Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
18.05.2019 16:46:54

+ velký výběr zboží
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
v pohodě s úsměvem,dobře poradí

avatar
18.05.2019 16:19:52

+ Určitě doporučuji nakupuji zde již několik let.
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Super nákup, cena a poradily mi.

avatar
18.05.2019 14:48:40

+ Ochota super
- Hm
Prostě vše skvělé.Tak to má fungovat a jste vzorem pro ostatní.Pokud si nevíte rady,tak podle vin vám vše zjistí a doporučí..

avatar
18.05.2019 12:52:44

+ Velký sortiment, skvělé ceny, rychlost
- Žádné neznám
Nakupuji zde pravidelně a jsem velmi spokojen

avatar
18.05.2019 6:30:40

+ rychlost, cena
- Neinformuje o dodání zboží
vše OK

avatar
18.05.2019 5:15:30

+ O.K.
- Žádnou nevím.
Velice spokojen

avatar
17.05.2019 21:03:18

+ Určitě doporučuji nakupuji zde již několik let.
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
Prostě vše skvělé.Tak to má fungovat a jste vzorem pro ostatní.Pokud si nevíte rady,tak podle vin vám vše zjistí a doporučí..

avatar
17.05.2019 20:08:02

+ Ochota super
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Nakupuji zde pravidelně a jsem velmi spokojen

avatar
17.05.2019 19:45:28

+ Velký sortiment, skvělé ceny, rychlost
- Hm
vše OK

avatar
17.05.2019 16:29:57

+ rychlost, cena
- Žádné neznám
Velice spokojen

avatar
17.05.2019 16:26:00

+ O.K.
- Neinformuje o dodání zboží
Obchod mám v místě bydliště,jeden den jsem si díly objednal a druhý den jsem je už měl.Oproti ostatním obchodům i levněji.

avatar
17.05.2019 15:33:18

+ rychlé dodání
- Žádnou nevím.
Spokojenost

avatar
17.05.2019 15:18:16

+ Rychlost,ochota,prostě super!!!!!!!
- neni moznost rozvozu
Nakupoval jsem zde poprvé.

avatar
17.05.2019 12:53:32

+ Vstricny a velmi profesionalni personal ,absolutni spokojenost a maximalni ochota
- zboží bývá druhý den, asi málo věcí je přímo na výdejně, což většinou není pro mě úplně kritické
rychlost, cena, nevýhodu jsem zatím žádnou nezaznamenal

avatar
17.05.2019 9:58:49

+ Rychlost, ochota, vstřícnost, příjemní lidé.
- nic
velky vyber

avatar
17.05.2019 8:52:00

+ Super cena -
- Objednáno dle doporučení dodavatele dle VIN..... a n.d. nepasují, vráceno zpět .
Nízké ceny... Slabší komunikace...

avatar
17.05.2019 8:17:28

+ Cena, rychlost dodání
- Obchod neodesílá stavové e-maily, ale je to jen drobnost
Jsem Pražan a přijel jsem z Prahy pracovat do Šumperka, firemním autem s brněnskou SPZ. Auto stálo 2 dny úplně náhodou hned vedle budovy motora.cz, na sídlištním parkovišti. Tam mi víčko od nádrže někdo ukradl. Tak jsem si ho za 230Kč koupil nové ;o))) Ale jinak mám Moravu moooc rád...

avatar
17.05.2019 7:59:50

+ Velký výběr nahradních dílů,za dobré ceny.
- Trošku jsem v Komárově bloudil,než jsem obchod našel.
Dostal jsem doporučení na obchod, vybral zboží a tak jak bylo deklarováno, bylo i dodáno, tzn. rychle a kompletní bez poškození. Děkuji.

avatar
16.05.2019 18:13:56

+ Super cena -
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
Spokojenost

avatar
16.05.2019 17:28:34

+ Cena, rychlost dodání
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Nakupoval jsem zde poprvé.