Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Petr Řehořek
01.04.2017 14:27:50

+ rychlost cena přehlednost
- nenašel jsem žádné
Obchod velmi rychle reaguje na objednávku případě zajistí dodání i v den objednání :-) ceny bezkonkurenční:-) kvalita Top

avatar
Šrek
01.04.2017 8:25:44

+ Velmi příznivé ceny rychlé dodání:-)
- málo sortimentu
stojí za pozornost a další nákupy kvalitních dílů za více než rozumnou cenu , vřele doporučuji ! (:-)

avatar
sepp.pepa
01.04.2017 7:51:50

+ rychlost nákupu,pohodlí nákupu z domova, odborné poradenství a "fundovanost"
- Parkování u obchodu
Budu opět nakupovat ZDE

avatar
vlastik39
31.03.2017 19:07:47

+ nizké ceny
- Pokud je možno, zvolte jiného dopravce než DPD
Normální e-shop. Všechno OK. Ověřili si tlf. objednávku kvůli vyšší ceně.Což považuji za rozumné a správné. Dobrý bezproblémový obchod a dodání ihned. Mohu jen doporučit.

avatar
Radek
31.03.2017 15:40:22

+ Široký výber náhradních dílů pro můj vůz. (Mitsubishi Lancer)
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
Buď mají neodborný personál a nebo zkoušejí šidit.

avatar
Karel
31.03.2017 6:00:43

+ Dobré ceny.
- nevím
kvalitne zbozi za supr cenu.

avatar
Karel
30.03.2017 18:29:14

+ Dobré ceny.
- Pokud je možno, zvolte jiného dopravce než DPD
Budu opět nakupovat ZDE

avatar
Milan Midlík
30.03.2017 17:51:33

+ Super ceny a rychlost
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
Normální e-shop. Všechno OK. Ověřili si tlf. objednávku kvůli vyšší ceně.Což považuji za rozumné a správné. Dobrý bezproblémový obchod a dodání ihned. Mohu jen doporučit.

avatar
RP
30.03.2017 13:31:20

+ dohledání dílů dle VIN s velmi rychlou odpovědí na e-mail v řádek minut a to i ve večerních hodinách...
- nevím
Buď mají neodborný personál a nebo zkoušejí šidit.

avatar
Roman Tyčka
30.03.2017 12:17:59

+ rychlost dodání, vyzvednutí na pobočce bez poštovného nebo balného
- komunikace
kvalitne zbozi za supr cenu.

avatar
kushnir
30.03.2017 9:38:08

+ prizniva cena
- Nemá
Doporučuji

avatar
čert
29.03.2017 15:59:40

+ Rychlé dodání,velmi ochotné a slušné jednání a příznivé ceny.
- žádné
doporučuji ale radši si zavolejte jinak nebudete vědět na čem jste, zboží dorazilo ok

avatar
rozz
28.03.2017 12:48:46

+ cena
- Obsluha na pobočce je k zákazníkům poněkud "netečná"
Doporučuji

avatar
Karel Švec
28.03.2017 11:08:20

+ Dobrá cena
- Nevidim řadnich nevyhod všichno super
Výběr dílů podle značky vozu.

avatar
Libor
28.03.2017 7:36:59

+ Rychlost a přehlednost
- -
spousta dílů za přijatelné ceny ,rychlé dodání.

avatar
bobo
26.03.2017 19:49:39

+ Dostupnost pro osobní odběr v prodejně.
- Nevím
V rámci autobyznysu dobré

avatar
antonio
26.03.2017 17:33:52

+ sortiment
- Vubec zadne.
Nakpujte a nevahajte fakt tosov normalni lidi ane podvodnici Doporucuji.

avatar
bobo
26.03.2017 16:45:50

+ sortiment
- žádné
spousta dílů za přijatelné ceny ,rychlé dodání.

avatar
antonio
26.03.2017 11:19:18

+ Jinde jsem to za tuto cenu nesehnal
- Obsluha na pobočce je k zákazníkům poněkud "netečná"
V rámci autobyznysu dobré

avatar
GeorgRolf
26.03.2017 9:47:13

+ Výběr a ceny
- Nevidim řadnich nevyhod všichno super
Nakpujte a nevahajte fakt tosov normalni lidi ane podvodnici Doporucuji.