Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Jarda
16.09.2017 15:11:58

+ celkem široký sortiment za cenu OK
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Obchod všem doporučuji, najdete-li někde něco levněji, tak už to bývá, ale jsou to vždy jen nepatrné cenové rozdíly.

avatar
CerberuS
16.09.2017 10:37:23

+ Přehledný výběr.
- Nic
Rychle, levně, dobře

avatar
Šritter Jiří
16.09.2017 8:34:58

+ Paráda.
- Nevím
velký výběr rychlost dodání

avatar
Šritter Jiří
14.09.2017 18:09:22

+ Přehledný výběr.
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Celková spokojenost.

avatar
oblak
14.09.2017 8:49:39

+ Paráda.
- Nic
Výborný, rychlý.

avatar
Milda
11.09.2017 16:43:05

+ vše je přehledné
- Nevím
nerisknul bych uz znovu kupovat pres jejich vyber dilu podle modelu vozu

avatar
P.Kos
11.09.2017 5:43:24

+ maji v nabidce levne dily
- nevím o ničem
nemaji uplně všechno ,ale dá se nakoupit /najít zboží s pomocí prodejce. Příště budu hledat potřebné zase zde,/OK.

avatar
Korben
10.09.2017 20:24:03

+ Skvělé ceny.
- Některé zboží nebylo skladem
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!

avatar
Papá Kódl
10.09.2017 17:56:08

+ přehlédnul jsem, že v balení je jenom jeden kus brzdových kotoučů, přišla mi logická výměna obou najednou, nicméně mě obchod telefonicky 2x kontaktoval, aby si věc ujasnil a přesto zakázka došla v termínu.
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Dobrý, určitě se budu ještě obracet.

avatar
Vitos
10.09.2017 17:37:35

+ Rychle dodání zboží
- nenapadá mě žádná
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Jaroslav Zahradník
10.09.2017 9:23:35

+ super komunikace ,,rychle odpovědi na dotazi
- Zatím nic
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Jaroslav Zahradník
09.09.2017 18:31:53

+ Rychle dodání zboží
- Nevím
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!

avatar
termi
09.09.2017 18:22:55

+ Skvěle ceny
- zrusili osobni odber v sumperku
Nákup zboží byl podmíněn skutečnostmi, které nebyly nikde uveřejněny. Zboží došlo o 3 dny déle než uváděli.

avatar
termi
09.09.2017 11:42:05

+ ctou dodatecne maily a reaguji na zmenu
- Některé zboží nebylo skladem
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Lukáš Černý
09.09.2017 10:39:48

+ Skvěle ceny
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Daniel
07.09.2017 10:55:55

+ Skvěle ceny
- nevím o ničem
Dobrý, určitě se budu ještě obracet.

avatar
Yvona Horáková
07.09.2017 10:47:17

+ rychle
- Některé zboží nebylo skladem
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Zvrhlik
06.09.2017 12:37:38

+ Komunikace,ochota,rychlost,ceny,široký sortiment
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Zdeněk
05.09.2017 19:19:27

+ Nízké ceny Široký sortiment Komunikace
- nenapadá mě žádná
včasné dodání a dobrá komunikace s prodejcem

avatar
Jerry
05.09.2017 19:12:09

+ asi plus, když si to nepamatuju :-)
- Zatím nic
Nákup zboží byl podmíněn skutečnostmi, které nebyly nikde uveřejněny. Zboží došlo o 3 dny déle než uváděli.