Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
17.08.2018 10:54:20

+ Ok Ok Ok
- Vcasnost dodani,zboží bylo skladem u dodavatele (2 dny k doruceni).realita:zboží přišlo po 10ti dnech,ale vše ok.
Nemám nic co bych mohl vytknout,jsou rychlí,spolehliví,kvalita dodaných dílů na vysoké urovni.Rychlost dodání je příkladná.

avatar
17.08.2018 5:13:00

+ rychlost vyřízení objednávky ochota personálu při dohledání vhodného dílu dle VIN
- neni
Vše v pořádku

avatar
16.08.2018 13:47:29

+ Moznost rychleho doruceni.
- Cena produktů je vykompenzovana o trošičku delší dodací dobou, ale žádné drama
ceny dobře rychle jednani

avatar
16.08.2018 12:43:26

+ vyborne ceny
- Vcasnost dodani,zboží bylo skladem u dodavatele (2 dny k doruceni).realita:zboží přišlo po 10ti dnech,ale vše ok.
Cena

avatar
16.08.2018 11:37:40

+ rychlost zaslání, přijatelná cena
- neni
Nemám nic co bych mohl vytknout,jsou rychlí,spolehliví,kvalita dodaných dílů na vysoké urovni.Rychlost dodání je příkladná.

avatar
16.08.2018 8:00:06

+ Cena
- Nic
Vše v pořádku

avatar
15.08.2018 14:54:47

+ RYCHLE A KVALITNĚ
- Cena produktů je vykompenzovana o trošičku delší dodací dobou, ale žádné drama
Nemám nic co bych mohl vytknout,jsou rychlí,spolehliví,kvalita dodaných dílů na vysoké urovni.Rychlost dodání je příkladná.

avatar
14.08.2018 17:05:54

+ RYCHLE A KVALITNĚ
- Cena produktů je vykompenzovana o trošičku delší dodací dobou, ale žádné drama
Vše v pořádku

avatar
14.08.2018 10:01:53

+ Cena produktů podstatně nižší než u konkurence za ty samé značky Při nejakem problémů šlo vše řešit po telefonu a personál vyšel vždy vstříc ˘˘
- Vcasnost dodani,zboží bylo skladem u dodavatele (2 dny k doruceni).realita:zboží přišlo po 10ti dnech,ale vše ok.
Nízká cena je vykoupena většinou o 2 dny delší dodací dobou, ale je to minimální daň. Na tomto e-shopu nakupuji pravidelně na své BMW a kamarádům na ostatní značky vozů a nikdy nebyl problém.

avatar
14.08.2018 8:34:12

+ rychlost dodávky a nákupu kvalita cena
- neni
Vše OK

avatar
14.08.2018 4:34:00

+ Rychlost a komunikace obchodu, vstřícnost je v tomto obchodě na prvním místě. Ceny a kvalita
- Nic
Pristě nakoupím zase, ale pouze zboží skladem.:-)

avatar
13.08.2018 16:27:14

+ Rychlost a komunikace obchodu, vstřícnost je v tomto obchodě na prvním místě. Ceny a kvalita
- Vcasnost dodani,zboží bylo skladem u dodavatele (2 dny k doruceni).realita:zboží přišlo po 10ti dnech,ale vše ok.
Vše OK

avatar
13.08.2018 14:41:47

+ Dobrá komunikace s podporou prodeje Cena Návrhy alternativních dílů
- neni
Pristě nakoupím zase, ale pouze zboží skladem.:-)

avatar
13.08.2018 11:45:11

+ bohatý sklad, cena
- Nic
S Motora.cz jsem dlouhodobě spokojený a všem známým obchod doporučuji, ušetřil mi spoustu nervů a výdajů, jen tak dále!

avatar
13.08.2018 10:10:39

+ super ceny nyní výborná dostupnost prodejny a dost míst k parkování odborný personál který ochotně poradí a upozorní na případné komplikace při montáži nebo nekompatibilitu - s tím jsem se jinde nesetkal zboží vždy originálně zabalené, s výměnou ani vrácením dílů nikdy nemají žádný problém excelentní rychlost dodání na prodejnu / odeslání zboží
- popletli doručovací adresy
paráda

avatar
13.08.2018 9:07:06

+ Co potřebuji je dodáno rychle 100% spokojenost.
- o ničem nevím
Omylem jsem si objednal špatné kliky na mé auto , po telefonátu mi vše napravili a dodaly správné kliky. Jsem velice spokojen

avatar
13.08.2018 7:20:41

+ Rychlost
- Momentálně příjezd k prodejně
Výborná komunikace s prodejcem,vyhledá díly podle VINu,popřípadě,když si nejste jisti,ochotně poradí s výběrem dílu.

avatar
12.08.2018 20:23:50

+ Rychlost
- neni
paráda

avatar
12.08.2018 15:14:07

+ Rychlost a spolehlivost
- Nic
Omylem jsem si objednal špatné kliky na mé auto , po telefonátu mi vše napravili a dodaly správné kliky. Jsem velice spokojen

avatar
11.08.2018 14:29:24

+ Rychlá expedice i doprava. Výhodné ceny.
- popletli doručovací adresy
Výborná komunikace s prodejcem,vyhledá díly podle VINu,popřípadě,když si nejste jisti,ochotně poradí s výběrem dílu.