Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
01.10.2018 18:13:59

+ Rychlost.velky výběr sortimentu
- nedostal jsem všechno
Dil skvěle pasoval.

avatar
01.10.2018 16:24:10

+ kontrola kompatibility vybraného produktu obchodem
- Nakupuji zde pravidelně,ale o žádné nevýhodě nevím.
Obchod je velmi vstřícný ale objednávku jsem musel zrušit prot že mi jí PPL nebyla schopná doručit.

avatar
01.10.2018 15:59:28

+ Dobrá cena rychlé dodání
- nic
Jsem velice spokojen, jak se zbožím, tak s dopravou a velice si cením vstřícné komunikace s obchodem.

avatar
01.10.2018 10:31:07

+ dobrá cena a rychlost dodání
- Cena produktů je vykompenzovana o trošičku delší dodací dobou, ale žádné drama
Velký výběr, ochota obchodu poradit. Není co vytknout

avatar
01.10.2018 7:48:09

+ Dobré ceny, vše skladem, rychlé dodání.
- Vcasnost dodani,zboží bylo skladem u dodavatele (2 dny k doruceni).realita:zboží přišlo po 10ti dnech,ale vše ok.
velká spokojenost

avatar
30.09.2018 9:29:20

+ Ochota poradit Dobré ceny Rychlé dodání Velký sortiment
- neni
Motora cz . kupují jen na motora cz eShop super rychle vyřízení objednávky a ještě rychlejší expedice

avatar
30.09.2018 6:01:02

+ nejlepší cena a nejlevnější doprava
- Nic
levně rychle kvalitně doporučuji.

avatar
29.09.2018 19:42:10

+ Rychlost a super komunikace
- popletli doručovací adresy
výhoda

avatar
29.09.2018 13:03:51

+ Cena,sortiment,výběr značek,ochota a rychlost
- o ničem nevím
Nákup funguje rychle a bez problémů.

avatar
28.09.2018 21:22:06

+ dobrá cena a rychlost dodání
- Jedná se víceméně o internetový obchod, zboží není skladem, ale na objednávku - je to ale spíše charakteristika obchodu, ne nevýhoda
Dil skvěle pasoval.

avatar
28.09.2018 15:57:45

+ Dobré ceny, vše skladem, rychlé dodání.
- Bez výhrad
Obchod je velmi vstřícný ale objednávku jsem musel zrušit prot že mi jí PPL nebyla schopná doručit.

avatar
28.09.2018 12:12:21

+ Ochota poradit Dobré ceny Rychlé dodání Velký sortiment
- Občas trochu nepřehledný výběr
Jsem velice spokojen, jak se zbožím, tak s dopravou a velice si cením vstřícné komunikace s obchodem.

avatar
28.09.2018 11:47:39

+ nejlepší cena a nejlevnější doprava
- nic
Velký výběr, ochota obchodu poradit. Není co vytknout

avatar
28.09.2018 7:22:27

+ Rychlost a super komunikace
- stránky.stránky stránky 1 bod
velká spokojenost

avatar
26.09.2018 12:52:53

+ Ochota poradit Dobré ceny Rychlé dodání Velký sortiment
- Jedná se víceméně o internetový obchod, zboží není skladem, ale na objednávku - je to ale spíše charakteristika obchodu, ne nevýhoda
Velký výběr, ochota obchodu poradit. Není co vytknout

avatar
26.09.2018 8:35:35

+ nejlepší cena a nejlevnější doprava
- Bez výhrad
velká spokojenost

avatar
26.09.2018 2:42:10

+ Rychlost a super komunikace
- Občas trochu nepřehledný výběr
Motora cz . kupují jen na motora cz eShop super rychle vyřízení objednávky a ještě rychlejší expedice

avatar
25.09.2018 8:55:00

+ Cena,sortiment,výběr značek,ochota a rychlost
- Jedná se víceméně o internetový obchod, zboží není skladem, ale na objednávku - je to ale spíše charakteristika obchodu, ne nevýhoda
levně rychle kvalitně doporučuji.

avatar
25.09.2018 2:52:07

+ Vyhledávání dle kódu výrobců Velký výběr Rychlá komunikace s obchodem při dotazu na zboží Dokáží perfektně poradit při výběru
- Bez výhrad
výhoda

avatar
24.09.2018 15:05:10

+ Rychlá dostupnost potřebných ND i na starší vozy.
- Jedná se víceméně o internetový obchod, zboží není skladem, ale na objednávku - je to ale spíše charakteristika obchodu, ne nevýhoda
levně rychle kvalitně doporučuji.