Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
03.06.2019 5:13:28

+ Sortiment,rychlost dodání Nic
- nevím
sehnal jsem do 24 hod. i díly na starší typ vozidla

avatar
02.06.2019 20:14:19

+ rychlost dodání výhodná cena přehlednost osobní vyzvednutí
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
Nakupuji zde pravidelně vše co potřebuji. Je to obchod, který je u mě v tomto směru na prvním místě - preferovaný, kam se jako první podívám, jestli potřebný díl je zde k dispozici. Až teprve poté sháním jinde. Drtivou většinu běžných věcí mají k dispozici. Obchod si nemohu vynachválit. Reklamace a storna - vždy bez problémů (většinou moje unáhlenost). Až bude moje vozidlo vypadat zase krásně, tak mám nachystané i podložky pod SPZ s krásným stříbrným logem této firmy ;-)

avatar
02.06.2019 20:02:03

+ dobré ceny
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
super ceny a opravdu široký sortiment. jen tak dál

avatar
02.06.2019 18:36:22

+ cena, rychlost, srozumitelnost
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Rychle dodáno

avatar
02.06.2019 17:28:34

+ Rychlé dodání + skvělá komunikace
- Nic.
Nakupuji zde už pár let a vždy bez problémů. Pokud náhodou něco nepasovalo bez problémů mi byl díl vyměněn. Perfektní přístup k zákazníkovi. Snaha vždy vyhovět.

avatar
02.06.2019 12:16:29

+ Cena a kvalita Kvalifikovaný a příjemný personál Možnost parkování Díly Meyle - ty mám opravdu rád Stává se mi velice často, že na můj problém reaguje zástupce firmy i mimo svoji oficiální pracovní dobu - potěší.
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Rychlost vyřízení

avatar
02.06.2019 8:55:31

+ zboží pasovalo přesně podle vin kodu.takže super i cena super
- Nemám
Neřešil jsem s obchodem žádnou, tam se teprve láme chleba. Pro zatím běžný e-shop nákup.

avatar
01.06.2019 10:55:08

+ Rychlost Ceny Komunikace
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Rychle dodáno

avatar
01.06.2019 2:37:28

+ Dobré ceny, široký sortiment
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Nakupuji zde už pár let a vždy bez problémů. Pokud náhodou něco nepasovalo bez problémů mi byl díl vyměněn. Perfektní přístup k zákazníkovi. Snaha vždy vyhovět.

avatar
31.05.2019 16:25:05

+ Dobré ceny, široký sortiment
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Rychlost vyřízení

avatar
31.05.2019 15:19:30

+ Rychlé dodání zboží, kvalitní produkt, dobrá cena
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Neřešil jsem s obchodem žádnou, tam se teprve láme chleba. Pro zatím běžný e-shop nákup.

avatar
31.05.2019 14:02:44

+ Cena, kvalita, pristup, komunikace po telefonu. A zase cena.
- Nic.
první nákup,vše v pořádku

avatar
31.05.2019 7:38:52

+ Komunikace
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Spokojeny techzahradnik servisujici flot.firmy ekoimpex vysocina s.r.o.

avatar
31.05.2019 6:37:28

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- Nemám
Velký výběr zboží a nízké ceny a rychlé dodání zboží. Prostě i s poštovným ,které není vysoké se vyplatí nakupovat v tomhle obchodě.

avatar
31.05.2019 6:19:06

+ rychle a spolehlivě
- Uvedena doba dodani je lez
neposlali mi zboží které jsem objednal při tom ho mají stále skladem , poslali ůplně jiný díl, copak to se stane. Ale pak mi raději zaslali dražší a méně kvalitnÍ

avatar
31.05.2019 4:06:26

+ Rychlé dodání zboží
- žádná
zboží dodali v pořádku a rychle

avatar
31.05.2019 2:53:56

+ Vždy došlo co jsem si objednal. Velký výběr různých značek,komunikace bez problémů.
- Nevím o ni
Jen doporučuji.

avatar
30.05.2019 17:42:21

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
neposlali mi zboží které jsem objednal při tom ho mají stále skladem , poslali ůplně jiný díl, copak to se stane. Ale pak mi raději zaslali dražší a méně kvalitnÍ

avatar
30.05.2019 10:26:20

+ rychlost, spolehlivost, ochota
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
zboží dodali v pořádku a rychle

avatar
30.05.2019 6:33:58

+ rychle a spolehlivě
- Nic.
Jen doporučuji.