Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
13.09.2019 7:21:03

+ Velmi ochotně mi poradili ohledně vytipování náhradních dílů, super Klasický, velmi dobře fungující a pro mě přehledný e-shop
- Chybí Zásilkovna, ale prý na tom pracují. Trošku přehlednost
Rychlé bez komplikací plna spokojenost. Zdeněk

avatar
12.09.2019 14:33:51

+ objednané zboží dorazilo rychle a v pořádku
- Není co, prostě obchod jak má být.
Zboží nedorazilo kompletní. Objednané 2ks kotoučů, přišel jenom jeden. Při reklamaci slíbeno dodání do 3nů, dnes jsou to 4 dny a nic nepřišlo. Ani žádná omluva.

avatar
12.09.2019 14:14:52

+ Velmi ochotně mi poradili ohledně vytipování náhradních dílů, super Klasický, velmi dobře fungující a pro mě přehledný e-shop
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
mohu doporučit

avatar
12.09.2019 11:38:09

+ Komunikace Zboží Cena Dostupnost
- nevím
Nemám žádnou negativní zkušenost

avatar
12.09.2019 6:41:54

+ přehledné,super ceny,paradní komunikace
- dodací lhůta
Nenakupuji tu prvně a ani naposled. Co potřebuji, to tu najdu a cenově parádní. Komunikace taky bezproblémová. Obchod, který mám v seznamu na nakup nových ND.

avatar
12.09.2019 6:41:10

+ Isem rad z obhoda
- Nic
Rychlé bez komplikací plna spokojenost. Zdeněk

avatar
11.09.2019 10:59:06

+ Isem rad z obhoda
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
Rychlé bez komplikací plna spokojenost. Zdeněk

avatar
11.09.2019 9:44:48

+ Velmi dobrá komunikaxe s obchodem. Příkladná vstřícnost prodejce.
- nevím
Dobré ceny, rychlé dodání.

avatar
11.09.2019 9:10:59

+ rychlá doba dodání
- dodací lhůta
Nebyl s ničím problém a ted posílám staré brzdiče zpátky jako vratný díl a počkám na vyplacení zálohy. děkuji.

avatar
10.09.2019 23:43:17

+ rychlá doba dodání
- Prehazene, malo dílu, Nepřehledné 2 objednávky 1 přišla!!!!!! Tel obsazeno stále
Dobré ceny, rychlé dodání.

avatar
10.09.2019 22:13:43

+ Skvělé ceny
- nevím
Nebyl s ničím problém a ted posílám staré brzdiče zpátky jako vratný díl a počkám na vyplacení zálohy. děkuji.

avatar
10.09.2019 16:34:20

+ Dobré ceny a sortiment.
- dodací lhůta
Nakupovat v Motoře je pro mne výhodné

avatar
10.09.2019 12:26:18

+ Dobré ceny a sortiment.
- nevím
Nebyl s ničím problém a ted posílám staré brzdiče zpátky jako vratný díl a počkám na vyplacení zálohy. děkuji.

avatar
10.09.2019 12:14:16

+ cena dostupnost
- dodací lhůta
Nakupovat v Motoře je pro mne výhodné

avatar
10.09.2019 9:52:00

+ skvělé jednání rychlá reakce vrácení zboží kvůli mému omylu a komunikace, proběhlo jako v nádherném snu rychlé vyřízeni změny zboží objednávky z mé i druhé stany velmi příjemné jednání po telefonu ceny dílů - nesrovnatelně nižší než v kamenném prodeji rady ohledně dílů a jejich záměna je nesrovnatelná s ostatními e-shopy
- Nic
Rychlost dodání, cena

avatar
10.09.2019 8:52:44

+ Rychlost
- Neznám
Nakupují zde pravidelně, je to můj prioritní obchod s autodíly, vždy maximální spokojenost, mohu jen doporučit!

avatar
10.09.2019 6:57:50

+ Super ceny!
- na nic jsem nenarazil
okamžitá reakce, krátká dodací lhůty , ochotný a odborně zdatný personál

avatar
09.09.2019 20:01:33

+ Rychlost
- nevím
Nakupují zde pravidelně, je to můj prioritní obchod s autodíly, vždy maximální spokojenost, mohu jen doporučit!

avatar
09.09.2019 18:15:57

+ Super ceny!
- dodací lhůta
okamžitá reakce, krátká dodací lhůty , ochotný a odborně zdatný personál

avatar
09.09.2019 15:49:54

+ Velká spokojenost i při výměně zboží
- Nic
Můj první nákup,vše v naprostém pořádku,díly shodné s popisem