Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Milan Midlík
30.03.2017 17:51:33

+ Super ceny a rychlost
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
Normální e-shop. Všechno OK. Ověřili si tlf. objednávku kvůli vyšší ceně.Což považuji za rozumné a správné. Dobrý bezproblémový obchod a dodání ihned. Mohu jen doporučit.

avatar
RP
30.03.2017 13:31:20

+ dohledání dílů dle VIN s velmi rychlou odpovědí na e-mail v řádek minut a to i ve večerních hodinách...
- nevím
Buď mají neodborný personál a nebo zkoušejí šidit.

avatar
Roman Tyčka
30.03.2017 12:17:59

+ rychlost dodání, vyzvednutí na pobočce bez poštovného nebo balného
- komunikace
kvalitne zbozi za supr cenu.

avatar
kushnir
30.03.2017 9:38:08

+ prizniva cena
- Nemá
Doporučuji

avatar
čert
29.03.2017 15:59:40

+ Rychlé dodání,velmi ochotné a slušné jednání a příznivé ceny.
- žádné
doporučuji ale radši si zavolejte jinak nebudete vědět na čem jste, zboží dorazilo ok

avatar
rozz
28.03.2017 12:48:46

+ cena
- Obsluha na pobočce je k zákazníkům poněkud "netečná"
Doporučuji

avatar
Karel Švec
28.03.2017 11:08:20

+ Dobrá cena
- Nevidim řadnich nevyhod všichno super
Výběr dílů podle značky vozu.

avatar
Libor
28.03.2017 7:36:59

+ Rychlost a přehlednost
- -
spousta dílů za přijatelné ceny ,rychlé dodání.

avatar
bobo
26.03.2017 19:49:39

+ Dostupnost pro osobní odběr v prodejně.
- Nevím
V rámci autobyznysu dobré

avatar
antonio
26.03.2017 17:33:52

+ sortiment
- Vubec zadne.
Nakpujte a nevahajte fakt tosov normalni lidi ane podvodnici Doporucuji.

avatar
bobo
26.03.2017 16:45:50

+ sortiment
- žádné
spousta dílů za přijatelné ceny ,rychlé dodání.

avatar
antonio
26.03.2017 11:19:18

+ Jinde jsem to za tuto cenu nesehnal
- Obsluha na pobočce je k zákazníkům poněkud "netečná"
V rámci autobyznysu dobré

avatar
GeorgRolf
26.03.2017 9:47:13

+ Výběr a ceny
- Nevidim řadnich nevyhod všichno super
Nakpujte a nevahajte fakt tosov normalni lidi ane podvodnici Doporucuji.

avatar
karel
25.03.2017 21:52:43

+ Hošy tam sov fajn chlapi v šitko poradi i vysvitly pořadne Doporucuji
- Nevidim řadnich nevyhod všichno super
Nakpujte a nevahajte fakt tosov normalni lidi ane podvodnici Doporucuji.

avatar
Kirill
25.03.2017 21:09:26

+ Vyborna komunikace. Rychla reakce na reseni nestandardnich situaci.
- -
Pristi nakup urcite tady.

avatar
Alda
25.03.2017 19:49:02

+ Vhodný sortiment za dobrou cenu Možnost osobního odběru
- Nevím
Zboží,které jsem potřeboval měli skladem za dobrou cenu,dodání velmi rychlé a bez problémů. Zkušenost s obchodem prozatím velmi dobrá,mohu doporučit.

avatar
Milan Vostruha
25.03.2017 12:56:06

+ Bezkonkurencni ceny, okamzita telefonicka informace o naskladeni zbozi, kvalita, ochota.
- Vubec zadne.
Fronta u obchodu mluvi za vse.... Doporucuji!!!!! Pri cekani u vydeje zbozi mi bylo nabidnuto kafe, prodavajici byl velmi slusny a ochotny a to i presto, ze prodejna byla plna zakazniku. Timto zamestnancum dekuji a budu zde nakupovat. Diky.

avatar
Jozku
25.03.2017 11:06:29

+ Cena přesnost
- Dopravu DPD !!! Misto aby vam v den doruceni zavolali o coz vetsinou kazdy žádá pri objednani zbozi,jelikoz chodit do prace je normalni, tak vam hodi listek do schranky, ze jste nebyl zastizen...!Frajirci.
Profesionální

avatar
Marak
24.03.2017 15:22:08

+ Velice přijatelné ceny
- Žádné
Super

avatar
Franta
23.03.2017 21:05:53

+ Zbozi velky vyber, cena, rychlost.
- nevím
Vše v pořádku.