Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
zdeněk
25.12.2016 19:26:34

+ dobrá komunikace a vstřícný přístup,rychlá reakce....
- Žádné
Vřele doporučuji každému kdo potřebuje nějaký ten náhradný díl.

avatar
Ruda-xl
25.12.2016 16:32:30

+ přehledné nabídky a dobré ceny
- žádné
Rychle vyrizena objednavka a dodání. Nemam jediny namytek.

avatar
mojorosy
25.12.2016 15:20:11

+ Široký spektrum výrobců náhradních dílů,ceny dílů
- Z pohledu zákazníka žádné
doporučuji

avatar
automen
24.12.2016 7:25:11

+ cena
- neznám
doporučuji, jsou vstřícní,objednávka i následná úprava tlf. bez problému, rychlost dodávky,

avatar
Luba
23.12.2016 19:16:54

+ Dobré ceny
- Žádné neznám
Doporučuji

avatar
Kamil
22.12.2016 23:46:59

+ Je v centru brna.
- Není známo.
světlo je předražené,stačilo by vyměnit žárovku ale nelze.Asi přejdu na jiná světla

avatar
Ivan Málek
21.12.2016 8:38:16

+ slušné ceny i kvalita
- Jen bych po objednávce, potřeboval emailem potvrzení termínu, kdy zboží obdržím. I když na stránkách přibližný termín byl uveden.
dobré ceny rychlé dodání

avatar
Pavel
20.12.2016 22:47:55

+ dobré ceny
- zatím nevím
Dobré ceny jen s dodaním jsou na tom huř....

avatar
BOB
20.12.2016 17:33:35

+ Velmi příznivé ceny.
- Nevím
Zatím je krátká doba na hodnocení,ale vše nasvědčuje tomu,že to bude OK.

avatar
LD
20.12.2016 12:51:54

+ Zboží sem zatím nezkoušel, takže nevím, zda je OK.
- Nevím
Doporučuji Vše OK

avatar
Laďa
19.12.2016 16:18:55

+ Dobrá cena.
- Nic.
Všechno v pořádku ze strany obchodu, pouze informace Ppl (zboží bude doručeno mezi 08:00 ?18:00)sběrné místo mimo provoz.

avatar
Honza
19.12.2016 15:36:33

+ Na dotaz ohledně vhodnosti dílů dle VIN jsem obratem obdržel odpověď.
- málo zboží na výběr
bezproblemovy nakup, solidni ceny

avatar
Kraken
19.12.2016 10:52:34

+ rychlost, cena
- nic
Jednoduché a rychlé nakupování.

avatar
Bobeš
18.12.2016 15:49:47

+ Rychlost,spolehlivost..
- nemá
Vyplatí se nakupovat.

avatar
františek Makeš
18.12.2016 12:53:02

+ nesrovnatelné ceny , Východní čechy katastrofa,jak na trhu
- nevím
Doporučuji. Ceny náhradních dílů velmi příznivé

avatar
Zanek
17.12.2016 18:39:29

+ Rychlost, vstřícnost a profesionalita.
- žádné
vřele doporučuji, příště budu zde nakupovat opět

avatar
MIPI
17.12.2016 16:40:58

+ Přijatelná cena.
- Pomala komunikace,nesouhra pracovníků dlouhé doby vyřizévání
Zatím dobrý.Bobeš

avatar
habemot
17.12.2016 11:53:55

+ Spokojenost. Zboží dobře zabalené. Termín dodání OK.
- žádné
Doporučuji.

avatar
Lukas
17.12.2016 11:27:00

+ dobré ceny
- Nenašel jsem přesnou motorizaci svého vozu ale poradily mě emailovou cestou podle Win a to vše na jedničku.
Rychlé objednání,rychlé vyzvednutí přímo na prodejně,velký výběr ve výrobcích různých firem. Po svých zkušenostech jsem doporučil známým.

avatar
pipl
16.12.2016 16:59:52

+ Doporucuji! Poradili a zrcátko dorazilo druhý den, jak jsem potřeboval.
- prehlednost webovek..podivejte se tady na autokelly..maji to tam super
Nakupuji zde opakovaně a vždy jsem byl spokojen.