Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
23.11.2018 17:37:42

+ Rychlé a správné určení typu dle VIN.
- o žádné nevím
Rychlé a spolehlivé vyřízení objednávky. Spokojenost

avatar
23.11.2018 17:28:59

+ Rychlé dodání, dobrá cena
- O žádné zatím nevím
rychlost dodání zboží, informace e-mailem i mobilem, spokojenost

avatar
23.11.2018 13:07:05

+ Perfektní přístup
- nic
bez problémů.

avatar
23.11.2018 10:58:26

+ Duper
- žádné
Doporučuji. Nakupuji zde stabilně.

avatar
23.11.2018 9:23:35

+ Duper
- o žádné nevím
bez problémů.

avatar
23.11.2018 8:22:24

+ slušné ceny, velký výběr, rychlé doručení
- O žádné zatím nevím
Doporučuji. Nakupuji zde stabilně.

avatar
22.11.2018 18:09:37

+ Ceny, rychlost
- o žádné nevím
bez problémů.

avatar
22.11.2018 15:56:57

+ RYCHLOST .SPOKOJENOST
- O žádné zatím nevím
Doporučuji. Nakupuji zde stabilně.

avatar
22.11.2018 8:41:04

+ RYCHLOST .SPOKOJENOST
- o žádné nevím
rychlost, komunikace, sehnali i jinak nesehnatelne dily, skvela cena

avatar
22.11.2018 8:14:32

+ Super jednání, přehledný e-shop, příznivé ceny,
- O žádné zatím nevím
Rychlé dodání a profesionální přístup

avatar
21.11.2018 17:48:17

+ Super jednání, přehledný e-shop, příznivé ceny,
- o žádné nevím
Rychlé dodání a profesionální přístup

avatar
21.11.2018 12:03:13

+ cenově bezkonkurenční
- o žádné nevím
Rychlé dodání a profesionální přístup

avatar
21.11.2018 7:39:57

+ dobré ceny skvělá komunikace
- O žádné zatím nevím
Ochotný personál, dobré ceny

avatar
20.11.2018 20:32:04

+ dobré ceny skvělá komunikace
- o žádné nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
20.11.2018 9:29:25

+ Super ceny dílů
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
20.11.2018 7:34:24

+ široky vyběr nahradnich dilu, spolehlivost
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 19:38:41

+ rychlá dodání zboží
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 14:31:54

+ rychle dodani,velice dobra cena
- nic
zboží vždy dojde a kvalita je výborná

avatar
19.11.2018 9:28:46

+ Široký výběr zboží, rychlé doručení.
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 8:10:16

+ Rychlost Komunikace
- nic
zboží vždy dojde a kvalita je výborná