Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
29.12.2018 7:44:07

+ Šéf komunikuje perfektně, rychle, přátelsky. Poradí, a to i v neobvyklou hodinu :) Nakoupím pohodlně vše za super ceny na jednom místě Dobrý výběr (až moc) - člověk už někdy neví, co by
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Není to první nákup dílu ,a mohu jen doporučit příznivé ceny a rychlé doručení.

avatar
27.12.2018 22:44:43

+ Šéf komunikuje perfektně, rychle, přátelsky. Poradí, a to i v neobvyklou hodinu :) Nakoupím pohodlně vše za super ceny na jednom místě Dobrý výběr (až moc) - člověk už někdy neví, co by
- Některá čísla v názvu se neshodují z číslem objednacím jen o jedno číslo a je to dost klamavé
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ PERFEKTNÍ SPOKOJENOST

avatar
27.12.2018 22:20:09

+ objednávka, doručení zboží vše v pořádku levnější zboží než u jiných obchodů, hlavně filtry aut vrácení zboží v případě nevhodné součástky bez problémů
- Nic
Není to první nákup dílu ,a mohu jen doporučit příznivé ceny a rychlé doručení.

avatar
27.12.2018 20:39:58

+ Druhý den na osobní vyzvednutí Řešení problému se špatně objednaným zbožím(vinna zákazníka né prodejce) i ve večerních hodinách Dobré ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Přehledné,levné zboží.

avatar
27.12.2018 18:33:06

+ Rychle, spolehlivě, ochotně dodané zboží
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Zboží jsem obdržel včas a v deklarované kvalitě. MOTORA rychle reagovala . Ocenil jsem také uváděné parametry plynových tlumičů, podle nich jsem mohl spolehlivě nahradit staré u nástavby vozidla NISSAN PICK-UP

avatar
27.12.2018 15:53:53

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin

avatar
25.12.2018 23:12:08

+ Rychle, spolehlivě, ochotně dodané zboží
- Nic
Přehledné,levné zboží.

avatar
25.12.2018 21:22:46

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Zboží jsem obdržel včas a v deklarované kvalitě. MOTORA rychle reagovala . Ocenil jsem také uváděné parametry plynových tlumičů, podle nich jsem mohl spolehlivě nahradit staré u nástavby vozidla NISSAN PICK-UP

avatar
25.12.2018 16:03:50

+ Ochotný personál, vstřícné jednání při osobním kontaktu. Široká nabídka dílů za rozumné ceny, na šiřokou škálu vozidel. Rovněž pohotová komunikace prostřednictvím e-mailu ohledně doplňujících informací.
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin

avatar
25.12.2018 12:09:04

+ Super komunikace a přijatelné ceny
- Nic
Trvalo no 6dnu-docela dluhi termin

avatar
25.12.2018 11:44:50

+ Ochotný personál, vstřícné jednání při osobním kontaktu. Široká nabídka dílů za rozumné ceny, na šiřokou škálu vozidel. Rovněž pohotová komunikace prostřednictvím e-mailu ohledně doplňujících informací.
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Menší srozumitelnost webových stránek, při hledání alternativních dílů stejného použití. U některých výrobců nejsou uvedeny zásadní údaje, které jiní výrobci udávají a omezují možnost případné záměny dílu. Pak je nutná komunikace prostřednictvím e-mailu, která však funguje bezchybně.

avatar
25.12.2018 11:24:08

+ Termíny doručení. Skvělé ceny.
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Žádné nemám první nákup

avatar
23.12.2018 23:56:49

+ Termíny doručení. Skvělé ceny.
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Žádné nemám první nákup

avatar
23.12.2018 21:18:57

+ Výběr velký ,znalost dodání
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Osvědčený obchod, již jsem zde několikrát nakoupil a jednou vracel nepoužité zboží. Konkurenční ML parts je sice levnější, ale recenze nic moc.

avatar
23.12.2018 18:23:59

+ Rychlost Dobré ceny Velký výběr
- Zatím jsem žádnou nenašel.
Maximální spokojenost.

avatar
23.12.2018 17:18:23

+ Rychlost, ceny
- žádná
Vše OK

avatar
23.12.2018 15:21:27

+ Rychlost + cena Cena
- lepší označení prodejny v případě příjezdu k prodejně zprava
Bez problému.

avatar
23.12.2018 11:20:57

+ Rychlost, ceny
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Maximální spokojenost.

avatar
23.12.2018 8:36:24

+ Rychlost + cena Cena
- Nedovolal jsem se na infolinku. Zřejmě dáno předvánočním obdobím.
Vše OK

avatar
22.12.2018 18:49:33

+ Rychlost + cena Cena
- Některé položky jsou chybně zařazeny. Je potřeba se vyznat v dílech.
Vše OK