Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
burysek
01.01.2017 13:46:14

+ Super komunikace s technikem Výborná cena Velmi krátký termín dodávky
- Nevím o žádných.
S nákupem jsem byl velmi spokojen

avatar
Mengele
31.12.2016 18:54:12

+ slušná nabídka dobrá cena
- Cena, termin
Obchod spolehlivý,od objednávky k doručení dva,maximálně tři dny. Spokojenost,doporučuji

avatar
Pavel
31.12.2016 11:26:38

+ Přehlednost a rychlé vyřizování.
- Neznám
Vynikající

avatar
Roman
31.12.2016 8:30:44

+ Cena, termin dodani
- nevím
Tento e-shop mě překvapil svou rychlostí a kvalitou zabalení.Jelikož jsem objednal skla předních světel a vím jak přepravní společnosti někdy zacházejí s balíky,tak jsem se bál,že některé bude rozbité.Musím písnout,že takto zabalenásvětla vydrží snad i přejetí.Shrnuju to slovy-vše supr.

avatar
Honza
30.12.2016 10:46:53

+ Nejlepší ceny na trhu
- X
Doporučuji

avatar
Pavel
29.12.2016 16:04:25

+ Široký sortiment.
- nevím
Nutně a rychle jsem potřeboval díl za rozumnou cenu. Komunikace obchodu naprosto skvělá. Byl jsem nadšený ze široké nabídky obchodu.

avatar
MIZEL
28.12.2016 14:57:30

+ cena,cenička
- Neznam,když je problém stačí zavolat a hotovo
rychlost,cena,kvalita zboží

avatar
Tory
27.12.2016 19:15:46

+ Pohodlí,
- komunikace.obědnano v pondělí ve čtvrtek my podají informací že zasilka je odeslana v patek udajně dorazí po infu že nic nedorazilo a po telefonatech 2x se dozvim že to neodeslaly a teprve to v pondělí dojde k prodejci! nedopuručuji obědnavka zrušena.
skvělé

avatar
Jarda Monty
25.12.2016 21:48:59

+ ŠIROKÁ NABÍDKA
- Není zde parkoviště s jediným volným místem.
DOPORUČUJU

avatar
zdeněk
25.12.2016 19:26:34

+ dobrá komunikace a vstřícný přístup,rychlá reakce....
- Žádné
Vřele doporučuji každému kdo potřebuje nějaký ten náhradný díl.

avatar
Ruda-xl
25.12.2016 16:32:30

+ přehledné nabídky a dobré ceny
- žádné
Rychle vyrizena objednavka a dodání. Nemam jediny namytek.

avatar
mojorosy
25.12.2016 15:20:11

+ Široký spektrum výrobců náhradních dílů,ceny dílů
- Z pohledu zákazníka žádné
doporučuji

avatar
automen
24.12.2016 7:25:11

+ cena
- neznám
doporučuji, jsou vstřícní,objednávka i následná úprava tlf. bez problému, rychlost dodávky,

avatar
Luba
23.12.2016 19:16:54

+ Dobré ceny
- Žádné neznám
Doporučuji

avatar
Kamil
22.12.2016 23:46:59

+ Je v centru brna.
- Není známo.
světlo je předražené,stačilo by vyměnit žárovku ale nelze.Asi přejdu na jiná světla

avatar
Ivan Málek
21.12.2016 8:38:16

+ slušné ceny i kvalita
- Jen bych po objednávce, potřeboval emailem potvrzení termínu, kdy zboží obdržím. I když na stránkách přibližný termín byl uveden.
dobré ceny rychlé dodání

avatar
Pavel
20.12.2016 22:47:55

+ dobré ceny
- zatím nevím
Dobré ceny jen s dodaním jsou na tom huř....

avatar
BOB
20.12.2016 17:33:35

+ Velmi příznivé ceny.
- Nevím
Zatím je krátká doba na hodnocení,ale vše nasvědčuje tomu,že to bude OK.

avatar
LD
20.12.2016 12:51:54

+ Zboží sem zatím nezkoušel, takže nevím, zda je OK.
- Nevím
Doporučuji Vše OK

avatar
Laďa
19.12.2016 16:18:55

+ Dobrá cena.
- Nic.
Všechno v pořádku ze strany obchodu, pouze informace Ppl (zboží bude doručeno mezi 08:00 ?18:00)sběrné místo mimo provoz.