Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Milda
11.09.2017 16:43:05

+ vše je přehledné
- Nevím
nerisknul bych uz znovu kupovat pres jejich vyber dilu podle modelu vozu

avatar
P.Kos
11.09.2017 5:43:24

+ maji v nabidce levne dily
- nevím o ničem
nemaji uplně všechno ,ale dá se nakoupit /najít zboží s pomocí prodejce. Příště budu hledat potřebné zase zde,/OK.

avatar
Korben
10.09.2017 20:24:03

+ Skvělé ceny.
- Některé zboží nebylo skladem
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!

avatar
Papá Kódl
10.09.2017 17:56:08

+ přehlédnul jsem, že v balení je jenom jeden kus brzdových kotoučů, přišla mi logická výměna obou najednou, nicméně mě obchod telefonicky 2x kontaktoval, aby si věc ujasnil a přesto zakázka došla v termínu.
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Dobrý, určitě se budu ještě obracet.

avatar
Vitos
10.09.2017 17:37:35

+ Rychle dodání zboží
- nenapadá mě žádná
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Jaroslav Zahradník
10.09.2017 9:23:35

+ super komunikace ,,rychle odpovědi na dotazi
- Zatím nic
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Jaroslav Zahradník
09.09.2017 18:31:53

+ Rychle dodání zboží
- Nevím
Pomoc s výběrem podle WIN vozidla je super!

avatar
termi
09.09.2017 18:22:55

+ Skvěle ceny
- zrusili osobni odber v sumperku
Nákup zboží byl podmíněn skutečnostmi, které nebyly nikde uveřejněny. Zboží došlo o 3 dny déle než uváděli.

avatar
termi
09.09.2017 11:42:05

+ ctou dodatecne maily a reaguji na zmenu
- Některé zboží nebylo skladem
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Lukáš Černý
09.09.2017 10:39:48

+ Skvěle ceny
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Daniel
07.09.2017 10:55:55

+ Skvěle ceny
- nevím o ničem
Dobrý, určitě se budu ještě obracet.

avatar
Yvona Horáková
07.09.2017 10:47:17

+ rychle
- Některé zboží nebylo skladem
Obchod super. Na součástce byl prasklí díl a pánové ho ještě ten samí den objednali a doručili.

avatar
Zvrhlik
06.09.2017 12:37:38

+ Komunikace,ochota,rychlost,ceny,široký sortiment
- zboží nedoručeno a taky to už nechci
Solidní přístup, rychlá odezva.

avatar
Zdeněk
05.09.2017 19:19:27

+ Nízké ceny Široký sortiment Komunikace
- nenapadá mě žádná
včasné dodání a dobrá komunikace s prodejcem

avatar
Jerry
05.09.2017 19:12:09

+ asi plus, když si to nepamatuju :-)
- Zatím nic
Nákup zboží byl podmíněn skutečnostmi, které nebyly nikde uveřejněny. Zboží došlo o 3 dny déle než uváděli.

avatar
Libor
05.09.2017 18:19:47

+ Na prvém místě ochota a komunikace zaměstnanců = možnost vrácení nevhodně objednaného zboží, rychlé vrácení peněz.
- Nebylo doručeno,tak jak psali do 48 hodin
Vynikající a kvalitní obchod

avatar
Karel
05.09.2017 17:47:11

+ Zboží přislo za velmi krátkou dobu a ve vynikajícím stavu.
- zrusili osobni odber v sumperku
+ dobrá nabídka za rozumnou cenu - horší přehlednost webu

avatar
petyno
05.09.2017 9:48:00

+ ochota
- Prodejna hodně stranou
přehlednost,široký výběr zboží skladem a rychlost dodání.

avatar
Luděk
04.09.2017 21:38:36

+ přehlednost, rychlost a komunikativnost
- Chybné údaje v katalogu, nesouhlasí se zaslaným zbožím.
Perfektní komunikace, ochota poradit

avatar
Mirda1976
03.09.2017 16:56:29

+ cena siroky sortiment
- žádná
Jednu položku jsem musel vrátit, špatně zvolena. Pokud mi přijdou peníze zpět, tak hodnocení velmi dobré.