Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
HACKER
4.4.2017 16:03:26

+ Cena
- Na žádné jsem nenarazil
OBJEDNEJTE ALE ZVOLTE JINÉHO DOPRAVCE NEŽ DPD JELIKOŽ KOMUNIKACE NIC MOC

avatar
Jirka K.
4.4.2017 14:30:02

+ Mám to blízko
- nevim
Na e-schopu jsem si objednal tlakovou hadici cena 349 kč dostupnost: skladem , druhý den mi bylo telefonicky sděleno že za tuto cenu již zboží není dostupné , příčinou prý chyba v skladovem systemu... byla mi nabidnuta jina alternativa za cca 840.. kterou jsem musel prijmout protože jsem Zboží akutně potřeboval ... doprava rychlá... jen mě zamrzelo že platím navic přez 100% ceny předešlé objednávky

avatar
Ondrej07
4.4.2017 13:44:38

+ Levné kvalitní díly,s kvalitní komunikací e shopu
- Možná přehlednější eShop
Super

avatar
František
4.4.2017 5:46:30

+ Cena
- nenašel jsem žádné
S obchodem sem spokojen.Zaujala mě cena výrobků

avatar
Koma
3.4.2017 17:37:24

+ Dobrá komunikace a serioznost,cena
- málo sortimentu
Dobrý nákup, doporučuji.

avatar
Roman
3.4.2017 4:07:33

+ Cena Komunikace Zboží skladem je opravdu skladem Vstřícnost
- Parkování u obchodu
spokojenost

avatar
Petr
2.4.2017 21:01:35

+ NEJVÝHODNĚJŠÍ CENA
- Pokud je možno, zvolte jiného dopravce než DPD
Obchod velmi rychle reaguje na objednávku případě zajistí dodání i v den objednání :-) ceny bezkonkurenční:-) kvalita Top

avatar
SPEEDWAY
2.4.2017 11:10:23

+ Sortiment, rychlost
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
stojí za pozornost a další nákupy kvalitních dílů za více než rozumnou cenu , vřele doporučuji ! (:-)

avatar
SPEEDWAY
1.4.2017 18:44:05

+ NEJVÝHODNĚJŠÍ CENA
- nevim
Dobrý nákup, doporučuji.

avatar
Sibi
1.4.2017 16:55:59

+ Sortiment, rychlost
- Možná přehlednější eShop
spokojenost

avatar
Petr Řehořek
1.4.2017 14:27:50

+ rychlost cena přehlednost
- nenašel jsem žádné
Obchod velmi rychle reaguje na objednávku případě zajistí dodání i v den objednání :-) ceny bezkonkurenční:-) kvalita Top

avatar
Šrek
1.4.2017 8:25:44

+ Velmi příznivé ceny rychlé dodání:-)
- málo sortimentu
stojí za pozornost a další nákupy kvalitních dílů za více než rozumnou cenu , vřele doporučuji ! (:-)

avatar
sepp.pepa
1.4.2017 7:51:50

+ rychlost nákupu,pohodlí nákupu z domova, odborné poradenství a "fundovanost"
- Parkování u obchodu
Budu opět nakupovat ZDE

avatar
vlastik39
31.3.2017 19:07:47

+ nizké ceny
- Pokud je možno, zvolte jiného dopravce než DPD
Normální e-shop. Všechno OK. Ověřili si tlf. objednávku kvůli vyšší ceně.Což považuji za rozumné a správné. Dobrý bezproblémový obchod a dodání ihned. Mohu jen doporučit.

avatar
Radek
31.3.2017 15:40:22

+ Široký výber náhradních dílů pro můj vůz. (Mitsubishi Lancer)
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
Buď mají neodborný personál a nebo zkoušejí šidit.

avatar
Karel
31.3.2017 6:00:43

+ Dobré ceny.
- nevím
kvalitne zbozi za supr cenu.

avatar
Karel
30.3.2017 18:29:14

+ Dobré ceny.
- Pokud je možno, zvolte jiného dopravce než DPD
Budu opět nakupovat ZDE

avatar
Milan Midlík
30.3.2017 17:51:33

+ Super ceny a rychlost
- Objednal jsem si kvalitní olej, ale snažili se mi prodat obyčejný, že prej je nový štítek.
Normální e-shop. Všechno OK. Ověřili si tlf. objednávku kvůli vyšší ceně.Což považuji za rozumné a správné. Dobrý bezproblémový obchod a dodání ihned. Mohu jen doporučit.

avatar
RP
30.3.2017 13:31:20

+ dohledání dílů dle VIN s velmi rychlou odpovědí na e-mail v řádek minut a to i ve večerních hodinách...
- nevím
Buď mají neodborný personál a nebo zkoušejí šidit.

avatar
Roman Tyčka
30.3.2017 12:17:59

+ rychlost dodání, vyzvednutí na pobočce bez poštovného nebo balného
- komunikace
kvalitne zbozi za supr cenu.