Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Joseph
23.03.2017 16:44:37

+ O polovinu levnejsi zbozi stejne kvality jako jako v jinych eshopech
- žádné jsem nenašla
vsechno super,ale dopravu resit jinym dopravcem!!!!

avatar
Karel
22.03.2017 15:50:19

+ Možnost výměny špatně objednaného zboží
- Lehce doladit stránky,ale kdo hledá najde
OK

avatar
breddy
22.03.2017 11:01:23

+ cena ochota komunikace
- nevím
Výborný vztah k zákazníkovy a rychlé dodání zboží.

avatar
Franta
22.03.2017 6:24:24

+ cena ochota komunikace
- nevím
ochota a úcta k zákazníkovi komunikativní tým profesionální přístup

avatar
Joseph
21.03.2017 17:15:12

+ levný a rychlé dodání
- žádné jsem nenašla
můžu doporučit

avatar
Karel
21.03.2017 16:52:17

+ Skvělý sortiment Možnost osobního vyzvednutí v Brně Nízké ceny Spousta dílů přímo skladem na prodejně (bez objednání)
- Lehce doladit stránky,ale kdo hledá najde
Dobrý obchod

avatar
breddy
21.03.2017 5:26:21

+ Dostupnost a rychlost dodani
- nevím
Určitě doporučuji: + vstřícný přístup při komunikaci ochota poradit při výběru požadované součástky rychlost dodání včetně kvality zabalení zásilky

avatar
iv
20.03.2017 21:42:31

+ Dobrá cena
- Nevim o žádných
maximalni spokojenost,doporucuji vsem.

avatar
breddy
20.03.2017 17:10:27

+ Dostupnost a rychlost dodani
- žádné jsem nenašla
maximalni spokojenost,doporucuji vsem.

avatar
iv
20.03.2017 16:37:58

+ Dobrá cena
- Lehce doladit stránky,ale kdo hledá najde
OK

avatar
Blanka
20.03.2017 16:26:32

+ že mi vyhledá díly podle vinu
- nevím
byla jsem velmi spokojená a všem doporučuji

avatar
Tonek
20.03.2017 13:54:30

+ snadný výběr dílů. rychlé dodání.
- Nevim o žádných
Chtěl jsem vyzkoušet jiného dodavatele dílů pro porovnání s jinými obchody. Doporučuji i jiným zákazníkům.

avatar
Roman Vít
20.03.2017 6:43:53

+ Kavalita Dilu ,Rychlost dodani, Vstricnost prodejce.
- ceny za dopravu
100%

avatar
Flar
19.03.2017 13:34:16

+ Kavalita Dilu ,Rychlost dodani, Vstricnost prodejce.
- Lehce doladit stránky,ale kdo hledá najde
Super, jen malo obchodu funguje jako tento. A hlavne je v BRNE.

avatar
Roman
18.03.2017 17:30:55

+ Cena a rychlost dodání
- nevím
Skvělý obchod určitě všem doporučuji

avatar
charlie5775
18.03.2017 12:32:58

+ Perfektní ceny
- Nevim o žádných
Repasované servo na BMW e60 dorazilo rychle, ale po montáže v servisu se zjistilo, že volant jde extrémně ztuha i po odvzdušeni. Olej je original BMW. Servo budu reklamovat.

avatar
Feda
18.03.2017 10:54:02

+ Pro mne cena a dopravní dostupnost pro osobní vyzvednutí.
- ceny za dopravu
Vřele doporučuji

avatar
Martin
17.03.2017 16:56:58

+ je z čeho vybírat,cena zboží vyhovující.
- Nic
... prostě jsme propátral Internet a hledal nejlepší cenu a abych nemusel platit poštovné ... tento obchod to jednoduše vyhrál ...

avatar
Ladac
17.03.2017 14:53:51

+ Cena a kvalita
- některé zboží udávané v páru když není... příklad, ,,sada kloubů,, je jen jeden a slovo sada představuje další doplňky ke kloubu, mělo by být napsáno, ,,sada kloubu,,
Doporučuji

avatar
Ladac
17.03.2017 11:45:26

+ Cena a kvalita
- Nevim o žádných
Perfektní přístup a ochota