Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
03.10.2019 19:58:39

+ Stali zakaznik spokojenost Perfekni ceny
- Skoda ze nemaji kameny obchod bud v roudnici lad labem nebo mělnik okoli
Vzdy nakoupim z motory levne a kvalitni,dily vzdy sedi a pasuji

avatar
03.10.2019 14:34:36

+ Velký výběr zboží
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Ok

avatar
03.10.2019 12:19:58

+ Rychle dodají objednané zbozi
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
zboží připraveno dle domluvy do druhého pracovního dne

avatar
03.10.2019 12:14:09

+ Při zakoupení nevhodného zboží rychlé vyřízení reklamace.
- nenašel jsem
Nevím

avatar
03.10.2019 9:39:18

+ Dobré
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
Vyborna komunikace i doruceni.

avatar
02.10.2019 18:53:31

+ Při zakoupení nevhodného zboží rychlé vyřízení reklamace.
- Na zastrčeném místě. Daleko od MHD
Nevím

avatar
02.10.2019 18:10:53

+ Dobré
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Vyborna komunikace i doruceni.

avatar
02.10.2019 14:05:30

+ Spolehlivost a cena
- nenašel jsem
spolehlivý dodavatel

avatar
02.10.2019 13:04:38

+ Vše ok doporučuji
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
Vyskytl se menší problém,ale po krátké době ho obchod řešil a vše proběhlo v pořádku.

avatar
02.10.2019 7:54:35

+ vyhovění přání zákazníka
- Není co, prostě obchod jak má být.
Obchod super,musí změnit dopravce,7 dní trval dovoz.

avatar
01.10.2019 16:37:28

+ Vše ok doporučuji
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Vyskytl se menší problém,ale po krátké době ho obchod řešil a vše proběhlo v pořádku.

avatar
01.10.2019 12:02:01

+ vyhovění přání zákazníka
- nenašel jsem
Obchod super,musí změnit dopravce,7 dní trval dovoz.

avatar
01.10.2019 6:56:46

+ rychlost doručení
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
vše ok

avatar
30.09.2019 15:07:29

+ vše ok
- Snad jen dočasně špatný příjezd k provozovně
Vyskytl se menší problém,ale po krátké době ho obchod řešil a vše proběhlo v pořádku.

avatar
30.09.2019 14:53:38

+ Rychlost, cena
- nenašel jsem
Obchod super,musí změnit dopravce,7 dní trval dovoz.

avatar
30.09.2019 13:35:40

+ Naprostá spokojenost s timto obchodem. Objednala jsem dost věcí na auto a vse přišlo a pasovalo to na jedničku. Jsem ráda, ze jsem na tento obchod narazila a to náhodou a zakladam si ho a uz nikde jinde neprojednávam. Druhy den, jsem objednavku měla doma, levné díly a všechny pasuji. Doporučuji
- Nejsou schopni reagovat na reklamaci. Napsal jsem email zo nestačilo tak jsem zavolal a paní mi řekla že to předá kolegovi že to bude řešit už je to víc jak týden a nic se neděje
vše ok

avatar
30.09.2019 12:52:02

+ perfektní dostupnost a informovanost
- Není co, prostě obchod jak má být.
Levné, rychlé dodání a věci vypadaly dobre.. autíčko si jen vrní. Spokojenost.

avatar
30.09.2019 12:47:43

+ Výběr
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
Bezproblémové objednání a rychlé doručení

avatar
30.09.2019 12:42:37

+ Velký výběr dílů Přehledný web Výborná komunikace
- nevím
Rychlé objednání, nízké ceny, příjemná komunikace.

avatar
30.09.2019 12:38:26

+ rychlé dodání
- dodací lhůta
Solidní přístup po telefonu a umí poradit.