Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
14.09.2018 12:03:17

+ Příjemné ceny za dobré díly
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Ok

avatar
13.09.2018 9:48:32

+ Příjemné ceny za dobré díly
- stránky.stránky stránky 1 bod
Ok

avatar
11.09.2018 16:21:19

+ Kvalita, rychlost, slušné ceny
- stránky.stránky stránky 1 bod
Ok

avatar
11.09.2018 6:33:21

+ cena
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Jsem velice spokojen,proto doporučuji svým známím.

avatar
11.09.2018 4:45:20

+ zboží bylo vybráno prodejcem podle VINu a sedí v pohodě
- nedostal jsem všechno
dopručuji všem

avatar
10.09.2018 15:54:25

+ zboží bylo vybráno prodejcem podle VINu a sedí v pohodě
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Jsem velice spokojen,proto doporučuji svým známím.

avatar
10.09.2018 14:35:41

+ Rychlost Super ceny Super personal
- nedostal jsem všechno
dopručuji všem

avatar
10.09.2018 13:10:08

+ Rychlé doručení
- Nakupuji zde pravidelně,ale o žádné nevýhodě nevím.
Zatím první objednávka a velmi spokojen.

avatar
10.09.2018 6:53:28

+ pomohli mi vybrat náhradní díl,rychlě dodání
- nic
Doposud spokojen, ale po poslední objedbávce mi místo převodového oleje do automatické převodivky poslali motorový olej. Kdybych si tohi včas nevšiml, mohlo dojít k vážným škodám.

avatar
09.09.2018 19:26:39

+ pomohli mi vybrat náhradní díl,rychlě dodání
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Zatím první objednávka a velmi spokojen.

avatar
09.09.2018 11:31:50

+ Rychlost Komunikace
- nedostal jsem všechno
Doposud spokojen, ale po poslední objedbávce mi místo převodového oleje do automatické převodivky poslali motorový olej. Kdybych si tohi včas nevšiml, mohlo dojít k vážným škodám.

avatar
09.09.2018 7:39:34

+ velmi dobrá cena rychlé dodání
- Nakupuji zde pravidelně,ale o žádné nevýhodě nevím.
ok

avatar
09.09.2018 7:07:00

+ Ceny Vice výrobců Ověřování podle VIN
- nic
Není co dodat, vše Ok! :-) Plně doporučuji! :-)

avatar
09.09.2018 3:07:07

+ ceny, přístup, ochota
- Cena produktů je vykompenzovana o trošičku delší dodací dobou, ale žádné drama
Jediný Eshop s díly kde se vám věnují až do úplného konce a hlavně se vším poradi a je z čeho vybírat.

avatar
08.09.2018 18:32:07

+ velmi dobrá cena rychlé dodání
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Není co dodat, vše Ok! :-) Plně doporučuji! :-)

avatar
08.09.2018 8:40:38

+ Ceny Vice výrobců Ověřování podle VIN
- nedostal jsem všechno
Jediný Eshop s díly kde se vám věnují až do úplného konce a hlavně se vším poradi a je z čeho vybírat.

avatar
07.09.2018 13:40:55

+ Ceny Vice výrobců Ověřování podle VIN
- přestěhovali se z Cejlu do Komárova
Jediný Eshop s díly kde se vám věnují až do úplného konce a hlavně se vším poradi a je z čeho vybírat.

avatar
07.09.2018 12:46:12

+ ceny, přístup, ochota
- nedostal jsem všechno
Bezkonkurenční ceny, přístup a servis. Jinde už nenakupuji.

avatar
07.09.2018 10:07:39

+ Super obchod vynikající ceny a rychlost dodání
- Nakupuji zde pravidelně,ale o žádné nevýhodě nevím.
Včasné odeslání.

avatar
07.09.2018 9:13:00

+ 100%
- nic
Ano, nákup byl z důvodu nízké ceny náhradních dílů, ovšem oproti dealerské ceně jednoho z největších distributorů náhradních dílu pro servisy na pár dílech ušetřeno několik tisíc ne stovek, ale opravdu tisíců korun. Díly byly nové, neotevřené balení a originální. Již jsou na vozidle a funkční. Prostě doporučuji a další díly na všechny auta kupuji již jen u motora.cz. Pánové (případně i dámy) velmi děkuji a jsem Váš zákazník. Na prodejně při vyzvedávání byl milý pán, prostě velmi děkuji, moje zkušenost velmi dobrá, doporučuji.