Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Marek Zadák
20.01.2018 10:11:40

+ Rychlost,Cena,Komunikace
- Zatím nic
jeden z mala obchodu v tomto sortimentu, ktery ma temer vse a navic je tam obsluha, ktera vi o cem mluvi a hlavne tomu rozumi

avatar
zdenda
20.01.2018 8:43:29

+ obchod spolehlivej - ok !
- Nebylo doručeno,tak jak psali do 48 hodin
ANO

avatar
Michal
19.01.2018 22:18:05

+ výborné ceny a rychlost dodání
- zrusili osobni odber v sumperku
super obchod a velmi solidní jednání a dobrá komunikace , prostě to nemá chybu moc děkuji

avatar
Martínek Alois
19.01.2018 14:59:53

+ Super vždy došlo jak mělo
- Prodejna hodně stranou
Jsem spokojený a rád budu s Vámi spolupracovat dál.Doručení bylo rychlé

avatar
Jan
19.01.2018 7:38:16

+ Rychlost a spolehlivost
- Chybné údaje v katalogu, nesouhlasí se zaslaným zbožím.
přehledný obchod s rychlým dodáním zboží za příjemné ceny

avatar
Jenda
18.01.2018 16:57:02

+ Vstricnost pri zmene objednavky.
- žádná
K tomuto obchodu nemám žádné výhrady, vše funguje na jedničku

avatar
lukáš
18.01.2018 14:57:17

+ Jste spolehlvý a také perfektní. Děkuji.
- Menší výběr
same plus

avatar
lolo chorvat
18.01.2018 12:47:18

+ Perfektní a profesionální přístup Bezproblémové parkování
- nic
+ sortiment cena - drazsi dopravne

avatar
discoverz
18.01.2018 12:22:57

+ Vstřícnost obchodu a ceny dílů.
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
Rychlost dodání. V Pondělí večer objednáno, ve středu ráno dodáno a to těsně před vánoci.

avatar
Mara
17.01.2018 18:45:39

+ Rychlost
- Dostupnost zbozi
je to dobrej obchod mužu jen doporučit všehno co sem obědnal tak pasovalo sou skvělí

avatar
Honza
17.01.2018 10:22:56

+ Přímé jasné jednání ....Doporučuji
- O žádné nevím
Slušný obchod, slušný výběr, solidní jednání. Za mne, Ano.

avatar
annifry
17.01.2018 8:40:32

+ Kvalitne náh.dily za super ceny
- žádné vše v poho
Super. Kvalitní díly za super ceny. Rychlé vyřízení objednávky a doručení Českou poštou do 3 dnů. Maximální spokojenost!

avatar
Vojta
17.01.2018 6:41:57

+ Rychlá zásilka
- Nevím
Vše bylo jak má být.

avatar
Alli
16.01.2018 14:43:47

+ velmi rychlé dodání objednaného zboží
- ?
Super jednání a rychlost dodaní.

avatar
Michal K.
16.01.2018 9:41:05

+ rychlost
- nic
uplná spokojenost se zbožím i přístupem

avatar
Radek Kurdziel
16.01.2018 8:09:36

+ Nízké ceny
- nabídka ND,potvrzení objednávky, úhrada a pak se zjistí, že ND nejsou skladem. Již podruhé.
obchod doporučuji ačkoliv mi výfukové potrubí přišlo ohnuté, naštěstí to nemělo vliv na funkčnost. Bylo to nejspíš způsobené tím, že výfuk se v balíku hýbal a dopravce s tím asi někde hodil. Dále jsem si objednal dvě různá těsnění výfuku a přišla mi dvě stejná. Nejspíše proto, protože by mi to jiné nepasovalo, uvítal bych, kdyby mi o tom ale někdo dal vědět. Jinak vše ok, určitě se nebudu bát znova objednávat.

avatar
karel
15.01.2018 19:47:26

+ dobré ceny,rychlé dodání,perfektní komunikace
- Nevím
objednávka v pořádku- výfuk + poštovné česká pošta 88,-Kč . Jedinej problém s dodáním volala mi pani, že musím zaplatit o 100,-Kč vyšší poštovné, s čím jsem nesouhlasil a požadoval jsem vrátit platbu z dúvodu nedodržení podmínek dodání. CCA po půl hodině mi volal zástupce, že tlumič dodáte za podmínek udaných na eschopu. Tlumič neměříl přes 150cm a nebyl těžší jak 30,-Kč.

avatar
jirka
15.01.2018 12:48:22

+ Operátoři na lince jsou milí a umí poradit (chovají se jako lidi) Rychlé jednání + nízké ceny oproti konkurenci
- ne
veškeré zboží na jednom místě cena

avatar
JV
15.01.2018 7:50:26

+ Rychlé doručení a dobrá cena
- Kamenná prodejna se těžko hledá!
rychlost 100%

avatar
Tom
14.01.2018 21:52:22

+ Po přestěhování super!
- Nic.
Dobrá domluva.