Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Antaos
28.7.2016 13:35:18

+ rychlost dodání, přehledné stránky
- nebyla podána informace o expedici zboží
doporucuji

avatar
Ales
27.7.2016 21:11:56

+ Dobrá cena a doufám,že i kvalita.
- nic
Velmi spokojen

avatar
Rasken2
27.7.2016 7:02:44

+ Levně, rychle, spolehlivě.
- Nemá parkoviště.
Velmi dobrý

avatar
dasklen
26.7.2016 10:26:55

+ možnost osobního vyzvednutí v brně, příznivé ceny
- nevidím slabiny
tento obchod doporucuji

avatar
Vladimír
26.7.2016 9:02:58

+ Široký sortiment,levné zboží,rychlost dodání a komunikace obchodu .
- Zatím nevím.
Komunukace, ochota obsluhy, rychlost

avatar
Duran
20.7.2016 17:33:30

+ dobrý výběr dílů i jejich kvalitních značkových náhražek
- O žádných nevím.
Jenom samá chvála.

avatar
pipl
18.7.2016 17:28:51

+ Široký sortiment na každý vůz, komunikace se zákazníkem, nejlepší ceny široko daleko, kvalitní díly, výběr z několika výrobců.
- nepřehledný eshop
dobrý obchod, a to i přes potíže, vzniklé při odeslání zboží (vina 1 pracovníka)

avatar
Martin
17.7.2016 15:09:06

+ cena, sortiment, osobni odber
- nic
Slušné ceny, vcelku přehledné stránky, komunikace při dotazu na díl velmi dobrá

avatar
pepan
17.7.2016 13:14:32

+ Ochotnost prodavajiciho spolehlivost
- parkování před obchodem
doporučuji

avatar
Danny
17.7.2016 6:13:52

+ Dobrá cena
- misto na parkovani
Obchod prvni dojem super,naprosto bez problemu,super komunikace, jen ppl se vyznamenalo kdybych nebyla donucena si ho v sobotu vyzvednout tak snad cekam jeste dnes od 18.5 ho meli na pobocce a nebyly schopny ho dorucit,pry nedostatek ridicu,paradox je ze v patek se u nas otocily behem dne dva kazdy po jednom balicku,ale ten posledni i pres sliby nebyli schopni dorucit

avatar
jarulinek
16.7.2016 9:55:40

+ rychlost a sortiment
- Přehlednost e-shopu
Všem vřele doporučuji. Velmi dobrá cena dílů a ochota prodejci. Radost nakupovat.

avatar
xXx
15.7.2016 10:03:29

+ Velmi výhodné ceny. a rychlé dodání.
- u meho objednaneho zbozí scházely upevnovaci srouby,ktere jsem si musel dokoupit.
perfektní servis dodání a komunikace

avatar
Mirek
14.7.2016 14:20:14

+ široký sortiment vcelku dobré ceny
- Nevím
bezproblémový rychlé jednání i při objednání nesprávného zboží rychlá výměna

avatar
Hugo.
14.7.2016 13:06:46

+ Široký sortimet, dobré ceny
- Tento obchod je bez reklamy, což neumožnuje vetší viditelnost na internetu.Bez mého známého bych ani nevěděl, že tento eshop existuje.
Doporučuji

avatar
arktid
12.7.2016 9:30:57

+ Rychlost a cena. Díky Honza
- Nic
bezproblemovy nakup

avatar
lubos.
11.7.2016 15:46:12

+ cena
- neznám slabiny
zboží přišlo velmi kvalitně zabaleno - a to je důležité. Při transportu nemohlo dojít k poškození. Uvnitř přesně dle objednávky. Spokojenost.

avatar
Juseppe
11.7.2016 9:17:24

+ dobrý výběr, přijatelná cena
- žádné
Dobré ceny. V zásilce chyběla jedna pozice, po telefonickém upozornění byla okamžitě zdarma dodatečně zaslána. Přátelské jednání. Celkově doporučuji.

avatar
Pegu
11.7.2016 7:58:43

+ bleskové dodání
- Zatim jsem žádné nezjistil
kladně

avatar
drtic
8.7.2016 13:02:02

+ cena, nabídka ,rychlost
- Nevim
Vřele tento obchod foporučuji.

avatar
GROSSL PAVEL
6.7.2016 21:28:23

+ Rychlost a dobré ceny
- nevím
ok