Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Vojta
17.1.2018 6:41:57

+ Rychlá zásilka
- Nevím
Vše bylo jak má být.

avatar
Alli
16.1.2018 14:43:47

+ velmi rychlé dodání objednaného zboží
- ?
Super jednání a rychlost dodaní.

avatar
Michal K.
16.1.2018 9:41:05

+ rychlost
- nic
uplná spokojenost se zbožím i přístupem

avatar
Radek Kurdziel
16.1.2018 8:09:36

+ Nízké ceny
- nabídka ND,potvrzení objednávky, úhrada a pak se zjistí, že ND nejsou skladem. Již podruhé.
obchod doporučuji ačkoliv mi výfukové potrubí přišlo ohnuté, naštěstí to nemělo vliv na funkčnost. Bylo to nejspíš způsobené tím, že výfuk se v balíku hýbal a dopravce s tím asi někde hodil. Dále jsem si objednal dvě různá těsnění výfuku a přišla mi dvě stejná. Nejspíše proto, protože by mi to jiné nepasovalo, uvítal bych, kdyby mi o tom ale někdo dal vědět. Jinak vše ok, určitě se nebudu bát znova objednávat.

avatar
karel
15.1.2018 19:47:26

+ dobré ceny,rychlé dodání,perfektní komunikace
- Nevím
objednávka v pořádku- výfuk + poštovné česká pošta 88,-Kč . Jedinej problém s dodáním volala mi pani, že musím zaplatit o 100,-Kč vyšší poštovné, s čím jsem nesouhlasil a požadoval jsem vrátit platbu z dúvodu nedodržení podmínek dodání. CCA po půl hodině mi volal zástupce, že tlumič dodáte za podmínek udaných na eschopu. Tlumič neměříl přes 150cm a nebyl těžší jak 30,-Kč.

avatar
jirka
15.1.2018 12:48:22

+ Operátoři na lince jsou milí a umí poradit (chovají se jako lidi) Rychlé jednání + nízké ceny oproti konkurenci
- ne
veškeré zboží na jednom místě cena

avatar
JV
15.1.2018 7:50:26

+ Rychlé doručení a dobrá cena
- Kamenná prodejna se těžko hledá!
rychlost 100%

avatar
Tom
14.1.2018 21:52:22

+ Po přestěhování super!
- Nic.
Dobrá domluva.

avatar
Milan R
14.1.2018 19:54:42

+ Rychlost a korektnost.
- Nic
včasné doručení ojednávky,dobrá telefonická rada

avatar
OukejCZ
14.1.2018 10:34:48

+ Velmi rychlé a seriozní jednání při řešení chybné objednávky
- chybí mi možnost zvolit si dodání přímo na výdejní místo (PPL, DPD, Geis...), abych si toto nemusel sám domlouvat s řidičem zásilkové služby
Zatím jeden z nejlepších a bezproblémové zaparkování.

avatar
Honza
13.1.2018 14:35:22

+ dorucenie
- žádné
vše v pořádku, dobře zabaleno, rychle dodáno, naprostá spokojenost

avatar
Roman
12.1.2018 15:54:44

+ líbí se mi vyhledávání součástek pomocí VIN kodu ochota a přístup široký sortiment zboží
- žádné
Objednal jsem, druhý den vyzvedl.

avatar
Dušan
12.1.2018 15:21:17

+ rychlost a cena
vzberete si z pohodlí domova

avatar
rav4
12.1.2018 13:56:40

+ dodání na adresu
Po objednání rychle doručeno.

avatar
Luboš
12.1.2018 11:03:18

+ ochota vstřícnost
V zásilce chyběl jeden kanystr oleje. Po reklamaci byl promptně dodán na náklady e-shopu. Jednání bylo vysoce profesionální a vstřícné.

avatar
Jarda
12.1.2018 8:25:31

+ VŠE OK DOPORUČUJI
ok

avatar
JOE
9.1.2018 12:39:15

+ výborná a detailní orientace pro přesnou specifikaci zboží
Perfektní

avatar
Pavel
9.1.2018 11:27:21

+ Dobrá domluva.
Nákup zboží a dodání bylo rychlé.Jsem velice spokojen.Obchod mohu doporučit všem zákazníkům.

avatar
kosa
9.1.2018 10:50:18

+ profesionální přístup a rada
bezproblemový obchod včetně výměny zboží.

avatar
Miloslav
7.1.2018 17:29:46

+ Osobní přístup Lidský přístup!
Doporučuji