Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
24.10.2018 18:15:08

+ cena a rychlost
- drahé poštové
Nakupuji zde pravidelne, vzdy je vse v poradku. Kvalitni zbozi, a ceny jsou bozi! Podpora na mailu i pozde vecer a komunikace na vysoke urovni. Uzasny pristup k zakaznikum.

avatar
24.10.2018 9:56:15

+ rychlá komunikace,ochota
- Pomalá aktualizace stránek při nastavení filtrů
Nakupuji zde pravidelne, vzdy je vse v poradku. Kvalitni zbozi, a ceny jsou bozi! Podpora na mailu i pozde vecer a komunikace na vysoke urovni. Uzasny pristup k zakaznikum.

avatar
23.10.2018 17:40:19

+ Skvělé ceny Velký výběr sortimentu Rychlé dodání
- Pomalá aktualizace stránek při nastavení filtrů
Nakupuji zde pravidelne, vzdy je vse v poradku. Kvalitni zbozi, a ceny jsou bozi! Podpora na mailu i pozde vecer a komunikace na vysoke urovni. Uzasny pristup k zakaznikum.

avatar
23.10.2018 16:40:36

+ SPOKOJEN
- Není
naprostá spokojenost

avatar
23.10.2018 11:37:13

+ SPOKOJEN
- Není
naprostá spokojenost

avatar
23.10.2018 8:48:17

+ Vysoce profesionální přístup personálu Přehledný web
- nic
Super

avatar
23.10.2018 5:51:20

+ Byla provedena konzultace i po telefonu
- Trochu chaos při výdeji zboží.
Flexibilni

avatar
22.10.2018 22:59:06

+ Byla provedena konzultace i po telefonu
- Není
Super

avatar
22.10.2018 15:30:53

+ Rychlé vyřízení objednávky Rádi a ochotně poradí s výběrem vhodného typu zboží
- nic
Flexibilni

avatar
22.10.2018 9:47:56

+ rychlé a spolehlivé dodání
- nic
Super

avatar
22.10.2018 8:20:58

+ Super obchod, rychlé dodání super ceny, všem doporučuji
- Trochu chaos při výdeji zboží.
Flexibilni

avatar
22.10.2018 7:51:12

+ Rychlé zpracování objednávky
- nevhodně označený obchod z venčí
Doporučuji všem zákazníkům

avatar
22.10.2018 6:57:23

+ Rychlá odpověď na dotaz Rychlé vyřízení objednávky
- za dva měsíce zboží nedodali
Zboží dorazilo do druhého dne a v pořádku,navíc za super cenu-spokojenost

avatar
21.10.2018 15:13:45

+ Rychlé zpracování objednávky
- nic
Doporučuji všem zákazníkům

avatar
21.10.2018 9:51:02

+ Rychlá odpověď na dotaz Rychlé vyřízení objednávky
- nic
Doporučuji všem zákazníkům

avatar
21.10.2018 4:52:28

+ Spolehlivý jako vždy
- Trochu chaos při výdeji zboží.
Zboží dorazilo do druhého dne a v pořádku,navíc za super cenu-spokojenost

avatar
20.10.2018 16:00:18

+ Skvělé ceny Pamatuje si výběr vozu pro budoucí nákup. Může jich být i několik. Levné poštovné Platba kartou Široký výběr dílů a to včetně značkových
- nic
Zboží dorazilo do druhého dne a v pořádku,navíc za super cenu-spokojenost

avatar
20.10.2018 13:54:06

+ Bez poplatku za dopravu v místě bydliště. Rychlé dodání objednaného zboží. Cena zboží.
- Trochu chaos při výdeji zboží.
zatím první nákup a spokojenost jak s cenou zboží tak s dodací lhůtou.

avatar
20.10.2018 10:35:48

+ Naprostá spokojenost
- nevhodně označený obchod z venčí
Zboží dorazilo do druhého dne a v pořádku,navíc za super cenu-spokojenost

avatar
20.10.2018 3:44:02

+ dobré ceny
- za dva měsíce zboží nedodali
zatím první nákup a spokojenost jak s cenou zboží tak s dodací lhůtou.