Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
10.09.2019 23:43:17

+ rychlá doba dodání
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
Dobré ceny, rychlé dodání.

avatar
10.09.2019 22:13:43

+ Skvělé ceny
- nevím
Nebyl s ničím problém a ted posílám staré brzdiče zpátky jako vratný díl a počkám na vyplacení zálohy. děkuji.

avatar
10.09.2019 16:34:20

+ Dobré ceny a sortiment.
- dodací lhůta
Nakupovat v Motoře je pro mne výhodné

avatar
10.09.2019 12:26:18

+ Dobré ceny a sortiment.
- nevím
Nebyl s ničím problém a ted posílám staré brzdiče zpátky jako vratný díl a počkám na vyplacení zálohy. děkuji.

avatar
10.09.2019 12:14:16

+ cena dostupnost
- dodací lhůta
Nakupovat v Motoře je pro mne výhodné

avatar
10.09.2019 9:52:00

+ skvělé jednání rychlá reakce vrácení zboží kvůli mému omylu a komunikace, proběhlo jako v nádherném snu rychlé vyřízeni změny zboží objednávky z mé i druhé stany velmi příjemné jednání po telefonu ceny dílů - nesrovnatelně nižší než v kamenném prodeji rady ohledně dílů a jejich záměna je nesrovnatelná s ostatními e-shopy
- Nic
Rychlost dodání, cena

avatar
10.09.2019 8:52:44

+ Rychlost
- Neznám
Nakupují zde pravidelně, je to můj prioritní obchod s autodíly, vždy maximální spokojenost, mohu jen doporučit!

avatar
10.09.2019 6:57:50

+ Super ceny!
- na nic jsem nenarazil
okamžitá reakce, krátká dodací lhůty , ochotný a odborně zdatný personál

avatar
09.09.2019 20:01:33

+ Rychlost
- nevím
Nakupují zde pravidelně, je to můj prioritní obchod s autodíly, vždy maximální spokojenost, mohu jen doporučit!

avatar
09.09.2019 18:15:57

+ Super ceny!
- dodací lhůta
okamžitá reakce, krátká dodací lhůty , ochotný a odborně zdatný personál

avatar
09.09.2019 15:49:54

+ Velká spokojenost i při výměně zboží
- Nic
Můj první nákup,vše v naprostém pořádku,díly shodné s popisem

avatar
09.09.2019 11:29:23

+ Rychlost
- Neznám
Super domluva i poradenství. Vše funguje. Moc spokojen!!!

avatar
09.09.2019 10:47:06

+ Ceny Parkování Komunikace
- na nic jsem nenarazil
Dobré ceny a rychlé odeslání. Jen škoda, že není k zakoupenému oleji přibalena samolepka, kam by se mohl napsat interval výměny a nalepit k motoru. Jinak vše OK.

avatar
09.09.2019 9:19:22

+ rychlost dodání - většinou do druhého dne cena možnost výměny zboží v Brně osobní odběr
- Chybí Zásilkovna, ale prý na tom pracují. Trošku přehlednost
Jsem spokojený

avatar
09.09.2019 9:03:58

+ Zboží rozumné ceny a dodání ultrarychlé jak má být.
- Brno sobotni prodej
Mohu jedine doporučit.

avatar
09.09.2019 6:03:47

+ Rychlé vyřízení a nízká cena
- Není co dodat
Vše přišlo v pořádku. Při dodávce oleje s filtrem bych očekával i dodávku štítku k výměně oleje. Je zajímavé, že značení data výroby a šarže na obalech bylo rozmazáno. Těžko řící, zda to byl úmysl.

avatar
09.09.2019 5:20:23

+ Dobré ceny Rychlé dodání
- Určitě po mé zkušenosti žádná nevýhoda
Vše tak, jak má být :-)

avatar
09.09.2019 4:59:05

+ Rychlé dodání Super ceny
- horší dostupnost
Vše ok

avatar
08.09.2019 20:33:56

+ Dobré ceny Rychlé dodání
- dodací lhůta
Dobré ceny a rychlé odeslání. Jen škoda, že není k zakoupenému oleji přibalena samolepka, kam by se mohl napsat interval výměny a nalepit k motoru. Jinak vše OK.

avatar
08.09.2019 20:02:25

+ Rychlé dodání Super ceny
- Nic
Jsem spokojený