Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Honza
20.2.2017 15:18:13

+ Rychlost a spolehlivost
- nic
Doporučuji

avatar
Mára
20.2.2017 10:39:46

+ Nízké ceny, rychlé doadání.
- nevím
Bezkonkurenční obchod pro nákup náhradních dílů

avatar
zef
20.2.2017 8:26:40

+ bohatý sortiment dobre ceny
- ještě nevím.
Spokojenost

avatar
Bignobody
20.2.2017 8:24:50

+ Rady odborníků při nákupu
- nevím nic konkrétního
kvalitní a přesný obchod, rychlá doprava, pomoc s výběrem zboží. Ocenuji i rychlé vyřízení výměny zboží při nepasujícím dílu (což se mi stalo mojí vinou) přehlédnutím specifikace dle modelu motoru. Telefonicky i mailem poradí a dodají i díly, které nemají na webu. To je to, co potřebuji.

avatar
Ing. Vlastimil Vojkůvka
20.2.2017 7:06:27

+ Rychlost, komunikace, i cena
- vraceni zbozi
spokojenost

avatar
Luk
19.2.2017 18:42:03

+ Výborné ceny, široká nabídka, přehledný e-shop
- žádné
Spokojenost.

avatar
Marek
19.2.2017 12:54:16

+ Prehledny
- nevím
dobré

avatar
Marek
19.2.2017 10:13:38

+ Výborné ceny, široká nabídka, přehledný e-shop
- nic
Bezkonkurenční obchod pro nákup náhradních dílů

avatar
Herbert
17.2.2017 16:46:16

+ Prehledny
- nevím
Spokojenost

avatar
Martin Praha
17.2.2017 12:25:53

+ velký sortiment, přesné značení, popisy a případně i pomoc s výběrem podle VIN
- ještě nevím.
kvalitní a přesný obchod, rychlá doprava, pomoc s výběrem zboží. Ocenuji i rychlé vyřízení výměny zboží při nepasujícím dílu (což se mi stalo mojí vinou) přehlédnutím specifikace dle modelu motoru. Telefonicky i mailem poradí a dodají i díly, které nemají na webu. To je to, co potřebuji.

avatar
Ringo
17.2.2017 10:40:32

+ mají zboží, které jiné obchody nemají.
- nevím
spokojenost

avatar
Heřmánek
16.2.2017 19:03:39

+ Rychlost a cena.Výběr z širšího cenového spektra více výrobců.
- ještě nevím.
Spokojenost.

avatar
Petro
15.2.2017 19:31:04

+ levny
- nevím nic konkrétního
dobré

avatar
sedy
15.2.2017 10:58:34

+ Perfektní přehled náhradních dílů.
- vraceni zbozi
Maximální spokojenost.

avatar
Hanc G.
14.2.2017 9:20:08

+ levné zboží
- žádné
velmi dobrý

avatar
Radek
11.2.2017 16:09:26

+ Ceny
- nevím
Vyhovujici

avatar
daniel
11.2.2017 12:45:11

+ Široký sortiment
- Nemá žádné.
Výborný, vřele doporučuji

avatar
ford m
11.2.2017 9:50:35

+ přehledné a levné
- Nevim
Zboží jsem si objednal. Do půl hodiny kontaktován prodejcem,zboží není, pokusíme se sehnat. Do hodiny potvrzeno dodání. Vynikající komunikace že strany prodejce,snaha vyhovět zákazníkovi.

avatar
Mitko
10.2.2017 20:01:44

+ Široký sortiment zboží rychlé dodání
- Slabší webové stránky
doporučuji

avatar
majkl
10.2.2017 14:49:58

+ přijatelné ceny
- ještě nevím
Našel jsem Vas nahodou,překvapili mě normalne ceny,dobry vyber a rychlost doručeni.Takže vřele doporučuji !!!