Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Oldřich Fridrich
6.6.2017 7:20:54

+ Kvalitni ale přitom cenově dostupné zboží
- Málo zboží a sortimentu.
přijatelná nabídka a sortiment rychlost dodání doporučuji

avatar
Truhlik
5.6.2017 7:29:05

+ Obchod nedisponuje nedostatky proto 100 % na fb dokonce poradi když si nejste jisti jaky náhradní dílů potřebujete.
- Doprava-Česká pošta Doručení na vzdálenost cca 65km trvalo 7dní
velice ochotný přístup a rychlá komunikace, doporučuji

avatar
Petr.L
4.6.2017 20:21:12

+ Velký výběr Dobré ceny Rychlost vřízení
- Informace o pripravene zasilce telefonicky. Nelze pripsat poznamku k objednavce.
Takze asi takhle. Obednal jsem si xenonove vybojky ktery meli mit vyšší svirivost 6000 lum,dorazili standartni 4300 lum. Normalne bych je i vratil ale mechanik na ne uz cekal,takze nezbylo nez je pouzit ty co jsem nechtel. Vse jsem resil s vama a to hned dvakrat. Slibili jste mi ze mi poslete rozdil ma ucet ,ale nic nedorazilo. Co dodat,typicky chovani podvodnika. Chtel jsem si puvodne u vas obednat brzdy za 18 000 no jeste ze jsem to neudelal. Obednal jsem si je jinde a vse v poradku na rozdil od vas. Tady vidite jak muzete prijit o zakaznika..

avatar
David Hlinak
4.6.2017 18:21:34

+ velky vyber ceny
- Nic jsem nenašel
Jasný, přehledný, rychlí.

avatar
Plechaty
4.6.2017 8:43:46

+ Richle dodani
- Některé díly nešli najít přes typ vozidla, ale pouze přes prohlížeč
Byl to můj první nákup na doporučení kamaráda, objednával jsem tlumiče na OII RS, ale přímo ve filtru se mi nenabídly, našel jsem je na jiné stránce a podle objednacích čísel jsem na ně náhodou narazil pak na MOTORA, cena byla nejlepší a tak jsem objednal zde.

avatar
Kutil
3.6.2017 22:29:19

+ solidnost rychlost spolehlivost
- xxx
Ujde to .

avatar
Truhlik
3.6.2017 17:45:20

+ Richle dodani
- Neuvadim
Super ceny a richle dodani

avatar
Petr.L
2.6.2017 5:47:59

+ solidnost rychlost spolehlivost
- zatím nevím
přijatelná nabídka a sortiment rychlost dodání doporučuji

avatar
David Hlinak
1.6.2017 18:36:47

+ odborné rady,
- nic mne nenapadá
velice ochotný přístup a rychlá komunikace, doporučuji

avatar
Plechaty
1.6.2017 15:38:54

+ Byla přiznivá cena a všechno zboží, které jsem potřeboval.
- Málo podrobnějších informací o výrobku
Takze asi takhle. Obednal jsem si xenonove vybojky ktery meli mit vyšší svirivost 6000 lum,dorazili standartni 4300 lum. Normalne bych je i vratil ale mechanik na ne uz cekal,takze nezbylo nez je pouzit ty co jsem nechtel. Vse jsem resil s vama a to hned dvakrat. Slibili jste mi ze mi poslete rozdil ma ucet ,ale nic nedorazilo. Co dodat,typicky chovani podvodnika. Chtel jsem si puvodne u vas obednat brzdy za 18 000 no jeste ze jsem to neudelal. Obednal jsem si je jinde a vse v poradku na rozdil od vas. Tady vidite jak muzete prijit o zakaznika..

avatar
Kutil
1.6.2017 11:52:02

+ Rychlost, přehlednost, spolehlivost
- - horší zařazení dílů pro jednotlivé vozy
Jasný, přehledný, rychlí.

avatar
Radek
1.6.2017 10:05:01

+ + cena
- Málo zboží a sortimentu.
Byl to můj první nákup na doporučení kamaráda, objednával jsem tlumiče na OII RS, ale přímo ve filtru se mi nenabídly, našel jsem je na jiné stránce a podle objednacích čísel jsem na ně náhodou narazil pak na MOTORA, cena byla nejlepší a tak jsem objednal zde.

avatar
Jirka
30.5.2017 19:52:28

+ Normální věcí .
- Doprava-Česká pošta Doručení na vzdálenost cca 65km trvalo 7dní
Ujde to .

avatar
PB
29.5.2017 13:14:44

+ Velký výběr, rychlost dodání, cena
- Informace o pripravene zasilce telefonicky. Nelze pripsat poznamku k objednavce.
Doporučuji

avatar
Perinka
29.5.2017 6:17:25

+ Rychlé jednání
- Nic jsem nenašel
Mnou poptavane dily byly k dispozici do druheho dne k vyzvednuti na prodejne. Nezkousel jsem doruceni, ale jednani na vydejne bylo rychle a korektni. Dekuji a doporucuji.

avatar
Tomáš
29.5.2017 3:53:19

+ Vydej v prihodne lokalite
- Některé díly nešli najít přes typ vozidla, ale pouze přes prohlížeč
vše ok

avatar
doubekdoprava
29.5.2017 0:11:01

+ cena rychlost
- xxx
Určitě to nebyl můj poslední nákup.

avatar
Karel
28.5.2017 18:46:42

+ Je v Brne
- nevyužívá zásilkovnu či uloženku
Jeden top.obchodú s autodíly.

avatar
Nemo
28.5.2017 6:53:02

+ Přehlednost,rychlost
- O žádných nevím.
Názor na obchod je supr, doporučuji ostatním, jen ty internetové stránky trosku poupravit a bude to dokonalost.

avatar
Honza
27.5.2017 8:06:55

+ neni co řešit.
- nemá
Velice ochotný, vstřícný a milý personál Opět se s radostí na tento obchod obrátím Doporučuji