Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
27.01.2019 20:49:27

+ Super ceny náhradních Přehledný eshop 100% řešení objednávek vždy dorazilo dané zboží v daný termín doručení. Jsem 100% spokojen.
- Obchod doplatil na opakovanou chybu dopravce. Obchod nebyl schopen zařídit řádné a správné doručení balíku i když jsem si za doručení zaplatil (podle mého názoru) nemalou částku.
Zboží je OK.

avatar
27.01.2019 20:36:11

+ Rychlost dodání.
- zatim zadne
Veliká vstříctnost s těžkosehnatelným zbožím.

avatar
27.01.2019 20:02:54

+ Výběr, komunikace, ceny
- Nic namam
Výhoda rychlé doručení.

avatar
27.01.2019 17:44:10

+ Dobrá komunikace,rychlost dodání,cena
- některé náhradní díly na tuzemské auta vůbec nemají
není co dodat

avatar
27.01.2019 14:25:49

+ Rychlé vyřízeni
- Dostupné pro kohokoliv znevěrohodněné pro auto servis
Spokojenost.díly sedí,cena příznivá.

avatar
27.01.2019 12:04:38

+ Výběr, komunikace, ceny
- zatim zadne
není co dodat

avatar
27.01.2019 11:33:16

+ Dobrá komunikace,rychlost dodání,cena
- Nic namam
Spokojenost.díly sedí,cena příznivá.

avatar
27.01.2019 8:19:57

+ Rychlé vyřízeni
- některé náhradní díly na tuzemské auta vůbec nemají
Doporučuji všem

avatar
26.01.2019 17:20:50

+ Rychlé vyřízeni
- zatim zadne
Doporučuji všem

avatar
26.01.2019 17:18:49

+ Rychlost +cena
- Nic namam
skvělá cena, kvalita i přístup personálu

avatar
26.01.2019 12:45:28

+ Spolehlivost, rychlost
- zatim zadne
skvělá cena, kvalita i přístup personálu

avatar
26.01.2019 9:40:18

+ Poradi a zbozi je doručeno včas
- Nic namam
Vše v pohodě,jen některé detaily v nabídce by chtěly lepší fotografie pro jednodušší identifikaci(mám na mysli sekci žárovek,ale i ostatní sekce by potřebovaly renovaci fotodokumentace pro zjednodušení a urychlení výběru-aby to nebyla tak trochu sázka do loterie).Děkuji za pochopení.

avatar
25.01.2019 23:40:10

+ Poradi a zbozi je doručeno včas
- zatim zadne
Vše v pohodě,jen některé detaily v nabídce by chtěly lepší fotografie pro jednodušší identifikaci(mám na mysli sekci žárovek,ale i ostatní sekce by potřebovaly renovaci fotodokumentace pro zjednodušení a urychlení výběru-aby to nebyla tak trochu sázka do loterie).Děkuji za pochopení.

avatar
25.01.2019 19:01:31

+ přehlednost, cena , rychlost
- Nic namam
Vždy super,není co vytknout,ochota poradit,rychlost doručení a hlavně super cena na rozdíl od jiných loupežníků !!

avatar
25.01.2019 18:15:58

+ Perfektní ceny
- některé náhradní díly na tuzemské auta vůbec nemají
velmi rychlé a ochotné jednání,dobra cena ,dobry vyber zboží

avatar
25.01.2019 17:59:23

+ kvalita a rychlost dobre ceny
- Dostupné pro kohokoliv znevěrohodněné pro auto servis
rychlé vyřízení a dodání objednávky

avatar
25.01.2019 16:14:06

+ Možnost konzultace když si nejste jistí s typem výrobku
- Nevím.
Dobrý výběr za dobré ceny, přehledné stránky. Doporučil bych zvážit využití Zásilkovny, Uloženky nebo podobné služby. Naprostá spokojenost, doporučuji obchod všem.

avatar
25.01.2019 15:38:38

+ slušné ceny,přehledné vyhledávání a rychlost dodání
- Skoda ze nelze dnes objednat a zitra dodat
Perfektni

avatar
25.01.2019 15:23:24

+ Velice dobrá a rychlá spolupráce s tímto obchodem za příznivé ceny. +
- Není co vytknout
Jsem moc spokojený stim jak rychle dodavate objednané zboží je doporučuji všem známým a kamarádům. Děkuji moc

avatar
25.01.2019 13:48:53

+ Zboží rychle dodáno, výměna zboží, komunikace a poslání peněz na účet perfektní, budu objednávat zboží až budu potřebovat určitě,
- zboží ne doručeno v čas
Výběr přehledný, velký za ok ceny. Rychlost dodání super. A komunikace bez problémů. Dávám 1A