Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Jirka
20.10.2017 9:05:46

+ Pro mě je web přehledný a toho si cením.
- špatné parkování
V obchodě nakupuji pravidelně. Vždy naprostá spokojenost.

avatar
Petr Najer Prostějov
20.10.2017 6:30:50

+ Dobré ceny velké množství zboží
- mensi vyber delsi doba dodani
Spokojenos.

avatar
Cimburk
19.10.2017 21:04:48

+ Dobré ceny dílu
- Po první nákupu nemohu hodnotit
Rychle jsem zde našel co jsem už dlouho hledal, a velice mě překvapila cena expanzky co jsem nemohl za rozumnou cenu na můj motor najít. Takže se budu rád vracet. Rychlé doručení a kvalita produktu vysoká žádná čína, takže super zkušenost.

avatar
cadisj
19.10.2017 17:13:07

+ Vše v pořadku není co vytknout
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
mohu jen doporučit

avatar
krušnohorec
18.10.2017 17:38:05

+ vše OK
- Nic
o.k

avatar
pavel4pisek
18.10.2017 8:40:13

+ Dobré ceny Přehledný systém výběru dílů podle typu i motorizace auta Proaktivní a vstřícné jednání po telefonu
- Nevím
vse super

avatar
Jakub Mráz
17.10.2017 18:16:22

+ Dobré ceny,rychlé vyřízení objednávky
- nevím o ničem
At si kazdy zkusi a udela vlastni nazor..

avatar
pavel4pisek
17.10.2017 13:24:12

+ vše OK
- O
mohu jen doporučit

avatar
Jakub Mráz
17.10.2017 7:20:30

+ Dobré ceny Přehledný systém výběru dílů podle typu i motorizace auta Proaktivní a vstřícné jednání po telefonu
- špatné parkování
o.k

avatar
fábia
16.10.2017 16:00:47

+ Dobré ceny,rychlé vyřízení objednávky
- mensi vyber delsi doba dodani
vse super

avatar
Patrik
16.10.2017 5:53:56

+ osobni odber
- Po první nákupu nemohu hodnotit
At si kazdy zkusi a udela vlastni nazor..

avatar
Marek-Abe
15.10.2017 14:31:58

+ Rychlost, cena.
- bohuzel se nesmite spolehnout na jejich vyhledavani podle modelu vozu - brzdove kotouce udajne na moji mazdu 626 nesedely i 3cm v prumeru a 5mm! v tloustce.. ano jdou vratit, ale zdrzeni uz mi nikdo nevrati :(
Na dotaz poslali přesnou specifikaci dílu pro moje vozidlo.

avatar
Jirka 53
15.10.2017 14:21:08

+ Cena Sortiment Skladove zasoby
- Nic
Cena rychlost

avatar
ing Santiago perez
15.10.2017 13:27:28

+ cena a vyběr zboží
- Nevím
vče v perfektnim stavem jenom doporusuji

avatar
Marek-Abe
14.10.2017 15:44:27

+ Cena Sortiment Skladove zasoby
- špatné parkování
At si kazdy zkusi a udela vlastni nazor..

avatar
Jirka 53
14.10.2017 15:01:52

+ cena a vyběr zboží
- mensi vyber delsi doba dodani
Na dotaz poslali přesnou specifikaci dílu pro moje vozidlo.

avatar
ing Santiago perez
14.10.2017 13:43:19

+ Vstříc nost A ochota
- Po první nákupu nemohu hodnotit
Cena rychlost

avatar
ing Santiago perez
14.10.2017 8:03:02

+ cena a vyběr zboží
- špatné parkování
vče v perfektnim stavem jenom doporusuji

avatar
scenium
13.10.2017 20:43:03

+ Vstříc nost A ochota
- mensi vyber delsi doba dodani
Velký výběr, dobré ceny

avatar
proli
11.10.2017 7:50:35

+ Vstříc nost A ochota
- špatné parkování
Velký výběr, dobré ceny