Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
06.06.2019 15:40:31

+ rychle dodani
- Nemá
jsem 100procentne spokojeny oco si napisu dostanu odkas na me auto. jsem spokojeny

avatar
06.06.2019 15:34:44

+ lze zaparkovat,rychlé tel.i internet. spojení
- zatím nemám
Vstřícný přístup, odborné poradenství,od momentu prvního nákupu jsem byl vždy dobře obsloužen. Odborné rady na úrovni,

avatar
06.06.2019 14:17:16

+ Cena, rychlost dodání
- Nekomunikuji
Vřele doporučuji

avatar
06.06.2019 11:30:40

+ Rychlost a velký výběr
- nevím
Široká nabídka, dobré ceny, zboží rychle připraveno. E-shop pomáhá s výběrem správného dílu.

avatar
06.06.2019 11:22:16

+ Široká nabídka, dobré ceny, zboží rychle připraveno. E-shop pomáhá s výběrem správného dílu.
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
maximální spokojenost, doporučuji!!!

avatar
06.06.2019 9:19:25

+ rychlost ceny
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Široký výběr zboží, na dotaz Vám ochotně rádi pomohou s výběrem nejvhodnějšího výrobku, když si nejste jisti pomohou s výběrem i podle VIN kódu vozidla. Naprostá spokojenost. Doporučuji.

avatar
05.06.2019 17:47:30

+ rychlost ceny
- zatím nemám
maximální spokojenost, doporučuji!!!

avatar
05.06.2019 17:10:45

+ rychlost , v mém případě nastal zádrhel ihned ho se mnou řešili telefonicky za mně doporučuji
- Nekomunikuji
Široký výběr zboží, na dotaz Vám ochotně rádi pomohou s výběrem nejvhodnějšího výrobku, když si nejste jisti pomohou s výběrem i podle VIN kódu vozidla. Naprostá spokojenost. Doporučuji.

avatar
05.06.2019 14:23:58

+ rychlost vyřízení objednávky
- nevím
serióznost

avatar
05.06.2019 13:35:25

+ profesionální přístup
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
Nemám žádný problém, maximální spokojenost

avatar
04.06.2019 20:02:58

+ profesionální přístup
- Nekomunikuji
serióznost

avatar
04.06.2019 19:41:42

+ Cena, rychlost
- nevím
Nemám žádný problém, maximální spokojenost

avatar
04.06.2019 12:25:25

+ Dostupnost z centra Brna
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
Dobré ceny, dostupnost zboží do druhého dne

avatar
04.06.2019 6:39:20

+ rychle dodani pozadovaneho materialu
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Široký sortiment značek dílů Nízké ceny

avatar
04.06.2019 2:50:58

+ Cena Rychlost vyřízení Ochota a rychlost při jednání i v případě dodatečné změny v objednávce
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Perfektní domluva s obchodem, doporučení kvalitního produktu přesně pro můj vůz. Vše sedí jak má. Trvanlivost tyček ověří až čas. Originál vydržel 18tis. km.

avatar
03.06.2019 17:58:40

+ Cena Rychlost vyřízení Ochota a rychlost při jednání i v případě dodatečné změny v objednávce
- Nekomunikuji
Nemám žádný problém, maximální spokojenost

avatar
03.06.2019 15:41:03

+ rychli a spolehlivy
- nevím
Dobré ceny, dostupnost zboží do druhého dne

avatar
03.06.2019 11:08:56

+ Sortiment,rychlost dodání Nic
- Myslím celkem daleko od MHD Díly většinou na objednávku - ale to je pochopitelné
Široký sortiment značek dílů Nízké ceny

avatar
03.06.2019 9:07:00

+ rychlost dodání výhodná cena přehlednost osobní vyzvednutí
- Neni dodani v den o jednani ale druhy
Perfektní domluva s obchodem, doporučení kvalitního produktu přesně pro můj vůz. Vše sedí jak má. Trvanlivost tyček ověří až čas. Originál vydržel 18tis. km.

avatar
03.06.2019 7:21:34

+ dobré ceny
- deklarují doručení druhý den, realita je třetí
Pošlou poškozené zboží a vůbec nekomunikuji. Už nikdy více od nich nic nekoupím je to už podruhé co jsem se u nich spálil. Doporučuji všem se tomuto obchodu vyhnout radši si to koupím díly jinde o trochu dražší ale s jistotou.