Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
Heep
12.06.2017 11:01:40

+ Ceny, rychlost, ochota
- žádné
Vřele doporučuji

avatar
Roman
12.06.2017 7:33:38

+ cena, rychlost, komunikace
- nevím
doporučuji

avatar
rocer4
12.06.2017 7:30:06

+ Rychlé jednání dobrá cena objednaného oleje
- Nevím o žádných! !!
Vřele doporučuji.

avatar
Zdeno
11.06.2017 19:52:24

+ rychlost ochota.
- Můj problém byl v tom, že prodejna je za čtvrtým rohem od popisného čísla uvedené adresy
Doporučuji profi přístup.

avatar
mirekcafa
11.06.2017 16:04:37

+ Měli zboží které jsem potřeboval
- jedina slabina - velmi spatne se hleda, adresa Cejl 48-50, je nesmysl, protoze obchod se nachazi na rohu ulic Valcha a Radlas mizerna, az nulova moznost parkovani
Max. spokojenost.

avatar
PaV
11.06.2017 14:33:47

+ Přehlednost zboží,
- Neuvadim
Je to obchod ,kde jsem své zboží,které jsem potřeboval k opravě, našel.Děkuji.

avatar
T.Sura
11.06.2017 8:52:39

+ cena.......
- zatím nevím
Kvalitní zboží,perfektni komunikace,ochota pomoci.Rychlé dodáni.Doporučuji.

avatar
šimi
10.06.2017 9:21:13

+ Rychlost a super cena.
- nic mne nenapadá
Skvěle ceny .kvalita .rychlost. Pomoc na fb komunikace několika vteřinova. Doporučuji 100 %%

avatar
Standa
09.06.2017 11:25:21

+ Rychlost dodání, výborná komunikace.
- Málo podrobnějších informací o výrobku
az na uvedena minus dobry obchod, ochotny personal. DOPORUCUJU

avatar
Vavrekr.
07.06.2017 8:08:57

+ super výběr a přehled
- - horší zařazení dílů pro jednotlivé vozy
Super ceny a richle dodani

avatar
Oldřich Fridrich
06.06.2017 7:20:54

+ Kvalitni ale přitom cenově dostupné zboží
- Málo zboží a sortimentu.
přijatelná nabídka a sortiment rychlost dodání doporučuji

avatar
Truhlik
05.06.2017 7:29:05

+ Obchod nedisponuje nedostatky proto 100 % na fb dokonce poradi když si nejste jisti jaky náhradní dílů potřebujete.
- Doprava-Česká pošta Doručení na vzdálenost cca 65km trvalo 7dní
velice ochotný přístup a rychlá komunikace, doporučuji

avatar
Petr.L
04.06.2017 20:21:12

+ Velký výběr Dobré ceny Rychlost vřízení
- Informace o pripravene zasilce telefonicky. Nelze pripsat poznamku k objednavce.
Takze asi takhle. Obednal jsem si xenonove vybojky ktery meli mit vyšší svirivost 6000 lum,dorazili standartni 4300 lum. Normalne bych je i vratil ale mechanik na ne uz cekal,takze nezbylo nez je pouzit ty co jsem nechtel. Vse jsem resil s vama a to hned dvakrat. Slibili jste mi ze mi poslete rozdil ma ucet ,ale nic nedorazilo. Co dodat,typicky chovani podvodnika. Chtel jsem si puvodne u vas obednat brzdy za 18 000 no jeste ze jsem to neudelal. Obednal jsem si je jinde a vse v poradku na rozdil od vas. Tady vidite jak muzete prijit o zakaznika..

avatar
David Hlinak
04.06.2017 18:21:34

+ velky vyber ceny
- Nic jsem nenašel
Jasný, přehledný, rychlí.

avatar
Plechaty
04.06.2017 8:43:46

+ Richle dodani
- Některé díly nešli najít přes typ vozidla, ale pouze přes prohlížeč
Byl to můj první nákup na doporučení kamaráda, objednával jsem tlumiče na OII RS, ale přímo ve filtru se mi nenabídly, našel jsem je na jiné stránce a podle objednacích čísel jsem na ně náhodou narazil pak na MOTORA, cena byla nejlepší a tak jsem objednal zde.

avatar
Kutil
03.06.2017 22:29:19

+ solidnost rychlost spolehlivost
- xxx
Ujde to .

avatar
Truhlik
03.06.2017 17:45:20

+ Richle dodani
- Neuvadim
Super ceny a richle dodani

avatar
Petr.L
02.06.2017 5:47:59

+ solidnost rychlost spolehlivost
- zatím nevím
přijatelná nabídka a sortiment rychlost dodání doporučuji

avatar
David Hlinak
01.06.2017 18:36:47

+ odborné rady,
- nic mne nenapadá
velice ochotný přístup a rychlá komunikace, doporučuji

avatar
Plechaty
01.06.2017 15:38:54

+ Byla přiznivá cena a všechno zboží, které jsem potřeboval.
- Málo podrobnějších informací o výrobku
Takze asi takhle. Obednal jsem si xenonove vybojky ktery meli mit vyšší svirivost 6000 lum,dorazili standartni 4300 lum. Normalne bych je i vratil ale mechanik na ne uz cekal,takze nezbylo nez je pouzit ty co jsem nechtel. Vse jsem resil s vama a to hned dvakrat. Slibili jste mi ze mi poslete rozdil ma ucet ,ale nic nedorazilo. Co dodat,typicky chovani podvodnika. Chtel jsem si puvodne u vas obednat brzdy za 18 000 no jeste ze jsem to neudelal. Obednal jsem si je jinde a vse v poradku na rozdil od vas. Tady vidite jak muzete prijit o zakaznika..