jinde už dily neberu.

avatar
20.05.2022 18:22:40

+ Objednané zboží přijde vždy nejpozději do 3 dnů.
- Nic.
Jsem spokojený jak s pružným jednáním dodavatele i s dopravou

avatar
20.05.2022 15:22:25

+ Super ceny oproti Autokelly nebo Elitu
- U jedné z objednávek drobné zdržení
Krátké dodacílhůty

avatar
20.05.2022 7:38:49

+ Absolutní spokojenost s přístupem a zajištění potřeb klienta
- maji bordel ve svych internetovych strankach dalši nevyhoda,obchod Raglu je levnějši o 10%,i autodily pema take,některe položky maji dražši než něměcky obchod autodoc,nevyhoda obchodu je že maji hodně konkurentu,co se tyče ceny,na obchod s nahradnimy dily Samoservis.cz nema nikdo,jak je to možny,značka jurid brzdovy kotouč zadni s ložiskem kola,u motory stoji 2350kč,v Raglu stoji 2150kč,v něměckem obchodu autodoc 1663kč,v Samoservis.cz 1050kč,562368JC-1
Vše OK. Nabídka, cena, doprava, komunikace.

avatar
20.05.2022 7:11:55

+ Přehledný, velmi dobrý obchod. Není
- Web e-shopu na první pohled působí primitivně, ale aspoň funguje spolehlivě
dobré

avatar
20.05.2022 5:41:39

+ Zatím jsem velice spokojen. Rychlost a cena.
- Cesta k firmě
Vynikající ceny náhr.dílů.

avatar
20.05.2022 4:53:56

+ Vždy doporučím.
- Žádnou neznám
doporučuji

avatar
19.05.2022 14:34:21

+ Rychlost Obsah objednávky vždy odpovídal a pokud ne, bylo vyřešeno během minuty Velký výběr všech možných dílů
- Neznám
žádný problém,celkem rychlé doručení, uvidíme, co ořech vydrží :D

avatar
19.05.2022 13:38:50

+ široká nabídka sortimentu přijatelné ceny rychlost vychystání objednávky
- Nic
Ceny, velký výběr, rychlost dodání, komunikace přes mail je rychlá

avatar
19.05.2022 13:17:54

+ dobrý výběr dle auta solidní ceny když nepasuje díl, ochotně vymění do druhého dne
- Nic
Bezproblémové

avatar
19.05.2022 8:56:31

+ dobrá cena , široká nabídka
- Žádná
Stala se chybička a v balení mi nebylo dodáno "horní uložení tlumiče", ale to nic nemění na tom, že si vážím služeb a přístupu firmy.S operátorem byl dohodnut dobropis za tuto součástku, protože jsem nemohl čekat na náhradní dodání. Jednalo se relativně o větší a váhově náročnější dodávku, doporučil bych balení upravit pro snazší manipulaci " s možností úchytu".

avatar
19.05.2022 7:52:07

+ nízké ceny
- Žádná
Poradi, pomužou s výbérem podle vin

avatar
19.05.2022 7:50:47

+ Rychlost
- Žádná
Rychlé dodání. Pečlivě zabaleno. Lékárnička letošní rok výroby = naprosto OK.

avatar
19.05.2022 6:49:54

+ Vše OK!
- Spatna komunikace
ok

avatar
18.05.2022 20:49:35

+ Super rychlé jednání .ochota
- Nemam co bych vytknul
Již několikrát jsem zde nakupoval a vždy jsem byl spokojený.

avatar
18.05.2022 18:50:20

+ Možnost zboží vrátit do 14 dnů
- Lžou ohledně odeslání zásilky
Doporučuji i ostatním

avatar
18.05.2022 18:36:17

+ Jednoduché objednání , rychlá dodávka , dobrá cena , neni problém výměny , nebo zrušení objednáky a vrácení peněz. Dobrá poradenská služba při výběru potřebné součástky na typ vozidla.
- Jedno balení oleje teklo.Asi dírka?Vše mastné.
Dlouho jsem ho nemohl najít...

avatar
18.05.2022 15:52:07

+ Rychlost vyřízení objednávky. Skvělé ceny dílů. Velký výběr.
- Zboží bylo označeno jako "skladem u dodavatele" a pak jej nebylo možné dodat, protože jej dodavatel neměl. Proto jen 4 *
Dobrá komunikace a znalost n.d.