Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Zdeněk
24.7.2017 20:54:53

+ cena
- ?
Moje skušenost je zatím dobrá z duvodu ,že mi poradily telefonicky jaké zboží je přesně k mému autu.

avatar
Marek
24.7.2017 18:01:21

+ Mnou požadované zboží měli skladem a obratem dodali Žádná
- nic
Velká spokojenost, vždy velmi rychle odpoví na dotaz a doporučí díl na požadovanou značku automobilu, ještě nikdy jsme nemuseli nic vracet, díky

avatar
Vasili
24.7.2017 6:35:13

+ Široký sortiment zboží za výhodné ceny.
- nabídka ND,potvrzení objednávky, úhrada a pak se zjistí, že ND nejsou skladem. Již podruhé.
Doporučuji všem.

avatar
Ladislav Bečvář
23.7.2017 20:53:07

+ cena
- nic
Obchod na jednicku,ochota od personalu vyresit neschopnost dopravce PPL,uz se chystam na dalsi nakup

avatar
milanpilot
23.7.2017 8:28:10

+ Mnou požadované zboží měli skladem a obratem dodali Žádná
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
Moje skušenost je zatím dobrá z duvodu ,že mi poradily telefonicky jaké zboží je přesně k mému autu.

avatar
Zdeněk
23.7.2017 7:55:04

+ Široký sortiment zboží za výhodné ceny.
- Dostupnost zbozi
Velká spokojenost, vždy velmi rychle odpoví na dotaz a doporučí díl na požadovanou značku automobilu, ještě nikdy jsme nemuseli nic vracet, díky

avatar
Marek
22.7.2017 18:24:05

+ Dobrý
- O žádné nevím
Doporučuji všem.

avatar
Vasili
21.7.2017 10:47:50

+ Vyhledávání podle originálních čísel dílů, skoro vše dostupné
- žádné vše v poho
Příplatek za doručení do 24 h jsou vyhozené peníze. Od objednání mi přišel materiál až za 3 pracovní dny - přesně za 76 hodin. Tento nedostatek jsem komunikoval s firmou přes email. Staví se k tomu jako, že to je v pořádku a že chyba není na jejich straně. V obchodních podmínkách nemají k tomuto nic napsané. Za mne toto neplatit.

avatar
Veseláč
21.7.2017 6:43:46

+ Dobrá cena široký výběr
- Nevím
pomoc při výběru ND dle typu auta, průběžná komunikace,příjemné jednání,

avatar
papa
20.7.2017 9:23:34

+ Vše funguje,tak jak se očekává.
- ?
Obchod doporučuji..přepravu přes ppl však ne..

avatar
Prcek.kv
18.7.2017 20:58:05

+ Rychlé vyřizování a dodání.
- nic
mohu jen doporučit

avatar
Jonas
18.7.2017 19:07:32

+ Super ceny Obrovský výběr Rychlé vyřízení objednávek
- nabídka ND,potvrzení objednávky, úhrada a pak se zjistí, že ND nejsou skladem. Již podruhé.
zboží vyexpedováno během 24hodin

avatar
Zdeněk
18.7.2017 5:27:46

+ Dobré ceny Šíroky vyběr náhraních dílu
- Nevím
+ dobrá cena zboží - poštovné + nelze vyzvednout osobně a na doručení poštou v avizovaném časovém rozmezí jsem čekal 7 hodin (o hodinu déle, než ČP avizovala)

avatar
papa
17.7.2017 14:26:35

+ Dobrá cena široký výběr
- nic
mohu jen doporučit

avatar
Prcek.kv
15.7.2017 10:37:05

+ Vše funguje,tak jak se očekává.
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
zboží vyexpedováno během 24hodin

avatar
Jonas
14.7.2017 13:18:36

+ Rychlé vyřizování a dodání.
- Dostupnost zbozi
+ dobrá cena zboží - poštovné + nelze vyzvednout osobně a na doručení poštou v avizovaném časovém rozmezí jsem čekal 7 hodin (o hodinu déle, než ČP avizovala)

avatar
Zdeněk
14.7.2017 6:48:05

+ Super ceny Obrovský výběr Rychlé vyřízení objednávek
- O žádné nevím
Spokojenost ,doporučuji ostatním

avatar
Dan
13.7.2017 16:59:59

+ Dobré ceny Šíroky vyběr náhraních dílu
- žádné vše v poho
Obchod avízoval expedování zásilky. Dopravce však potvrdil její přijetí až druhý den. Tím se doručení protáhlo.

avatar
MH
13.7.2017 9:38:54

+ Cena Pěkný e-shop Komunikace
- Nevím
Před prodejem jsem objednávku konzultoval s prodejcem ( jméno si bohužel nepamatuji ) byl jsem velmi mile překvapen celkovým pozitivním přístupem a dobrou radu, děkuji ještě jednou. Prodejce jsem již ve třech případech doporučil.

avatar
leto28
12.7.2017 17:32:29

+ bleskova dodavka zbozi o zadne nevim
- ?
Doporučuji