Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
06.07.2019 11:32:05

+ Cena, rychlost
- Nic
V pondělí objednáno a ve středu jsem měl zboží v ruce. A ještě večer bylo auto opraveno.

avatar
06.07.2019 11:24:20

+ Katka
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
Jednoduchá a rychlá objednávka, velký výběr zboží, spolehlivé doručení.

avatar
06.07.2019 9:04:04

+ Rychla komunikace přes e-mail, dokonce i ve večerních hodinách i o víkendu. Doporuči několik variant, poradí, velký výběr zboží. Ostatní náhradní díly by si měli vzít ponaučení!
- delší doba doručení
Rychlé dodání, zlomek ceny konkurence.

avatar
06.07.2019 9:00:45

+ Rychle, dobře, přijatelné ceny.
- nic
spokojenost,,sem stálý zákazník

avatar
06.07.2019 7:23:45

+ Dobré ceny
- nic
Vše bylo super, od ceny až po dodání.

avatar
05.07.2019 17:48:08

+ Cena, rychlost
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
V pondělí objednáno a ve středu jsem měl zboží v ruce. A ještě večer bylo auto opraveno.

avatar
05.07.2019 9:10:56

+ Katka
- žadná
Jednoduchá a rychlá objednávka, velký výběr zboží, spolehlivé doručení.

avatar
05.07.2019 8:48:59

+ Rychla komunikace přes e-mail, dokonce i ve večerních hodinách i o víkendu. Doporuči několik variant, poradí, velký výběr zboží. Ostatní náhradní díly by si měli vzít ponaučení!
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Rychlé dodání, zlomek ceny konkurence.

avatar
05.07.2019 8:26:56

+ Rychle, dobře, přijatelné ceny.
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
spokojenost,,sem stálý zákazník

avatar
05.07.2019 7:53:05

+ Dobré ceny
- Nic
Vše bylo super, od ceny až po dodání.

avatar
04.07.2019 20:02:20

+ Dobré ceny
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Rychlé dodání, zlomek ceny konkurence.

avatar
04.07.2019 18:03:10

+ Super
- žadná
spokojenost,,sem stálý zákazník

avatar
04.07.2019 16:57:41

+ ceny, přehlednost
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Vše bylo super, od ceny až po dodání.

avatar
04.07.2019 3:12:28

+ rychlost dodani priznive ceny vyber dilu
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
doporučuji

avatar
03.07.2019 13:28:22

+ ceny, přehlednost
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
doporučuji

avatar
03.07.2019 11:22:02

+ rychlost dodani priznive ceny vyber dilu
- žadná
Rychlý obchod. Dobrá cena.

avatar
03.07.2019 10:13:51

+ Ochtný personál, při nejasnostech komunikují se zákazníkem
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Minimální čekací doba na zboží, perfekt ceny!

avatar
03.07.2019 9:23:08

+ Vše ok
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
rychlý ,spolehlivý,přehledný obchod

avatar
03.07.2019 8:35:57

+ autodíly za perfektní ceny jednoduše dohledatelné díly dle typu vozu a kódu motoru do 2 dnů zboží v rukou možnost výměny zboží v případě koupě nepasujícího dílu možnost sehnat díly levněji než v servise
- Nic
Přehledný, rychlý, spolehlivý e-shop. Přijatelné ceny.

avatar
03.07.2019 6:49:17

+ Rychlost a kvalita
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
vše OK.