Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Kokosanel
22.04.2018 17:24:31

+ Rychlé dodaní a dobrá komunikace
- Nemají k dispozici vrtulník pro nedočkavé zákazníky.:-))
Objednávka přišla rychlo a jsou moc prijemne ceny na razdil od jiných obchodniku.Dekuju

avatar
Ike
22.04.2018 11:46:09

+ Rychlost a přesnost
- - zatím nevím, uvidíme v budoucnu
Naprosta spokojenost nakupuji jen tady a bez problémů a komunikace je výborná takže můžu jen doporucit

avatar
Tom
22.04.2018 11:17:32

+ Rychlost odpovědět na Váš dotaz. Naprostá profesionalita.
- osobní odběr pouze v Brně
Velká spokojenost. Naprostá profesionalita. Rychlost odpovědět na Váš dotaz.

avatar
Michal Vít
22.04.2018 9:24:39

+ Rychlost Kvalita Komunikace
- nevím o ničem
Výborny obchod

avatar
Jirka
22.04.2018 6:39:22

+ Nízké ceny Rychlost doručení
- zatím žádná
Jsem naprosto spokojená s fungováním obchodu a s velmi vstřícným ,ochotným personálem .A děkuji za super komunikaci i když to s námi jako zákazníky není leckdy jednoduché:-))Pokud bych něco potřebovala na auto tak se jistě ráda vrátím k této firmě ,umí poradit.

avatar
Jirka
21.04.2018 22:22:11

+ Rychlost Kvalita Komunikace
- Nemají k dispozici vrtulník pro nedočkavé zákazníky.:-))
Výborny obchod

avatar
mirkas02
21.04.2018 17:20:55

+ Nízké ceny Rychlost doručení
- - zatím nevím, uvidíme v budoucnu
Jsem naprosto spokojená s fungováním obchodu a s velmi vstřícným ,ochotným personálem .A děkuji za super komunikaci i když to s námi jako zákazníky není leckdy jednoduché:-))Pokud bych něco potřebovala na auto tak se jistě ráda vrátím k této firmě ,umí poradit.

avatar
EVŽEN
21.04.2018 14:36:34

+ Rychlost doručení Pomoc při výběru zboží Velice dobré ceny
- osobní odběr pouze v Brně
Vše jak má být,spokojenost.

avatar
Malá Radana
21.04.2018 10:10:36

+ velká spokojenost,vše OK
- nevím o ničem
Rychlé dodání, zboží je kvalitně zabaleno.

avatar
RADEK KUŠNERIK
21.04.2018 7:25:57

+ rychlost,kvalita
- zatím žádná
Zboží mi bylo posláno do 2 dnů, ale bohužel v balíku něco chybělo. Po vyžádání mi zboží poslali. Za to dávám mínus. Jinak rychlost dodání super.

avatar
RADEK KUŠNERIK
20.04.2018 15:07:57

+ rychlost,kvalita
- - zatím nevím, uvidíme v budoucnu
Vše jak má být,spokojenost.

avatar
Radunov
20.04.2018 13:38:13

+ rychlost, ochota,
- osobní odběr pouze v Brně
Rychlé dodání, zboží je kvalitně zabaleno.

avatar
Petr Matějíček
20.04.2018 9:37:39

+ nízké ceny, rychlé dodání a dobře zabaleno
- nevím o ničem
Zboží mi bylo posláno do 2 dnů, ale bohužel v balíku něco chybělo. Po vyžádání mi zboží poslali. Za to dávám mínus. Jinak rychlost dodání super.

avatar
JK
20.04.2018 8:38:06

+ Příznivé ceny Velmi dobrá komunikace Bezproblémové nalezení potřebného dílu na e-shopu
- zatím žádná
Moje objednávka byla rychle a dobře vyřízena. Zboží přišlo v pořádku a v krátké době. Jedinou připomínku mám k tom, že nemáte na skladě těsnění pod olejovou vanu, kterou jsem u vás zakoupil. Děkuji za dobrý obchod.

avatar
Petr Matějíček
19.04.2018 19:49:17

+ Příznivé ceny Velmi dobrá komunikace Bezproblémové nalezení potřebného dílu na e-shopu
- - zatím nevím, uvidíme v budoucnu
Rychlé dodání, zboží je kvalitně zabaleno.

avatar
JK
19.04.2018 12:02:01

+ rychlé dodání, nízká cena
- osobní odběr pouze v Brně
Zboží mi bylo posláno do 2 dnů, ale bohužel v balíku něco chybělo. Po vyžádání mi zboží poslali. Za to dávám mínus. Jinak rychlost dodání super.

avatar
filipe74
19.04.2018 10:09:07

+ Dobré cen i méně obvyklé díly
- nevím o ničem
Moje objednávka byla rychle a dobře vyřízena. Zboží přišlo v pořádku a v krátké době. Jedinou připomínku mám k tom, že nemáte na skladě těsnění pod olejovou vanu, kterou jsem u vás zakoupil. Děkuji za dobrý obchod.

avatar
Milda
19.04.2018 8:35:50

+ rychlost dodani
- zatím žádná
Obchod na dotaz obratem poradil,spokojenost s nákupem i přístupem prodejce.Kotouče,obložení,oleje dobrá cena.Doporučuji

avatar
Milda
18.04.2018 19:53:52

+ rychlost dodani
- - zatím nevím, uvidíme v budoucnu
Moje objednávka byla rychle a dobře vyřízena. Zboží přišlo v pořádku a v krátké době. Jedinou připomínku mám k tom, že nemáte na skladě těsnění pod olejovou vanu, kterou jsem u vás zakoupil. Děkuji za dobrý obchod.

avatar
sukorin
18.04.2018 17:23:23

+ Super ceny Rychlost Co jsem potreboval meli skladem
- osobní odběr pouze v Brně
Obchod na dotaz obratem poradil,spokojenost s nákupem i přístupem prodejce.Kotouče,obložení,oleje dobrá cena.Doporučuji