Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Essmen
03.08.2017 19:54:44

+ Přehledný
- Menší výběr
Skvělý obchod, perfektní ceny a rychlé doručení. Mohu jen doporučit.

avatar
jardakt
03.08.2017 16:32:50

+ Dostupnost rychlost odbornost personálu
- nic
Díky všem v Motora.cz, co jste ještě zůstali lidmi.

avatar
Essmen
02.08.2017 11:08:33

+ Dostupnost rychlost odbornost personálu
- žádná
Xxx

avatar
jardakt
02.08.2017 9:15:48

+ Super
- Menší výběr
Skvělý obchod, perfektní ceny a rychlé doručení. Mohu jen doporučit.

avatar
Cherry
30.07.2017 23:47:54

+ Rychlost dodání a skvělá komunikace
- nic
Díky všem v Motora.cz, co jste ještě zůstali lidmi.

avatar
Gregorio
30.07.2017 18:42:07

+ ceny dílů,
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
nevím

avatar
Vojeldort
30.07.2017 8:05:58

+ cena, sortiment
- Dostupnost zbozi
....nechápu jak se dostávají na tak příznivé ceny. Palec nahoru.

avatar
Honza
29.07.2017 8:00:19

+ komunikace se zákazníkem, dobré ceny, rychlost
- O žádné nevím
určitě se budu vracet, doporučil jsem známým

avatar
Ladislav Bečvář
27.07.2017 10:13:37

+ Dobré ceny
- žádné vše v poho
Super obchod, dobrý ceny, jen trošku horší parkování v okolí, ale to nevadí. Za mě určitě doporučuju.

avatar
milanpilot
26.07.2017 7:35:20

+ Velice příznivé ceny zboží.
- Nevím
Obchod na jednicku,ochota od personalu vyresit neschopnost dopravce PPL,uz se chystam na dalsi nakup

avatar
Zdeněk
24.07.2017 20:54:53

+ cena
- ?
Moje skušenost je zatím dobrá z duvodu ,že mi poradily telefonicky jaké zboží je přesně k mému autu.

avatar
Marek
24.07.2017 18:01:21

+ Mnou požadované zboží měli skladem a obratem dodali Žádná
- nic
Velká spokojenost, vždy velmi rychle odpoví na dotaz a doporučí díl na požadovanou značku automobilu, ještě nikdy jsme nemuseli nic vracet, díky

avatar
Vasili
24.07.2017 6:35:13

+ Široký sortiment zboží za výhodné ceny.
- nabídka ND,potvrzení objednávky, úhrada a pak se zjistí, že ND nejsou skladem. Již podruhé.
Doporučuji všem.

avatar
Ladislav Bečvář
23.07.2017 20:53:07

+ cena
- nic
Obchod na jednicku,ochota od personalu vyresit neschopnost dopravce PPL,uz se chystam na dalsi nakup

avatar
milanpilot
23.07.2017 8:28:10

+ Mnou požadované zboží měli skladem a obratem dodali Žádná
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
Moje skušenost je zatím dobrá z duvodu ,že mi poradily telefonicky jaké zboží je přesně k mému autu.

avatar
Zdeněk
23.07.2017 7:55:04

+ Široký sortiment zboží za výhodné ceny.
- Dostupnost zbozi
Velká spokojenost, vždy velmi rychle odpoví na dotaz a doporučí díl na požadovanou značku automobilu, ještě nikdy jsme nemuseli nic vracet, díky

avatar
Marek
22.07.2017 18:24:05

+ Dobrý
- O žádné nevím
Doporučuji všem.

avatar
Vasili
21.07.2017 10:47:50

+ Vyhledávání podle originálních čísel dílů, skoro vše dostupné
- žádné vše v poho
Příplatek za doručení do 24 h jsou vyhozené peníze. Od objednání mi přišel materiál až za 3 pracovní dny - přesně za 76 hodin. Tento nedostatek jsem komunikoval s firmou přes email. Staví se k tomu jako, že to je v pořádku a že chyba není na jejich straně. V obchodních podmínkách nemají k tomuto nic napsané. Za mne toto neplatit.

avatar
Veseláč
21.07.2017 6:43:46

+ Dobrá cena široký výběr
- Nevím
pomoc při výběru ND dle typu auta, průběžná komunikace,příjemné jednání,

avatar
papa
20.07.2017 9:23:34

+ Vše funguje,tak jak se očekává.
- ?
Obchod doporučuji..přepravu přes ppl však ne..