Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Miroslav Březina
17.03.2017 9:07:56

+ Výběr zboží od různých výrobců Velkoobchodní ceny Excelentní komunikace (a to i v neděli večer ve 22 hodin)
- ceny za dopravu
byl to můj první nákup, doporučuji, ceny přijatelnější oproti konkurenci

avatar
Pavel
16.03.2017 16:39:29

+ rachlost a reletivní levné zboží
- Nic
Velký výběr,super ceny............na jednom filtru oproti Autokelly levnější o 100%

avatar
Bodie
15.03.2017 17:15:02

+ Možnost nakoupit z domova. Dobrá cena. Doprava do domu
- některé zboží udávané v páru když není... příklad, ,,sada kloubů,, je jen jeden a slovo sada představuje další doplňky ke kloubu, mělo by být napsáno, ,,sada kloubu,,
Sežeňte si nového svářeče.Držáky bylo nutné převařit,neboť mš zůstali v ruce.Litoval bych toho kdo nemá tuto možnost.Jinak cena OK

avatar
DH
14.03.2017 10:53:41

+ rychlost, dostupnost
- Uvital bych kratkou oteviraci dobu v sobotu abych nemusel vyuzivat obedove pauzy k vyzvednuti objednanych veci.
dobrá a doporučil bych

avatar
ktpepecz
13.03.2017 19:54:09

+ Dobre ceny, prehledne stranky, siroky sortiment
- Žádné nemohu uvést-po dvou uskutečněných nákupech je vše v pořádku a dle mých představ
Spokojenost

avatar
DH
13.03.2017 17:08:40

+ rychlost, dostupnost
- některé zboží udávané v páru když není... příklad, ,,sada kloubů,, je jen jeden a slovo sada představuje další doplňky ke kloubu, mělo by být napsáno, ,,sada kloubu,,
Doporučuji

avatar
ktpepecz
13.03.2017 15:28:07

+ Dobre ceny, prehledne stranky, siroky sortiment
- Uvital bych kratkou oteviraci dobu v sobotu abych nemusel vyuzivat obedove pauzy k vyzvednuti objednanych veci.
velmi dobrý

avatar
Jasmin
13.03.2017 13:00:38

+ cena
- Žádné nemohu uvést-po dvou uskutečněných nákupech je vše v pořádku a dle mých představ
Vše jsem již popsal výše-obchod proběhl k mé spokojenosti,pokud budu něco potřebovat,opět zde nakoupím,velko výhodu vidím v možnosti osobního odběru zboží bez dalších nákladů na dopravném.

avatar
coupe
13.03.2017 11:27:34

+ vše na jedn místě
- Web je takovy strohy, ale to je muj dojem. Mozna uz jsem si zvykl na moc barev. :-D
Doporucuji.

avatar
burak
13.03.2017 9:05:38

+ Cena, rychlost
- nic
Velmi dobrý,dobrý výběr ve zboží podle druhu automobilů.Rychlá reakce na dotaz i mimo pracovní dobu.

avatar
Josef
13.03.2017 8:32:46

+ Vysoce hodnotím téměř bleskovou komunikaci,k nákupu mne vedla cena zboží a osvědčení výrobci nabízených dílů
- zadne
Zbozi dorazilo v poradku do druheho dne od obednani. Ceny autodilu jsou velmi prijatelne, a ve srovnanim s jinými prodejci jsou stranky prehledne a zbozi je ihned k odberu.

avatar
Venca
12.03.2017 19:25:51

+ Dobre ceny, zbozi skladem.
- nevím
spokojenost

avatar
PK307
12.03.2017 10:15:57

+ Dobrá komunikace.
- podpora on line
Super kseftik, ochotni chlapici poradi s vyberem. Vraceni spatne vybraneho zbozi neni zadny problem a obratem do druheho dne objednaji novy. Poradi i ruzne finticky, proste parada. Ceny uzasny.

avatar
Dominik K.
11.03.2017 19:30:41

+ komunikace, ochota
- nic
Krásná práce díky

avatar
Václav Novotný
11.03.2017 14:19:41

+ jednoduchost, prehlednost a rychlost
- nic
Prvni nakup a jsem supr spokojeny. Velmi doporucuji

avatar
Václav Novotný
11.03.2017 10:12:51

+ komunikace, ochota
- nic
spokojenost

avatar
Jan Podešť
11.03.2017 8:51:05

+ jednoduchost, prehlednost a rychlost
- zadne
Super kseftik, ochotni chlapici poradi s vyberem. Vraceni spatne vybraneho zbozi neni zadny problem a obratem do druheho dne objednaji novy. Poradi i ruzne finticky, proste parada. Ceny uzasny.

avatar
JS
10.03.2017 12:31:12

+ Skladové zásoby, cena.
- nevím
Krásná práce díky

avatar
Radek Vnouček
10.03.2017 12:14:02

+ cena a rozumná dodací lhůta
- podpora on line
Prvni nakup a jsem supr spokojeny. Velmi doporucuji

avatar
Milan
09.03.2017 19:27:53

+ Rychlá reakce na objednávku,přehled o objedná Doba pusobení na trhu, reference možnost vrácení nebo výměny.
- nic
velmi dobre ceny. maximalni spokojenost zatim :-)