Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
18.02.2020 18:48:42

+ objednané zboží vždy spolehlivě dorazilo
- Obchod neumí zasilku poslat jako Poštovní balík do balíkovny, tím se pro kupujícího prodražuje poplatek za poštovné.
Přišla jiná značka pružiny ale v pohodě.

avatar
18.02.2020 16:02:16

+ Možnost osobního odběru. Nízké ceny.
- Nic
Výborné.

avatar
18.02.2020 12:48:22

+ Kvalitní zboží.
- Bohužel objednal jsem si blatník a musel jsem si ho vyzvednout v obchodě,jelikož není možné ho doručit,což je pro mne problém když jsem z Č.B.
Po rozbalení výrobku jsem zjistil,že je ulomen umělohmotný vývod.

avatar
17.02.2020 16:03:57

+ Nízké ceny a možnost osobního vyzvednutí zdarma
- Nic
Přišla jiná značka pružiny ale v pohodě.

avatar
17.02.2020 10:15:49

+ Spokojenost
- Bohužel objednal jsem si blatník a musel jsem si ho vyzvednout v obchodě,jelikož není možné ho doručit,což je pro mne problém když jsem z Č.B.
Výborné.

avatar
17.02.2020 8:43:18

+ Výborná pozice výborná obsluha výborný servis
- nic
Po rozbalení výrobku jsem zjistil,že je ulomen umělohmotný vývod.

avatar
17.02.2020 8:41:58

+ S obchodem i s díly jsem max spokojen
- Neni co vytknout
Jeden z nejlepších obchodů s náhradnímy díly.

avatar
17.02.2020 8:19:00

+ Spolehlivost
- - nemám
Doporučuju.....ok.

avatar
17.02.2020 8:08:42

+ Dobré ceny, velký výběr jak cenový, tak co se týče sortimentu. Parkování přímo na dvoře prodejny.
- Nemají vše
Zatím mě žádná nevýhoda nenapadá.

avatar
16.02.2020 18:47:13

+ S obchodem i s díly jsem max spokojen
- Nic
Jeden z nejlepších obchodů s náhradnímy díly.

avatar
16.02.2020 10:51:30

+ Spolehlivost
- Bohužel objednal jsem si blatník a musel jsem si ho vyzvednout v obchodě,jelikož není možné ho doručit,což je pro mne problém když jsem z Č.B.
Doporučuju.....ok.

avatar
16.02.2020 10:33:05

+ Dobré ceny, velký výběr jak cenový, tak co se týče sortimentu. Parkování přímo na dvoře prodejny.
- nic
Zatím mě žádná nevýhoda nenapadá.

avatar
16.02.2020 10:00:58

+ Rychlé, snadně, v pořádku
- Neni co vytknout
Jsem moc spokojen. Doporučuji.

avatar
16.02.2020 0:20:51

+ Rychle jednání!!Prostě jedním slovem super!!!
- Nic
Doporučuju.....ok.

avatar
15.02.2020 18:06:13

+ vyhodu
- Bohužel objednal jsem si blatník a musel jsem si ho vyzvednout v obchodě,jelikož není možné ho doručit,což je pro mne problém když jsem z Č.B.
Zatím mě žádná nevýhoda nenapadá.

avatar
15.02.2020 17:58:52

+ Solidní zboží i ceny.
- nic
Jsem moc spokojen. Doporučuji.

avatar
15.02.2020 15:02:49

+ Super ceny, Rychlost dodání
- Neni co vytknout
Opět bez problémů, v klidu rychle supr ceny...................

avatar
15.02.2020 11:10:48

+ Super ceny.
- - nemám
Poloha

avatar
15.02.2020 10:29:02

+ Dobré ceny, spolehlivý obchod, zásilky dobře zabaleny
- Nemají vše
Rychlost, správné dily. Jsem spokojena.

avatar
15.02.2020 10:26:23

+ Cena
- bohužel jsem po čtyřech dnes dostal balíček , kde byly brzdové desky a xenonová výbojka vhozené do jedné krabice , bez jakéhokoliv zajištění proti pohybu . Žárovka byla vypadlá ze svého obalu , ale fungovala . Nic méně stačilo malinko a mohl jsem si počkat na jinou (pokud by uznali reklamaci ) . Psal jsem na firmu email a nebyli schopni odepsat. Z mé strany jde o laxní přístup . Už od nich neberu :(
Dobré ceny, široký sortiment, rychlé dodání