Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
18.03.2019 14:08:11

+ vždy super
- Položky skladem neodpovídají skutečnosti. Před objednáním si telefonicky ověřte, zda zboží skutečně mají skladem. Objednal jsem si položku, která měla být skladem, ale nakonec se ukázalo, že ji nejenom nemají skladem, ale ani jí nedokážou objednat.
Zboží bylo vyzvednuto ,ale nepasuje nesouhlasí s obrázkem,nutná výmena

avatar
18.03.2019 11:24:04

+ Rychlé doručení,možnost kontroly dílu dle WIN,příznivá cena.
- Neznám.
První zkušenost je zatím velmi dobrá

avatar
18.03.2019 11:16:34

+ Rychlost,ochota v jednání a vstřícnost. Mohu jen doporučit.
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
rychlost, ochota, profesionalita. Pokud je problém, hned ho řeší, k mé spokojenost. Navíc příznivé ceny. Stal jsem se věrným zákazníkem.

avatar
18.03.2019 10:12:28

+ pěkná cena, spolehlivost
- Nic
Naprostá spokojenost.

avatar
18.03.2019 9:55:48

+ Velmi kvalitní zboží, možnost širokého sortimentu. Rychlé dodání.
- Žádná
Doporučuji, vstřícnost, profesionalita a optimální dodací lhůta.

avatar
18.03.2019 9:10:48

+ rychlost profesionální přístup levné ceny. oproti mému mechanikovi o 50%
- Položky skladem neodpovídají skutečnosti. Před objednáním si telefonicky ověřte, zda zboží skutečně mají skladem. Objednal jsem si položku, která měla být skladem, ale nakonec se ukázalo, že ji nejenom nemají skladem, ale ani jí nedokážou objednat.
Zboží bylo vyzvednuto ,ale nepasuje nesouhlasí s obrázkem,nutná výmena

avatar
18.03.2019 8:42:16

+ Nizke ceny
- Špatně zabalené. Těžké věci nahoře a měkké filtry dole. Filtry byly zmačkané.
Kvalitní produkty, výborné jednání, příznivé ceny a bleskové dodání.

avatar
18.03.2019 8:39:51

+ rychlost++++++++
- Nic
Kvalitní, seriózní a rychlí. Obrovský sortiment, kvalitní náhradní díly.

avatar
18.03.2019 4:14:51

+ Skvělé ceny
- Komunikace
Obchod je uzasnej. Spoluprace uzasna vzdy se dohodnem na nejvyhodnejsim produktu na me auto. A kdyz dil mam navic a nebo nevyuziju jednoduse poslu zpet a vrati mi bez problemu penizky zpet na ucet. Dorucuji vsem. Je tam jeden moc hodny pan. Ochotny kdykoli Vam pomoct sevsim.

avatar
17.03.2019 22:44:03

+ Skvělé ceny
- Neznám.
rychlost, ochota, profesionalita. Pokud je problém, hned ho řeší, k mé spokojenost. Navíc příznivé ceny. Stal jsem se věrným zákazníkem.

avatar
17.03.2019 16:28:45

+ výborná komunikace a ceny
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Naprostá spokojenost.

avatar
17.03.2019 15:28:15

+ přehledný obchod dobré ceny
- Nic
Doporučuji, vstřícnost, profesionalita a optimální dodací lhůta.

avatar
17.03.2019 13:04:42

+ výborná komunikace a ceny
- Neznám.
Doporučuji, vstřícnost, profesionalita a optimální dodací lhůta.

avatar
17.03.2019 12:06:26

+ přehledný obchod dobré ceny
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Zboží bylo vyzvednuto ,ale nepasuje nesouhlasí s obrázkem,nutná výmena

avatar
17.03.2019 10:58:47

+ pohodlné řešení z domova
- Nic
Kvalitní produkty, výborné jednání, příznivé ceny a bleskové dodání.

avatar
16.03.2019 21:30:17

+ přehledný obchod dobré ceny
- Neznám.
Kvalitní produkty, výborné jednání, příznivé ceny a bleskové dodání.

avatar
16.03.2019 19:51:12

+ pohodlné řešení z domova
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Kvalitní, seriózní a rychlí. Obrovský sortiment, kvalitní náhradní díly.

avatar
16.03.2019 18:07:37

+ Široká nabídka dílů pro různé typy vozidel. Výborná komunikace ohledně dotazů a objednávky dílů. Vstřícné jednání ve všech ohledech.
- Nic
Obchod je uzasnej. Spoluprace uzasna vzdy se dohodnem na nejvyhodnejsim produktu na me auto. A kdyz dil mam navic a nebo nevyuziju jednoduse poslu zpet a vrati mi bez problemu penizky zpet na ucet. Dorucuji vsem. Je tam jeden moc hodny pan. Ochotny kdykoli Vam pomoct sevsim.

avatar
16.03.2019 17:39:59

+ Bezproblémové parkování Poradna, fungující většinou do nočních hodin - svému oboru rozumí, vždy dobře poradí Velice výhodné ceny Zboží od ověřených výrobců Ochotný personál se vstřícným přístupem Bezproblémové storno či reklamace
- Žádná
Ve srovnání s jinými obchody podobného zaměření bych vyzdvihl cenu zboží a kvalitu jeho výrobců - konkurence může závidět. V kombinaci s velice ochotným, odborně znalým a komunikativním personálem není co řešit - primárně, vše co je možné, nakupuji zde! Není vůbec žádný problém s parkováním, stornováním objednávky, či vrácení zboží - několikrát vyzkoušeno (vždy chyba na mojí straně). Cením si osobního přístupu, poradna (online x mail) funguje skvěle do nočních hodin - kolikrát jsem čekal reakci až ráno, ale byl jsem velice mile překvapen. Tento obchod mohu jen doporučit! :-)

avatar
16.03.2019 16:12:47

+ Komunikace Ochota
- Položky skladem neodpovídají skutečnosti. Před objednáním si telefonicky ověřte, zda zboží skutečně mají skladem. Objednal jsem si položku, která měla být skladem, ale nakonec se ukázalo, že ji nejenom nemají skladem, ale ani jí nedokážou objednat.
ok