Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Karel
9.5.2016 10:43:29

+ Dobré ceny Značkové díly Rychlost dodání
Perfektni

avatar
zdeno
9.5.2016 9:29:38

+ Bez prace
ok

avatar
Tomáš
9.5.2016 7:17:02

+ cena,kvalita,dostatečný výběr,kvalitně zabalené zboží,rychlost
Jsem spokojený s obchodem, mohu doporučit

avatar
Martin
8.5.2016 10:40:39

+ Bleskové dodání.
Stojí to za zkoušku.

avatar
guraro
6.5.2016 20:15:26

+ Rychlost
Spokojenost

avatar
BaRTOŠ
6.5.2016 9:49:50

+ výběr ,cena, kvalita
Zboží v pořádku, dlouhá dodací doba.

avatar
Bruno
5.5.2016 9:01:30

+ okamžitá rada k dispozici bezvadná komunikace okamžité vyřízení objednávky
Ceny jsou nižší,než u konkurence.Kvalitu zatím nemou posoudit.

avatar
daloss
3.5.2016 15:49:32

+ Bezkonkurenční jednání
ok

avatar
pavel
3.5.2016 14:23:08

+ Cena,kvalita
Velice kvalitní a rychlý obchod ceny příznivé

avatar
M.
3.5.2016 8:32:53

+ Levnějši ceny dílú,neź u konkurence,ochota personálu,..doporučuji všem.Jsem spokojen,tento obchod je u mne jednička.
Dám na komunikaci,zadal jsem VIN kod a pán během několika minut vybral tlumiče ve výborné kvalitě a za slušnou cenu.Doporučuji všem.Obchodu ať se daří.

avatar
vlasta
3.5.2016 6:43:30

+ cenově je obchod levnější oproti ostatním e-shopum.
Až rozjedou e-shop, bude to super. Ale kdoví, jestli by pak ceny nešly nahoru :-(

avatar
PetrM
3.5.2016 2:32:34

+ má co potřebuji
Byl mi doporučen a zatím jsem spokojen s Vašimy službamy Obchod určitě doporučím i ostatním. Proč ano - má v celku rozumné ceny

avatar
Vláďa
1.5.2016 19:21:04

+ Rychlost, cena, ochota při jednání
Mohu jen doporučit.

avatar
Ludva11
30.4.2016 19:20:48

+ Přehlednost, slušné ceny, výběr
Já jsem maximálně spokojen, takto si představuji že by to mělo fugovat.

avatar
Dušan
30.4.2016 18:46:02

+ Skladova zasoba
zboží mělo být skladem, ale nebylo, obchod mě o tom hned informoval, ale zboží dorazilo i tak asi za 3 dny, takže docela spokojenost

avatar
stenly
30.4.2016 7:32:55

+ Ceny jsou nižší,než u konkurence.
Vse 100% OK.

avatar
migr
29.4.2016 11:58:54

+ osobní dostupnost
Nakoupil jsem zde, protože jsem tento obchod náhodou našel na internetu a měli dobré ceny. Jediná výtka by mohla být k balení zboží, protože u kabinového filtru mi utrhli kus krabice, aby se vlezl do balíčku. Naštěstí nebyl nijak poškozen.

avatar
Brena 70
29.4.2016 10:56:12

+ Cena, kvalita, rychlost
Po dlouhé době, dobrý obchod na Moravě

avatar
Zonbik
28.4.2016 8:13:15

+ výborná komunikace
Nemohu doporučit. Nesnáším prodejce, kteří mystifikují zákazníka, že je zboží dostupné a skladem a přitom to není pravda.

avatar
Seeon Group - Kuběja
26.4.2016 9:07:50

+ Nízké ceny Velký výběr Zboží skladem
v tomto obchodě nekecají, ale dělají - ani vám to nestihnou říct a díl máte doma, proto obchod vřele doporučuji, jen stav objednávky si musíte ohlídat sami