Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Fox
1.3.2018 12:20:41

+ Parkování přímo u prodejny.
- nic
- široký sortiment ND - přehlednost - příznivé ceny

avatar
Wiki
1.3.2018 9:21:17

+ Rychlé dodání
- Destičky neodpovídaly specifikaci a vracel jsem je, ale nebyla to chyba obchodu, ale specifikací výrobce.
Jsem spokojen !

avatar
Lucka
1.3.2018 9:02:17

+ Super rychlost a kvalita dodávky
- Není mě známa..
velmi dobrá komunikace

avatar
Miky
28.2.2018 17:39:21

+ rychlá komunikace, pomoc při hledání ND a jeho výběr
- nevím ,,,zatim nic
Jsem velmi spokojen s přístupem i ochotou zřejmě všech kteří se v tom pohybují. V létě jsem si vyzvedl osobně zboží po cestě do MLR a člověk, který mi to vybavoval mi zařídil i servis na montáž brzdových kotoučů. To se nestává. Jsem velmi spokojen s úrovní služeb při zjišťování dílů ap. Milan Konejl

avatar
Fox
28.2.2018 7:46:39

+ Parkování přímo u prodejny.
- Nevýhody nejsou.
- široký sortiment ND - přehlednost - příznivé ceny

avatar
Wiki
28.2.2018 7:23:03

+ Rychlé dodání
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Jsem spokojen !

avatar
Lucka
28.2.2018 6:59:10

+ Super rychlost a kvalita dodávky
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
velmi dobrá komunikace

avatar
Miky
27.2.2018 20:36:36

+ Rychlé dodání
- nevím ,,,zatim nic
Jsem spokojen !

avatar
Fox
27.2.2018 13:34:52

+ Super rychlost a kvalita dodávky
- Nevýhody nejsou.
velmi dobrá komunikace

avatar
Wiki
27.2.2018 10:15:39

+ rychlost dodaní.. kvalitně zabaleno ..cena ..slušná nabítka zboží ..možnost osobního jednaní v poradestvi ..má první zkušenost a budu obědnavat dále ; )))
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Motora je nejlepší a super ceny

avatar
Wiki
26.2.2018 19:18:46

+ rychlost dodaní.. kvalitně zabaleno ..cena ..slušná nabítka zboží ..možnost osobního jednaní v poradestvi ..má první zkušenost a budu obědnavat dále ; )))
- nevím ,,,zatim nic
velmi dobrá komunikace

avatar
Lucka
26.2.2018 14:57:16

+ Super obchod!! Velmi vstřícné jednání . V obchodě velmi ochotně poradí a pomohou vybrat vhodné díly. Příště se na ně ráda zase obrátím. Kéž by bylo víc takových obchodů.
- Nevýhody nejsou.
Motora je nejlepší a super ceny

avatar
Libinka
26.2.2018 13:40:31

+ Výborné ceny zboží skladem rychlost doručení přehledné stránky
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Super obchod. Lidé co tam pracují, jsou ochotní a zkušení. Můžu jen a jen DOPORUČIT

avatar
Tomáš
26.2.2018 10:28:00

+ včas doručeno
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
Celková spokojenost s cenou dílů .Jen dodání mohlo být rychlejší.

avatar
Tomáš
26.2.2018 9:55:56

+ Výborné ceny zboží skladem rychlost doručení přehledné stránky
- Nevýhody nejsou.
Super obchod. Lidé co tam pracují, jsou ochotní a zkušení. Můžu jen a jen DOPORUČIT

avatar
Honza
26.2.2018 9:00:29

+ včas doručeno
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Celková spokojenost s cenou dílů .Jen dodání mohlo být rychlejší.

avatar
Jiří Hafijanyč
26.2.2018 8:37:56

+ Dobrá cena .Možnost koupit díly dle VINu vozidla.
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
Super jednaní,rýchlé dodání a nejlepši ceny.Děkuji.

avatar
Honza
25.2.2018 19:02:14

+ Dobrá cena .Možnost koupit díly dle VINu vozidla.
- Nevýhody nejsou.
Celková spokojenost s cenou dílů .Jen dodání mohlo být rychlejší.

avatar
Jiří Hafijanyč
25.2.2018 16:52:22

+ Super jednaní,rychlé dodání a nejlepši ceny.Děkuji.
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Super jednaní,rýchlé dodání a nejlepši ceny.Děkuji.

avatar
jize74
25.2.2018 16:23:09

+ VElky vyber z několika vyrobcu, rychle dodani
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
Velmi příznivé ceny, které Auto Kelly vůbec nemůže ohrozit. Velmi ochotný prodejce. Mohu jen doporučovat a to také dělám.