Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Luděk
4.9.2017 21:38:36

+ přehlednost, rychlost a komunikativnost
- Chybné údaje v katalogu, nesouhlasí se zaslaným zbožím.
Perfektní komunikace, ochota poradit

avatar
Mirda1976
3.9.2017 16:56:29

+ cena siroky sortiment
- žádná
Jednu položku jsem musel vrátit, špatně zvolena. Pokud mi přijdou peníze zpět, tak hodnocení velmi dobré.

avatar
Roman
3.9.2017 15:10:46

+ Příznivé ceny, prima komunikace
- Menší výběr
Spokojeny

avatar
-HAD-
3.9.2017 13:28:59

+ Na vysoké urovni, max. spokojenost
- nic
Zájem o zákazníka.

avatar
čert
2.9.2017 16:46:09

+ dobrý
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
Přehledný katalog s dostatečnou nabídkou za přijatelné ceny Rychlé dodací lhůty Dobrá komunikace obchodu

avatar
fandík
1.9.2017 22:58:55

+ Příjemné ceny za kvalitní zboží Rychlé dodání
- Dostupnost zbozi
velmi ochotný a komunikativní prodejce, všem doporučuji!!!

avatar
Frapy
1.9.2017 18:08:25

+ levné díly velmi široký výběr jednotlivých dílů
- O žádné nevím
Mohu jen doporučit

avatar
Roman
1.9.2017 16:43:18

+ Na prvém místě ochota a komunikace zaměstnanců = možnost vrácení nevhodně objednaného zboží, rychlé vrácení peněz.
- nenapadá mě žádná
Jednu položku jsem musel vrátit, špatně zvolena. Pokud mi přijdou peníze zpět, tak hodnocení velmi dobré.

avatar
-HAD-
31.8.2017 15:36:32

+ Zboží přislo za velmi krátkou dobu a ve vynikajícím stavu.
- nenapadá mě žádná
Jednu položku jsem musel vrátit, špatně zvolena. Pokud mi přijdou peníze zpět, tak hodnocení velmi dobré.

avatar
čert
31.8.2017 12:22:03

+ ochota
- Zatím nic
Spokojeny

avatar
fandík
31.8.2017 8:38:54

+ přehlednost, rychlost a komunikativnost
- Nebylo doručeno,tak jak psali do 48 hodin
Zájem o zákazníka.

avatar
Frapy
30.8.2017 16:17:54

+ cena siroky sortiment
- zrusili osobni odber v sumperku
Přehledný katalog s dostatečnou nabídkou za přijatelné ceny Rychlé dodací lhůty Dobrá komunikace obchodu

avatar
Monrei
30.8.2017 13:13:01

+ Příznivé ceny, prima komunikace
- Prodejna hodně stranou
velmi ochotný a komunikativní prodejce, všem doporučuji!!!

avatar
Vladimír Slavka
30.8.2017 7:40:59

+ Na vysoké urovni, max. spokojenost
- Chybné údaje v katalogu, nesouhlasí se zaslaným zbožím.
Mohu jen doporučit

avatar
drago
29.8.2017 17:44:30

+ dobrý
- žádná
Doporučuji

avatar
Kožený
28.8.2017 9:43:57

+ Příjemné ceny za kvalitní zboží Rychlé dodání
- Menší výběr
Velký sortiment a v centru Brna

avatar
František
28.8.2017 8:56:42

+ levné díly velmi široký výběr jednotlivých dílů
- nic
Spokojenost

avatar
Vaho
27.8.2017 20:24:28

+ Super komunikace, prodávající byl ochotný, se vším poradil. Opravdu super, doporučuji!
- Velmi se špatně hledá obchod a e-shop je jiný, než se uvádí
Velmi vstřícné jednání a slušné ceny

avatar
Stas
27.8.2017 14:52:57

+ Slušný výběr Dobrá cena Rychlé doručení -(objednávka pátek 23.00hod :dodáno úterý dopoledne)
- Dostupnost zbozi
Ve středu jsem přes e-shop objednal, zaplatil online a v pátek mi bylo vše v pořádku doručeno, tak jak jsem si objednal. Jediný problém vyvstal, že mi dopravce volal, že nemůže doručit balíček pro neuvedenou úplnou adresu. Na balíčku chybělo č.p. mého domu, ačkoliv byla v objednávce i na faktuře uvedena. Jinak plná spokojenost s obchodem.

avatar
Dalibor Jakubec
26.8.2017 11:42:52

+ Kontrola podle VIN,poradí,případný problém, reklamaci, řeší okamžitě. Přístup,komunikace nadstandardní.
- O žádné nevím
Perfektní přístup ,ochota.