Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Alex
13.05.2018 14:33:43

+ Rychlé vyřízení objednávky,
- Žádná
Objednal jsem 2.5. s tím, že brzdové destičky dorazí do pátku 4.5. E-shop mi sám doporučil DPD, protože Česká pošta by to nestihla. Samozřejmě to bylo i dražší. Bohužel destičky dorazily až 9.5.,které jsem nakonec nepřevzal.Když máte auto na heveru,tak je to opravdu dlouho. A je mi jedno,jestli za to může e-shop nebo přepravce. Nakonec jsem byl nucen je zakoupit někde jinde.

avatar
Daniel Král
13.05.2018 14:28:03

+ Spokojenost az na jednu zasadni chybu
- Na jednom světlometu byl ulomený kousek plastu, možná vinou dopravce. Naštěstí to nebylo podstatné, nereklamoval jsem to.
velmi spokojen s objednávkama i s radama

avatar
Roman Hrouzek
13.05.2018 10:35:37

+ Rychlé vyřízení objednávky.
- Dopravní dostupnost (mimo auto)
Objednání , nákup a doručení proběhlo v pořádku. Před nákupem byl vznesen písemný technický dotaz s okamžitou odpovědí i když byl víkend.

avatar
Daniel Král
12.05.2018 15:26:53

+ Spokojenost az na jednu zasadni chybu
- Objednal jsem si napinaci rameno Febi Bilstein a misto neho mi prislo rameno Dayco, prodejce se vyjadril ze mi zavola jeho kolega, ale ticho po pesine
Objednání , nákup a doručení proběhlo v pořádku. Před nákupem byl vznesen písemný technický dotaz s okamžitou odpovědí i když byl víkend.

avatar
Roman Hrouzek
12.05.2018 12:59:39

+ Rychlé vyřízení objednávky.
- Žádná
Velice ochotné a vstřícné chování. Včasné odpovědi v mailové korespondenci a ve dne vyzvednutí zboží mi vyhověli, když jsem o 5 minut nestíhal otevírací dobu a počkali na mě po telefonické domluvě a předali zboží. Takže za mě osobně určitě spokojenost.

avatar
majo
12.05.2018 9:17:59

+ Vše za skvělou cenu a rychlé dodání
- Na jednom světlometu byl ulomený kousek plastu, možná vinou dopravce. Naštěstí to nebylo podstatné, nereklamoval jsem to.
velka spokojenost

avatar
Yb
11.05.2018 15:34:12

+ přehlednost ,rychlost
- Dopravní dostupnost (mimo auto)
rychle, přehledně, velký výběr

avatar
Petr
11.05.2018 14:31:04

+ Individuální přístup ochota poradit cenová politka
- Nevím
Dobré

avatar
majo
10.05.2018 17:46:06

+ přehlednost ,rychlost
- Žádná
velka spokojenost

avatar
Yb
10.05.2018 14:59:16

+ Individuální přístup ochota poradit cenová politka
- Na jednom světlometu byl ulomený kousek plastu, možná vinou dopravce. Naštěstí to nebylo podstatné, nereklamoval jsem to.
rychle, přehledně, velký výběr

avatar
Petr
10.05.2018 9:23:33

+ Rychlá reakce na objednávku
- Dopravní dostupnost (mimo auto)
Dobré

avatar
Stancek
10.05.2018 7:16:28

+ výborné jednání
- Nevím
Uvítal bych snad jen rozšíření sortimentu autochemie a autokosmetiky...

avatar
Milda691
10.05.2018 3:22:54

+ jsou rychlí a vše mi přišlo, jak jsem objednal a v pohodě.
- -
I KDYŽ PŘIŠLA JEDNA KLADKA JINÁ,NEBYL PROBLÉM JI VYMĚNIT.

avatar
Stancek
09.05.2018 13:57:33

+ výborné jednání
- Žádná
I KDYŽ PŘIŠLA JEDNA KLADKA JINÁ,NEBYL PROBLÉM JI VYMĚNIT.

avatar
Stancek
09.05.2018 4:21:23

+ jsou rychlí a vše mi přišlo, jak jsem objednal a v pohodě.
- Žádná
I KDYŽ PŘIŠLA JEDNA KLADKA JINÁ,NEBYL PROBLÉM JI VYMĚNIT.

avatar
Stancek
08.05.2018 14:23:41

+ jsou rychlí a vše mi přišlo, jak jsem objednal a v pohodě.
- Žádná
Budu se v budoucnu obracet pouze na tento obchod.

avatar
Milda691
08.05.2018 12:39:58

+ Vse rychle,bez problemu,dobra komunikace.
- Na jednom světlometu byl ulomený kousek plastu, možná vinou dopravce. Naštěstí to nebylo podstatné, nereklamoval jsem to.
Doporučuji

avatar
navi2304
08.05.2018 11:44:48

+ Rychlost
- Dopravní dostupnost (mimo auto)
Mohu jedině doporučit.

avatar
RRmerlin
08.05.2018 11:43:01

+ Rychlost vyřízení mé objednávky
- Nevím
byl to můj první obchod

avatar
milhaus
08.05.2018 9:39:13

+ Dobrá komunikace .
- -
rychlé vybavení objednávky