Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Karel Daněk
17.02.2018 12:11:46

+ Dobré ceny, rychlé dodání.
- Trošku hokej v popisu zboží, ale nic děsivého.
objednávka byla vyřízena rychle, akorát, že byl zaslán díl na jiný druh vozidla

avatar
milhaus220
17.02.2018 11:30:42

+ Ochota, rychlost - doporučuji
- Není co vytknout
Takhle si představuji perfektně fungující eshop, který má navíc velmi zajímavé ceny a také ochota zákazníka telefonicky kontaktovat a upozornit ho na zbytečnou duplicitu jedné položky, ačkoliv by to nemuseli dělat a pouze automaticky odbavit objednávku, takže pochvala.

avatar
Juseppe
16.02.2018 14:31:53

+ Ochota, rychlost - doporučuji
- O ničem nevím
Každý si vybere podle svých finančních možností

avatar
Rosťa G.
16.02.2018 12:14:13

+ Vyberou vám zboží, které potřebujete
- u některých dílů neúplné základní parametry
Velmi dobrý obchodník

avatar
Beny
16.02.2018 10:32:08

+ Rychlost dodání
- Trošku hokej v popisu zboží, ale nic děsivého.
objednávka byla vyřízena rychle, akorát, že byl zaslán díl na jiný druh vozidla

avatar
Karel Daněk
16.02.2018 9:17:48

+ dobré ceny přehledný eshop cena poštovného rychlost dodání vstřícné jednání
- Není co vytknout
Takhle si představuji perfektně fungující eshop, který má navíc velmi zajímavé ceny a také ochota zákazníka telefonicky kontaktovat a upozornit ho na zbytečnou duplicitu jedné položky, ačkoliv by to nemuseli dělat a pouze automaticky odbavit objednávku, takže pochvala.

avatar
milhaus220
15.02.2018 12:46:11

+ Cenově í kvalitně vyhovující zboží.
- Zadna
Za mě supr, doporučuji.

avatar
Pino
15.02.2018 11:11:37

+ přehlednost rychlost cena
- Velký vyber Neberou telefony,hovory "tipnou"
Od začátku až do konce velká spokojenost s tímto e-shopem. Doporučuji.

avatar
Wen4xxx
15.02.2018 10:10:47

+ Objednal jsem dva druhy brzdových kotoučů, protože jsem mohl až v obchodě porovnat se starým dílem, které jsou ty správné. Prodavač v obchodě v Brně (U vlečky) mně vybral ty správné kotouče a absolutně bez problému jsem si ty nevyhovující nekoupil, ačkoliv jsem je objednal. Doporučuji, doporučuji, doporučuji !!!
- slabší komunikace
Nakupováni super, ochotně poradí jaký náhrádní díl koupit. Malinkaté mínus za včasné dodání (slibují dodání do 24h.já ho dostal až za 3 dny),ale zato asi nemůže MOTORA.

avatar
Karel Daněk
13.02.2018 21:39:10

+ Objednal jsem dva druhy brzdových kotoučů, protože jsem mohl až v obchodě porovnat se starým dílem, které jsou ty správné. Prodavač v obchodě v Brně (U vlečky) mně vybral ty správné kotouče a absolutně bez problému jsem si ty nevyhovující nekoupil, ačkoliv jsem je objednal. Doporučuji, doporučuji, doporučuji !!!
- Trošku hokej v popisu zboží, ale nic děsivého.
Za mě supr, doporučuji.

avatar
milhaus220
13.02.2018 15:17:38

+ Nejnižší cena na trhu,ve skvělé kvalitě
- Není co vytknout
Od začátku až do konce velká spokojenost s tímto e-shopem. Doporučuji.

avatar
Pino
13.02.2018 8:29:36

+ Supr ceny Rychlé vyřízení
- Zadna
Nakupováni super, ochotně poradí jaký náhrádní díl koupit. Malinkaté mínus za včasné dodání (slibují dodání do 24h.já ho dostal až za 3 dny),ale zato asi nemůže MOTORA.

avatar
Wen4xxx
12.02.2018 11:15:37

+ Cena Rychlost Komunikace
- Není co vytknout
Od začátku až do konce velká spokojenost s tímto e-shopem. Doporučuji.

avatar
Tony615
12.02.2018 6:22:46

+ Vynikající komunikace při objednání a dodání, rychlost a vyhledávání přesně dílu buď podle kvality nebo i cenově levnější, hlavně podle VINu s možností po telefonu. Chybí některé položky, což je ale pochopitelné, že nejde mít úplně všechno.
- Zadna
Nakupováni super, ochotně poradí jaký náhrádní díl koupit. Malinkaté mínus za včasné dodání (slibují dodání do 24h.já ho dostal až za 3 dny),ale zato asi nemůže MOTORA.

avatar
Jan Lidický
11.02.2018 21:44:20

+ Dobre ceny
- Zadna
Nakupováni super, ochotně poradí jaký náhrádní díl koupit. Malinkaté mínus za včasné dodání (slibují dodání do 24h.já ho dostal až za 3 dny),ale zato asi nemůže MOTORA.

avatar
Jiri
11.02.2018 21:37:13

+ Dobre ceny Dostupnost
- Velký vyber Neberou telefony,hovory "tipnou"
Dobrý sortiment za dobré ceny, rychlé jednání, dobrá komunikace. Doporučuji bez výhrad.

avatar
David
11.02.2018 15:02:59

+ Velmi dobrá komunikace Cena Kvalita
- slabší komunikace
Zatím vše pasovalo na první nákup a za super ceny.

avatar
Tomáš
11.02.2018 13:14:11

+ Hned o pul 7me jsem si rano mohl vyzvednout
- při první objednávce jsem na žádnou nevýhodu nepřišel
Perfektní a profesionální obchod. Vždy ochotně pořadí, skvělé ceny a rychlé dodání

avatar
Baca
11.02.2018 12:29:20

+ vstřícné jednání
- doba dodání
Už si neobjednm z tohoto obchodu nic.Autobaterie přišla totálně vybita,poškrábána nálepky poničené,jako by ji někdo používal.Vrátit autobaterií je skoro nemožné jelikož přepravní služby nedorucuji nebezpečné zboží.Nabil jsem ji vydržela 6 dní.Zmetek,vyhozené peníze.

avatar
borisovic
11.02.2018 9:55:08

+ Dobré ceny Rychlé dodání Velmi spolehlivý
- mohla by být delší otevírací doba obchodu
Dobré ceny a rychlé dodání zboží