Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
ROMAN ZAHRÁDKA
19.06.2017 19:44:50

+ vstřícnost, rychlost.
- ne
Bohužel byla mě bez jakéhokoliv upozornění zaslána jiná značka (výrobce)zboží, než jsem objednal. Ale díl na auto bez problémů pasoval

avatar
Tomas
19.06.2017 18:48:07

+ Cena
- Kamenná prodejna se těžko hledá!
Komunikativní,

avatar
vašek
19.06.2017 11:18:42

+ Výborná komunikace
- Nic.
Rozhodně doporucuji. 100% spokojenost.

avatar
elocom
18.06.2017 18:36:53

+ Přišlo druhý den. Přesný díl,který byl potřeba. Přehlednost webu.
- Nic
V případě nejasnosti jste kontaktováni prodejcem s žádostí o VIN k automobilu a upřesnění objednávky.

avatar
Pavel.B
18.06.2017 9:22:47

+ Rychlost a komunikace je na 1
- chybí mi možnost zvolit si dodání přímo na výdejní místo (PPL, DPD, Geis...), abych si toto nemusel sám domlouvat s řidičem zásilkové služby
Dobrý a rychlí nákup, originál zboží Prozatím mám dobrou zkušenost Doporučil a doporučuji každému kdo se zabývá auty a jejich montáží a opravami

avatar
babett
17.06.2017 21:08:17

+ Rychlé dodání zboží Dobré zboží, dobrá cena 90
- žádné
ochota a rychlost

avatar
Lukyno
17.06.2017 20:42:27

+ vyhledání vhodného dílu podle VIN
- žádné
Naprosto super.ceny parádní,

avatar
Krčmář
17.06.2017 13:35:17

+ rychlost a cena
- nevím
Dobré ceny,přehledný nákup podle značek, možnost odběrného místa.

avatar
Heep
16.06.2017 19:08:48

+ Výhodná cena
- Nevím o žádných! !!
Velice super obchodník, jak na rychlost tak na ochotu.

avatar
Roman
16.06.2017 13:11:48

+ rychlost, spolehlivost ochota
- Můj problém byl v tom, že prodejna je za čtvrtým rohem od popisného čísla uvedené adresy
Vřele doporučuji

avatar
rocer4
16.06.2017 7:09:58

+ Ceny, rychlost, ochota
- jedina slabina - velmi spatne se hleda, adresa Cejl 48-50, je nesmysl, protoze obchod se nachazi na rohu ulic Valcha a Radlas mizerna, az nulova moznost parkovani
doporučuji

avatar
Zdeno
15.06.2017 18:54:44

+ cena, rychlost, komunikace
- Neuvadim
Vřele doporučuji.

avatar
mirekcafa
15.06.2017 13:39:32

+ Rychlé jednání dobrá cena objednaného oleje
- zatím nevím
Doporučuji profi přístup.

avatar
Heep
12.06.2017 11:01:40

+ Ceny, rychlost, ochota
- žádné
Vřele doporučuji

avatar
Roman
12.06.2017 7:33:38

+ cena, rychlost, komunikace
- nevím
doporučuji

avatar
rocer4
12.06.2017 7:30:06

+ Rychlé jednání dobrá cena objednaného oleje
- Nevím o žádných! !!
Vřele doporučuji.

avatar
Zdeno
11.06.2017 19:52:24

+ rychlost ochota.
- Můj problém byl v tom, že prodejna je za čtvrtým rohem od popisného čísla uvedené adresy
Doporučuji profi přístup.

avatar
mirekcafa
11.06.2017 16:04:37

+ Měli zboží které jsem potřeboval
- jedina slabina - velmi spatne se hleda, adresa Cejl 48-50, je nesmysl, protoze obchod se nachazi na rohu ulic Valcha a Radlas mizerna, az nulova moznost parkovani
Max. spokojenost.

avatar
PaV
11.06.2017 14:33:47

+ Přehlednost zboží,
- Neuvadim
Je to obchod ,kde jsem své zboží,které jsem potřeboval k opravě, našel.Děkuji.

avatar
T.Sura
11.06.2017 8:52:39

+ cena.......
- zatím nevím
Kvalitní zboží,perfektni komunikace,ochota pomoci.Rychlé dodáni.Doporučuji.