Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
06.04.2019 17:24:19

+ Ceny Přístup k zákazníkovi Velký sortiment
- chybí možnost osobního odběru v sobotu
Rychlost dodání,dobrá cena a kontrola vhodnosti součástek pro auto.

avatar
06.04.2019 14:59:18

+ Vše pasuje a je to daleko cenově výhodnější
- Bezohledná manipulace s balíkem Špatná komunikace obchodu Špatné informace od obchodu ohledně zásilky Zboží se muže poškodit při přepravě, nijak nezabezpečují zboží v balíku.
Dobrý obchod. Není to první nákup a ani poslední.

avatar
06.04.2019 13:22:25

+ Rychlost Kvalita Cena Balení Komunikace
- U jedné poloosy chyběl balíček s náhradními šrouby na montáž
Poradenství, ochota a rychlost dodání a hlavně vše na skladě. Bezva obchod.

avatar
06.04.2019 13:09:34

+ Perfektní personál, 100% poradí ve všem,děkuji
- Chybějící sortiment
Good

avatar
06.04.2019 11:33:22

+ Výhodné ceny, široký sortiment
- Volal jsem půl hodiny před zavíračkou a nikdo už mi to nevzal
První objednávka dorazila v pořádku az na způsob zabaleni. Druhá dorazila kurýrem DPD poničená, otevřená. Jednotlivé díly neměly původní obal od prodejce pouze kov na kov omotana 2 vrstvami průhledné fólie. Objednávku jsem neprevzal. Prodejce mě kontaktoval, proč jsem zásilku neprevzal, já jsem odpověděl z důvodu výrazného porušení obalu a celkově otevřené zásilky. Bylo mi sděleno, že se jim vrátilo zpět bez 3 položek. Bohužel. Tento obchod není špatný, pokud objednáte jeden až dva díly. Větší počet dílů přijde bez originálního obalu pouze zabalený v kartonu a folii. Veliké zklamání.

avatar
06.04.2019 11:24:40

+ Super přístup a rychlé dodání
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
+ Dodané v pořádku a včas. - Nic.

avatar
06.04.2019 10:55:46

+ Nízké ceny Rychlé doručení Ochotný personál Vymena zboží bez problémů
- Prozatím o žádné nevím a doufám, že to tak i zůstane.
Dobrá cena dílů a dopravného

avatar
06.04.2019 10:06:29

+ vylký výběr, cena, rychost , ochota personálu nic
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Vše OK.

avatar
06.04.2019 7:51:25

+ serioznost, rychlost
- Zadna
Zboží přišlo v pořádku.

avatar
06.04.2019 7:02:40

+ Super obchod Rychlost dodání Super ceny A prijemne jednání a dohoda
- Neznám.
ok

avatar
06.04.2019 5:55:32

+ Poradí s výběrem, spolehlivý
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
v pohodě

avatar
06.04.2019 4:44:47

+ rychlost snad i cena
- Nic
Bylo mi doručené poškozené díly u kterých nelze uplatnit reklamace

avatar
05.04.2019 11:32:57

+ Super obchod Rychlost dodání Super ceny A prijemne jednání a dohoda
- chybí možnost osobního odběru v sobotu
První objednávka dorazila v pořádku az na způsob zabaleni. Druhá dorazila kurýrem DPD poničená, otevřená. Jednotlivé díly neměly původní obal od prodejce pouze kov na kov omotana 2 vrstvami průhledné fólie. Objednávku jsem neprevzal. Prodejce mě kontaktoval, proč jsem zásilku neprevzal, já jsem odpověděl z důvodu výrazného porušení obalu a celkově otevřené zásilky. Bylo mi sděleno, že se jim vrátilo zpět bez 3 položek. Bohužel. Tento obchod není špatný, pokud objednáte jeden až dva díly. Větší počet dílů přijde bez originálního obalu pouze zabalený v kartonu a folii. Veliké zklamání.

avatar
05.04.2019 8:36:48

+ Poradí s výběrem, spolehlivý
- Bezohledná manipulace s balíkem Špatná komunikace obchodu Špatné informace od obchodu ohledně zásilky Zboží se muže poškodit při přepravě, nijak nezabezpečují zboží v balíku.
+ Dodané v pořádku a včas. - Nic.

avatar
05.04.2019 7:33:16

+ rychlost snad i cena
- U jedné poloosy chyběl balíček s náhradními šrouby na montáž
Dobrá cena dílů a dopravného

avatar
04.04.2019 13:49:10

+ rychlost snad i cena
- chybí možnost osobního odběru v sobotu
+ Dodané v pořádku a včas. - Nic.

avatar
04.04.2019 12:57:27

+ Dostupnost Zbozi, nizke a priznive ceny
- Bezohledná manipulace s balíkem Špatná komunikace obchodu Špatné informace od obchodu ohledně zásilky Zboží se muže poškodit při přepravě, nijak nezabezpečují zboží v balíku.
Dobrá cena dílů a dopravného

avatar
04.04.2019 11:58:41

+ Rychlé dodání
- U jedné poloosy chyběl balíček s náhradními šrouby na montáž
Vše OK.

avatar
04.04.2019 6:18:12

+ Spokojenost
- Chybějící sortiment
Zboží přišlo v pořádku.

avatar
03.04.2019 17:51:28

+ Rychlé dodání
- chybí možnost osobního odběru v sobotu
Vše OK.