Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
27.06.2018 20:46:02

+ cena dostupnost rychlost
- Nemám výhrady.
Rychlost ,příjemné jednání .

avatar
27.06.2018 11:25:52

+ Dobré ceny, rychlost
- nic
Doporučuji jako nejschopnější obchod s autodíly v Brně

avatar
27.06.2018 11:24:49

+ Rychlost dodani, super ceny, vse pasuje..... Jsem plne spokojeny
- nefungovala platba kartou
jsem veliice spokojen.zitra objednavam dalsi dily a kazdemu vas doporucuji.

avatar
26.06.2018 7:51:12

+ Dobré ceny, rychlost
- Nemám výhrady.
Doporučuji jako nejschopnější obchod s autodíly v Brně

avatar
25.06.2018 9:48:57

+ Rychlost dodani, super ceny, vse pasuje..... Jsem plne spokojeny
- Nemám výhrady.
Doporučuji jako nejschopnější obchod s autodíly v Brně

avatar
25.06.2018 8:05:34

+ perfektní ceny přehledné stránky výborná komunikace pěkně zabalené zboží
- nic
jsem veliice spokojen.zitra objednavam dalsi dily a kazdemu vas doporucuji.

avatar
25.06.2018 7:32:26

+ Vždy jsem spokojen,výborný personál
- nefungovala platba kartou
Nákup a dodání proběhlo naprosto v pořádku. Kupoval jsem zboží, které po stránce kvality znám, ale za lepší ceny.

avatar
24.06.2018 16:26:54

+ Vždy jsem spokojen,výborný personál
- Nemám výhrady.
jsem veliice spokojen.zitra objednavam dalsi dily a kazdemu vas doporucuji.

avatar
24.06.2018 15:21:01

+ Výborné ceny, rychlá doprava.
- nic
Nákup a dodání proběhlo naprosto v pořádku. Kupoval jsem zboží, které po stránce kvality znám, ale za lepší ceny.

avatar
24.06.2018 13:29:05

+ Z důvodu dočasné nepřítomnosti jsem požádal o pozdější / termínované doručení objednávky a bez problému mi vyhověli - zatím tedy v pořádku. J.M.
- nefungovala platba kartou
Nenakupuji tu dlouho, tak čekám až a jak se projeví kvalita výrobků - jsou eshopy, kde jsem se totálně zklamal.

avatar
24.06.2018 8:03:53

+ CENA-KVALITA
- Žádné
Přehledné stránky prodejce, perfektní přístup ze strany firemních zaměstnanců kteří vám vždy poradí a pomohou s výběrem zboží v případě vaši nejistoty. Tímto děkuji všem, kteří byli ochotni s mou objednávkou ztrácet svůj čas.

avatar
24.06.2018 6:37:58

+ široká nabídka ND na starší vozy,potvrzení obchodu o správném výběru pro konkrétní typ
- - nevím
U Vás vše ok- jenom problém v servisu kde mají jednou takové ceny a nelíbí se jim to když máte svoje náhr.díly-hodně se jim to nelíbí - šmejdi nevědí jak by zákazníka co nejvíce okradli

avatar
23.06.2018 19:40:13

+ Vstřícnost Komunikace Rychlost
- Omezený sortiment věcí
Rychlost a spolehlivost. Velké plus za komunikativnost.

avatar
23.06.2018 15:57:37

+ Rychlá a profesionální obsluha
- neznám
Vše bylo OK

avatar
23.06.2018 10:42:53

+ Spokojenost
- nezjištěna
rychle a spolehlivě dodáno

avatar
23.06.2018 10:28:53

+ Naprostá spokojenost.
- horší online katalog
Jedine co bych vytkl je to ze v me objednavce ze strany firmy nebyl dotaz ohledne obsahu nebo informace o vibave modelu auta tedy me došel díl s odlišnými parametry. Každopadne jsem ho po menší uprave pouzil. Nevolil jsem moznost vraceni diky přijatelne ceně. Jinak jsem byl spokojen. Děkuji

avatar
23.06.2018 9:17:12

+ Vynikající služby - v případě mírně odlišného zboží od originálu pomohli přesně najít druhovýrobu dle zaslaného VIN kodu. Pracují i večer. Oceňuji !
- - není
Vše proběhlo v pořádku,naprostá spokojenost,doporučuji

avatar
23.06.2018 8:37:15

+ super cena rychlost jednaní a dodání
- Na webových stránkach obchodu zbozi nespecifikovano podle urciteho roku a znacky. Prisel na stranku "Brzdové destičky pro CHRYSLER VOYAGER / GRAND VOYAGER III (GS), 2.5 TD , rok 1995-2001, objednal jsem a dostal desticky na auta od roku 2001. Musel jsem vratit a zbytecne platit postovne.
Velice rychlé dodání.

avatar
22.06.2018 18:07:53

+ Rychlá a profesionální obsluha
- Nemám výhrady.
rychle a spolehlivě dodáno

avatar
22.06.2018 11:16:46

+ Spokojenost
- nic
Jedine co bych vytkl je to ze v me objednavce ze strany firmy nebyl dotaz ohledne obsahu nebo informace o vibave modelu auta tedy me došel díl s odlišnými parametry. Každopadne jsem ho po menší uprave pouzil. Nevolil jsem moznost vraceni diky přijatelne ceně. Jinak jsem byl spokojen. Děkuji