Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
ford m
10.2.2017 12:04:03

+ Široký sortiment zboží rychlé dodání
- žádné
Zboží jsem si objednal. Do půl hodiny kontaktován prodejcem,zboží není, pokusíme se sehnat. Do hodiny potvrzeno dodání. Vynikající komunikace že strany prodejce,snaha vyhovět zákazníkovi.

avatar
Mitko
10.2.2017 8:13:14

+ přijatelné ceny
- nevím
doporučuji

avatar
majkl
8.2.2017 22:29:45

+ dobré ceny, rychlost dodání
- Nemá žádné.
Našel jsem Vas nahodou,překvapili mě normalne ceny,dobry vyber a rychlost doručeni.Takže vřele doporučuji !!!

avatar
Bizon
6.2.2017 18:18:30

+ Ppohodlně z domova zadám a domů přivezou.
- Nevim
vřele doporučuji

avatar
pescipísek
5.2.2017 16:02:06

+ výborná komunikace
- Slabší webové stránky
Příjemná spolupráce.. ˘˘

avatar
Jana Plačková
3.2.2017 9:38:34

+ Vynikající komunikace, snaha vyhovět klientovi ve všech směrech.
- ještě nevím
Doporučuji

avatar
Mirek
1.2.2017 13:10:57

+ Dobre ceny, siroky sortiment
- nedali tel cislo na balik pro PPL proto prisla o den dyl.
Potřebovala jsem spoustu komponentů k autu v co nejkratší době (spojková sada, rozvody, filtry atd.). S pánem jsme někollikrát komunikovali přes telefon - sám vícekrát volal, poradil, dohledával kompatibilitu a doplňoval již odeslanou objednávku, když se mi zasekl PC, zařídil dodání vodní pumpy do sady i v kratší době, než mají uvedenou dobu na stránkách. Byl velmi milý, ochotný a když mi nakonec neseděla jedna součástka z jiné sady kvůli typu motoru, na vlastní náklady poslal součástku novou, kterou jsem obdržela hned druhý den a jen vyměnila za tu nekompatibilní přímo u kurýra. Velice doporučuji, byla jsem nadmíru spokojená a příští nákupy budu řešit už jedině u nich.

avatar
Jana Plačková
1.2.2017 10:52:22

+ Vynikající komunikace, snaha vyhovět klientovi ve všech směrech.
- Nemá žádné.
Potřebovala jsem spoustu komponentů k autu v co nejkratší době (spojková sada, rozvody, filtry atd.). S pánem jsme někollikrát komunikovali přes telefon - sám vícekrát volal, poradil, dohledával kompatibilitu a doplňoval již odeslanou objednávku, když se mi zasekl PC, zařídil dodání vodní pumpy do sady i v kratší době, než mají uvedenou dobu na stránkách. Byl velmi milý, ochotný a když mi nakonec neseděla jedna součástka z jiné sady kvůli typu motoru, na vlastní náklady poslal součástku novou, kterou jsem obdržela hned druhý den a jen vyměnila za tu nekompatibilní přímo u kurýra. Velice doporučuji, byla jsem nadmíru spokojená a příští nákupy budu řešit už jedině u nich.

avatar
Mirek
31.1.2017 20:08:13

+ Dobre ceny, siroky sortiment
- Nevim
Doporucuji.

avatar
Martin Laštovica
31.1.2017 10:40:10

+ Super ceny a bezvadná komunikace.
- Slabší webové stránky
Super ceny a bezvadná komunikace. Mohu jen doporučit!

avatar
Obluda
30.1.2017 21:26:44

+ dobrá cena i kvalita
- ještě nevím
Funguje

avatar
mort
30.1.2017 18:47:30

+ Výběr dílů,cena a rychlost dodaní.
- nedali tel cislo na balik pro PPL proto prisla o den dyl.
pohoda levny

avatar
stenly
30.1.2017 15:13:28

+ měli na skladě atypickou zapalovací svíčku, kterou jsem potřeboval
- Netuším.
Doporucuji.

avatar
Jindra
30.1.2017 8:06:15

+ měli na skladě atypickou zapalovací svíčku, kterou jsem potřeboval
- Nehledám slabiny, hledám spolehlivý obchod a ten jsem našel.
vše v pořádku. Doporučuji.

avatar
Jiří Virgl
29.1.2017 20:31:22

+ Super komunikace !!!
- Není možnost objednat zboží poštou. Jen dpd a ppl. Když je člověk v práci, je to celkem problém.
Doporučuji všem, kteří potřebují náhradní díly rychle a za přijatelnou cenu.

avatar
Reiko
29.1.2017 13:18:00

+ Široká nabídka náhradních dílů,rychlé vyřízení objednávky.
- nenašel jsem
Já mohu doporučit.Vše přehledně vystavené.Velký výběr zboží.Možnost vybrat zboží ve více cenových relacích.Ochota okamžitě poradit a snaha co nejrychleji dodat zboží. a hlavně zakoupené zboží je funkční.

avatar
R.Kincl
29.1.2017 9:39:05

+ Vše přehledné.
- nevím
Dobrá cena vše OK

avatar
Mana
28.1.2017 13:03:56

+ Ceny zboží
- Nejspíš žádné
Vřele DOPORUČUJU

avatar
R.Kincl
28.1.2017 9:28:20

+ Velká nabídka super ceny a hlavně rychlost a ochota. Doporučuju.
- nenašel jsem
Dobrá cena vše OK

avatar
Mana
28.1.2017 8:34:10

+ p rehledne zbozi za dobre ceny. nasel jsem Vas na internetu.
- nevím
Vřele DOPORUČUJU