Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
28.03.2019 18:28:13

+ super jednaní spokojen
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
Výborná komunikace a rychlost odeslání.

avatar
28.03.2019 18:11:19

+ Rychlost Cena
- Prozatím o žádné nevím a doufám, že to tak i zůstane.
funguje

avatar
28.03.2019 17:59:44

+ přehledné stránky a velmi snadná orientace. nedostal jsem žádnou odpověď po odeslání objednávky velmi rychlé dodáni
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Bezkonkurenční ceny a obrovský výběr .

avatar
27.03.2019 20:26:23

+ přehledné stránky a velmi snadná orientace. nedostal jsem žádnou odpověď po odeslání objednávky velmi rychlé dodáni
- Volal jsem půl hodiny před zavíračkou a nikdo už mi to nevzal
Výborná komunikace a rychlost odeslání.

avatar
27.03.2019 19:58:43

+ Dodání suprove Komunikace výborná Materiál zatím hodnotit nemůžeme,zeptejte se za pár dní,velice rádi zodpovíme
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
funguje

avatar
27.03.2019 12:44:21

+ Poradenství, ochota, dostupnost, výběr, cena,
- Prozatím o žádné nevím a doufám, že to tak i zůstane.
Bezkonkurenční ceny a obrovský výběr .

avatar
27.03.2019 11:52:25

+ Příznivé ceny
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Spokojenost, rád zde budu nakupovat opakovaně.

avatar
27.03.2019 11:36:39

+ Rychle dodani
- Zadna
Spokojenost.

avatar
27.03.2019 10:42:23

+ Jsem spokojeny Výhoda dostupnost
- Neznám.
Dobrý obchod s náhradními díly a přislušenstvím. Kupoval jsem zde olej do auta a do traktoru. Byla mi udělána speciální cena.

avatar
26.03.2019 16:43:38

+ Příznivé ceny
- Volal jsem půl hodiny před zavíračkou a nikdo už mi to nevzal
Spokojenost.

avatar
26.03.2019 11:17:08

+ Rychle dodani
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
Dobrý obchod s náhradními díly a přislušenstvím. Kupoval jsem zde olej do auta a do traktoru. Byla mi udělána speciální cena.

avatar
25.03.2019 15:41:46

+ Jsem spokojeny Výhoda dostupnost
- Volal jsem půl hodiny před zavíračkou a nikdo už mi to nevzal
Dobrý obchod s náhradními díly a přislušenstvím. Kupoval jsem zde olej do auta a do traktoru. Byla mi udělána speciální cena.

avatar
25.03.2019 14:37:29

+ Bez problémů vždy vše došlo.
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
Perfektní! Kdyby všechny obchody fungovaly tak jako Motora.

avatar
25.03.2019 13:35:49

+ Ceny Platba kartou Zkušený personal
- Prozatím o žádné nevím a doufám, že to tak i zůstane.
S obchodem jsem spokojen, všem doporučuji...

avatar
25.03.2019 11:40:09

+ rychlost vyřízení
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Obchodu MOTORA autodíli,se nadá nic vytknout. Vše funguje na 100%. Já jsem velice spokojen.

avatar
25.03.2019 8:24:05

+ Dobre ceny
- Zadna
Nevim

avatar
25.03.2019 7:11:47

+ Dobré ceny Velký výběr Možnosti platby Výběr dopravců
- Neznám.
Špičková komunikace, včetně odbornosti, jsem nadmíru obvyklouspokojen.

avatar
25.03.2019 6:30:17

+ rychlé dodání velký výběr-různí výrobci dobré ceny
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Perfektní - na základě poznámky k objednávce proběhla kontrola vhodnosti dílů dle VIN. Nas*at na autokelly - díly jsou tam předražené i s jejich pseudoslevami.

avatar
25.03.2019 5:52:10

+ funguje to a to mě zajímá
- Nic
Dobry obchod s vybornou komunikaci a ochotnym a vstricnym personalem. Doporucuji.

avatar
24.03.2019 14:06:15

+ funguje to a to mě zajímá
- Podle vín kódu mi dodaly jiný díl(2x jsem se na něj dotazoval)
Obchodu MOTORA autodíli,se nadá nic vytknout. Vše funguje na 100%. Já jsem velice spokojen.