Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Pavel D.
24.12.2017 22:06:16

+ vyber, cena
Perfektní přehlednost. Nabídka velmi široká, od značkových výrobců s jasným původem. Vstřícné ceny, ochota a bezproblémové jednání ! Seženu i to, kdy jinde pohořím.....

avatar
Etwas
24.12.2017 13:08:30

+ Rychlost a spolehlivost
Vše proběhlo v pohodě a v budoucnu se jistě na obchod zase obrátím. Jen malá výtka, krytka středu ramínka stírací lišty je z jiného stěrače. Ale na funkčnosti to neubírá, jen aby příště si někdo dal větší pozor co přikládá k zásilce.

avatar
Radek
24.12.2017 8:12:14

+ Dobrá cena a rychlé dodání..
Poradili a pomohli super.

avatar
P. KABRHEL
22.12.2017 8:21:42

+ Ten samy dil stoji v kelly pri sleve imaginarni 48% 3100,-kc super dik
Dobrý den, s internet.obchodem MOTORA jsem byl doposud velice spokojen, až v poslední zásilce jsem namísto dvou kusů manžet našel v balíku pouze kus jeden,ovšem na faktuře jsou zapsány dva kusy a dva jsem i uhradil, jistě drobné přehlédnutí. Protože cena manžety je tak nízká, rozhod jsem se zásilku nereklamovat. Jakmile budu manžetu nutně potřebovat, prostě si ji objednám ještě jednou. Jinak opravdu naprostá spokojenost, vše pasuje na vůz a nebyly žádné problémy. Nakupuji pouze na těchto web.stránkách a nadále i budu. Děkuji

avatar
Pitrsak
21.12.2017 18:42:11

+ Bez problemový obcjod
Vše rychle a za dobré peníze

avatar
Peno
19.12.2017 10:43:37

+ Jsou moc ochotny a poradi se vsim
super naaprosto profi přístup , příjemné vystupování vřele doporučuji

avatar
Mechov34
19.12.2017 9:53:11

+ výborná komunikace, velmi dobrý e-shop
Na poptávku reagoval obchod obratem. 100% spokojenost.

avatar
DaveLbc
19.12.2017 9:41:34

+ Velice vstřícné jednání, obchod se mnou komunikoval i o víkendu.
Rychlost, velmi dobré ceny. Objednával jsem již podruhé, takže spokojenost trvá Nevýhody jsem zatím nenašel

avatar
Honza
19.12.2017 9:36:59

+ Rychlé dodání,ochota,cena.
Objednal jsem díl, který má být dle jejich webu skladem. Za 12 dní zboží nedošlo a nikdo nedal vědět ani neodepsali na email. Ještě že jsem neplatil předem. Každopádně objednám radši jinde..

avatar
M.Chamonix
18.12.2017 17:16:31

+ Rychle vyřízená objednávka, bezproblémové doručení.
Jednoduché, rychlé, levné. Vše v pořádku. Doporučuji všem.Hyfi

avatar
václav
18.12.2017 17:16:08

+ Rychle , levně..prostě cajk :-)
Jako vždy 100% spokojenost.

avatar
drkriza
17.12.2017 17:16:57

+ Dobre ceny Prehledny eshop s garazi Rychla komunikace
No Problem

avatar
Mlaskal
16.12.2017 17:04:25

+ rychle jednani
nákup bez problémů. Vše dorazilo, tak jak mělo. Zboží o.k.

avatar
automen
16.12.2017 14:52:35

+ Solidní rychlost dodání
Objednáno 5.11. odpoledne. 7.11. ráno odesláno Komunikace s obchodem ok. Ceny jsou super.

avatar
Honza
16.12.2017 10:51:42

+ Doporučuji
Mám dobré zkušenosti

avatar
hyfi
16.12.2017 6:08:18

+ vše
Velmi spokoje

avatar
Honza
15.12.2017 9:12:46

+ rychle doruceni a vse oks
Rychle, dobré zboží.

avatar
Pepa
15.12.2017 7:44:59

+ Super obchod, jako vždy. Dokonce jsem si jednou objednal špatné zboží, které jsem mohl bez problémů vrátit, a motora mi vrátila peníze na účet v plné výši. Vše je jak má být, rychlost dodání, super ceny.
Zboží jsem objednal e- mailem. Přišla nabídka od 5 různých výrobců. Vybral jsem. Zaplatil. Do 2 dnů bylo zboží u mne. Díly byly shodné s původními. Max spokojenost. Auto už zase běhá jako nové. Opravu jsem prováděl sám. Vnější homoklouby - na poloosách.

avatar
Zdeněk Šťastný
15.12.2017 0:06:13

+ rychlé dodání
Vše O.K. Dušek

avatar
kujanxx
14.12.2017 14:48:42

+ cena ,osobní vyzvednutí
Velký výběr, velmi slušné ceny.