Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
02.06.2018 18:27:27

+ obchod funguje dobre
- neznám
Dobré ceny, rychlé dodání zboží, opakovaně jsem nakoupil a vše ok.

avatar
02.06.2018 10:44:12

+ Vstřícné chování Zákazník je pro ně prioritou Poradí, když si člověk neví rady Pro mě je to aktuálně obchod, u kterého v případě dalších náhradních dílů budu objednávat.
- nezjištěna
Zatím jsem žádnou nenašel a doufám, že nenajdu.

avatar
01.06.2018 12:58:34

+ Vstřícné chování Zákazník je pro ně prioritou Poradí, když si člověk neví rady Pro mě je to aktuálně obchod, u kterého v případě dalších náhradních dílů budu objednávat.
- neznám
Zatím jsem žádnou nenašel a doufám, že nenajdu.

avatar
01.06.2018 12:34:29

+ poradí!!
- nezjištěna
Super!

avatar
01.06.2018 10:13:42

+ Rychlé jednání.
- horší online katalog
Nákup doporučuji s výhradou. Rychlost i stav zboží naprosto v pořádku, cena také. Horší to je s dodávkou, nevím proč jsem nucen u Pošty do Balíku do ruky, když by pro mne byl výhodnější Balík na poštu, kam jsem si dodávku dodatečně přesměroval a jak je možné, že na průvodce k balíku napsána váha 5kg, když balíček neměl ani 1kg. Proč mám platit za služby, které nevyužívám ?

avatar
01.06.2018 8:55:37

+ spolehlivost, ochota
- - není
Bezproblémový a rychlý obchod

avatar
31.05.2018 9:18:12

+ vše OK
- nezjištěna
Nákup doporučuji s výhradou. Rychlost i stav zboží naprosto v pořádku, cena také. Horší to je s dodávkou, nevím proč jsem nucen u Pošty do Balíku do ruky, když by pro mne byl výhodnější Balík na poštu, kam jsem si dodávku dodatečně přesměroval a jak je možné, že na průvodce k balíku napsána váha 5kg, když balíček neměl ani 1kg. Proč mám platit za služby, které nevyužívám ?

avatar
31.05.2018 7:27:13

+ Dobrá komunikace vše co slíbí také dodrží
- horší online katalog
Bezproblémový a rychlý obchod

avatar
30.05.2018 21:47:59

+ Dobrá komunikace vše co slíbí také dodrží
- nezjištěna
Bezproblémový a rychlý obchod

avatar
30.05.2018 10:45:53

+ Dodání v termínu
- horší online katalog
Jsme moc spokojeni, díly jsou vždy v pořádku, perfektní služby...

avatar
30.05.2018 7:13:06

+ rychlost, přijatelná cena, profesionalita
- - není
Rychlé vyřízení objednávky, zboží jsem objednal v pátek a v úterý jsem ho měl doma. Velký výběr a rozumné ceny. Byl to můj 1. nákup.

avatar
29.05.2018 19:27:01

+ rychlost, přijatelná cena, profesionalita
- nezjištěna
Jsme moc spokojeni, díly jsou vždy v pořádku, perfektní služby...

avatar
29.05.2018 13:28:28

+ super ceny
- horší online katalog
Rychlé vyřízení objednávky, zboží jsem objednal v pátek a v úterý jsem ho měl doma. Velký výběr a rozumné ceny. Byl to můj 1. nákup.

avatar
28.05.2018 16:05:11

+ super ceny
- horší online katalog
Rychlé vyřízení objednávky, zboží jsem objednal v pátek a v úterý jsem ho měl doma. Velký výběr a rozumné ceny. Byl to můj 1. nákup.

avatar
28.05.2018 8:21:13

+ super ceny
- horší online katalog
Skvělý obchod s bezkonkurenčními cenami

avatar
28.05.2018 8:17:38

+ cena dostupnost
- - není
Možnost zaparkovat u prodejny

avatar
28.05.2018 4:53:16

+ Rychlost, spolehlivost
- Na webových stránkach obchodu zbozi nespecifikovano podle urciteho roku a znacky. Prisel na stranku "Brzdové destičky pro CHRYSLER VOYAGER / GRAND VOYAGER III (GS), 2.5 TD , rok 1995-2001, objednal jsem a dostal desticky na auta od roku 2001. Musel jsem vratit a zbytecne platit postovne.
Dobrý obchod, nakupoval jsem podruhé, obě objednávky v pořádku.

avatar
28.05.2018 4:14:17

+ Velmi rychlé dodání. Zboží odpovídá popisu.
- Zboží uvedeno skladem ale skladem nebylo a neměli ani náhradu u které bylo také napsáno skladem.
Super

avatar
27.05.2018 17:46:53

+ snadný nákup Vynikající sevis i komunikace
- Objednal jsem si napinaci rameno Febi Bilstein a misto neho mi prislo rameno Dayco, prodejce se vyjadril ze mi zavola jeho kolega, ale ticho po pesine
DORÉ CENY

avatar
27.05.2018 17:09:42

+ poradí zákazníkovi
- Žádná
Za stejný díl od stejného výrobce můžete jinde zaplatit i několikanásobně víc. Kdyby byly díly na skladě k okamžitému vyzvednutí, byl by to ideál, takhle až druhý den po objednání.