Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
29.07.2019 16:37:24

+ dobrá spolupráce již při výběru dané součástky
- pomalá odezva
Mohu velice doporučit , velmi slušné jednání vždy poradí pomůžou s upřesněním dílu , nikdy jsem nezažil ani neměl pocit že otravuji ,mohu říci za sebe super a super kolektiv ,vždy pečlivě zabalené a včas zboží došlo . Děkuji.

avatar
29.07.2019 9:38:25

+ OCHOTA VŽDY PORADÍ DOBŘE
- žádné jsem nenašel
Rychlost, bezvadná komunikace.

avatar
29.07.2019 8:21:24

+ Dobré ceny
- nic
Již při výběru typu lambdy proběhlo několik konzultací pomoci mailu velice ochotně

avatar
29.07.2019 5:40:48

+ Rychlé dodání. Jeden den objednám druhý den už můžu montovat. Super
- Někdy špatná komunikace po telefonu
Prostě super

avatar
29.07.2019 4:15:23

+ Sur ceny
- Nevim
Velký sortiment, rychlost dodání, dobré ceny.

avatar
29.07.2019 3:57:03

+ rychlý spolehlivý
- Zboží mohlo být lépe zabaleno, zboží přišlo v pomačkaných krabicích
ok

avatar
29.07.2019 3:37:30

+ Cena
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Vše proběhlo rychle.Díly došly bez problému do 48 hod. a vše pasovalo a už jsou namontovány a vše funkční.Děkuji

avatar
28.07.2019 20:51:13

+ Rychlé dodání. Jeden den objednám druhý den už můžu montovat. Super
- žádné jsem nenašel
Velký sortiment, rychlost dodání, dobré ceny.

avatar
28.07.2019 12:04:11

+ Sur ceny
- nic
ok

avatar
28.07.2019 11:38:04

+ rychlý spolehlivý
- Někdy špatná komunikace po telefonu
Vše proběhlo rychle.Díly došly bez problému do 48 hod. a vše pasovalo a už jsou namontovány a vše funkční.Děkuji

avatar
27.07.2019 17:32:42

+ Sur ceny
- žádné jsem nenašel
Vše proběhlo rychle.Díly došly bez problému do 48 hod. a vše pasovalo a už jsou namontovány a vše funkční.Děkuji

avatar
27.07.2019 17:17:43

+ rychlý spolehlivý
- nic
vše OK, dobrá orientace na webu, dokonalá možnost výběru

avatar
27.07.2019 16:42:45

+ Cena
- Někdy špatná komunikace po telefonu
OK

avatar
27.07.2019 14:17:13

+ Ok
- Nevim
olej sice přišel ale objednal jsem si i měrku na olej ten kalíšek který je v motoru . je oranžový a z plastu . ten nepřišel i když byl zaplacený . tak nevím co si mám myslet .

avatar
27.07.2019 12:05:23

+ rychlé dodání kvalita výrobku
- Zboží mohlo být lépe zabaleno, zboží přišlo v pomačkaných krabicích
první nákup, dobrá cena, rychlost vyřízení - spokojen

avatar
27.07.2019 11:17:53

+ Rychlost
- na eshopu jsou mylné informace o dopravě i o ceně
Nemám potřebu špinit tento obchod,ale bral jsem léta u jiných prodejců a nyní Motora má nejlepší ceny,ale za dlouhou dobu dodání se radši vrátím k pár korun dražších prodejcích, kteří mi doručí zboží do druhého dne - maximálně den navíc

avatar
27.07.2019 11:00:49

+ dobrá cena, rychlost vyřízení
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Perfektní komunikace z důvodu změny v objednávce. Jednoznačně doporučuji

avatar
26.07.2019 14:09:31

+ rychlé dodání kvalita výrobku
- žádné jsem nenašel
olej sice přišel ale objednal jsem si i měrku na olej ten kalíšek který je v motoru . je oranžový a z plastu . ten nepřišel i když byl zaplacený . tak nevím co si mám myslet .

avatar
26.07.2019 13:51:40

+ Rychlost
- nic
první nákup, dobrá cena, rychlost vyřízení - spokojen

avatar
26.07.2019 13:49:43

+ dobrá cena, rychlost vyřízení
- Někdy špatná komunikace po telefonu
Nemám potřebu špinit tento obchod,ale bral jsem léta u jiných prodejců a nyní Motora má nejlepší ceny,ale za dlouhou dobu dodání se radši vrátím k pár korun dražších prodejcích, kteří mi doručí zboží do druhého dne - maximálně den navíc