Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
05.10.2019 16:15:36

+ Rýchle dodanie a výborná cena
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Rychlé zaslání, dobrá cena.

avatar
05.10.2019 14:23:44

+ Opravdu skvělý obchod, poradil mi s výběrem, přehledné stránky DOPORUČUJI!!!!!
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Velmi kvalitní a seriózní obchod už po několikáté jsem nakupoval.

avatar
05.10.2019 8:37:50

+ nízká cena zboží
- nenašel jsem
obchod je super.ceny mají výborné...doporučuji

avatar
05.10.2019 5:46:06

+ Dobrá cena, rychlé dodání
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
Jsem velmi spokojen. Děkuji.

avatar
04.10.2019 18:42:32

+ Opravdu skvělý obchod, poradil mi s výběrem, přehledné stránky DOPORUČUJI!!!!!
- Skoda ze nemaji kameny obchod bud v roudnici lad labem nebo mělnik okoli
Jsem velmi spokojen. Děkuji.

avatar
04.10.2019 16:39:30

+ nízká cena zboží
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Spokojen vše dorazilo v pořádku a funkční vždy beru součástky od vás dobrá cena a vše funkční

avatar
04.10.2019 16:28:11

+ Dobrá cena, rychlé dodání
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Obchod doporučuji!!!!!!

avatar
04.10.2019 15:19:18

+ doručeno do druhého dne, SMS, rychlé a jednoduché vyřízení
- nenašel jsem
Velký výběr,ochota,rychlost,vstřícnost zkrátka super obchod mohu jen vřele doporučit.

avatar
04.10.2019 12:54:10

+ Rychlost Kdyz se splete v objednavce nelze odecist cenu vracenych polozek za nove. Jedine resine je opet zaplatit nove a cekat a cekat az vam vrati penize za puvodni
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
Vzdy nakoupim z motory levne a kvalitni,dily vzdy sedi a pasuji

avatar
04.10.2019 10:50:24

+ Obchod bez chyby.
- Není co, prostě obchod jak má být.
Ok

avatar
04.10.2019 9:52:19

+ Stali zakaznik spokojenost Perfekni ceny
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
zboží připraveno dle domluvy do druhého pracovního dne

avatar
04.10.2019 8:34:26

+ Velký výběr zboží
- nevím
Nevím

avatar
04.10.2019 6:34:53

+ Rychle dodají objednané zbozi
- dodací lhůta
Vyborna komunikace i doruceni.

avatar
03.10.2019 19:58:39

+ Stali zakaznik spokojenost Perfekni ceny
- Skoda ze nemaji kameny obchod bud v roudnici lad labem nebo mělnik okoli
Vzdy nakoupim z motory levne a kvalitni,dily vzdy sedi a pasuji

avatar
03.10.2019 14:34:36

+ Velký výběr zboží
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Ok

avatar
03.10.2019 12:19:58

+ Rychle dodají objednané zbozi
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
zboží připraveno dle domluvy do druhého pracovního dne

avatar
03.10.2019 12:14:09

+ Při zakoupení nevhodného zboží rychlé vyřízení reklamace.
- nenašel jsem
Nevím

avatar
03.10.2019 9:39:18

+ Dobré
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
Vyborna komunikace i doruceni.

avatar
02.10.2019 18:53:31

+ Při zakoupení nevhodného zboží rychlé vyřízení reklamace.
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Nevím

avatar
02.10.2019 18:10:53

+ Dobré
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Vyborna komunikace i doruceni.