Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
JirkaS
04.03.2018 10:31:30

+ Ceny rychlost dodání
- nevím ,,,zatim nic
super

avatar
zdenek
03.03.2018 17:42:49

+ Široký rozsah náhradních dílů, většinou dostupných do dvou dnů.
- žadné
neni co resit proste parada

avatar
JirkaS
03.03.2018 11:24:18

+ nakup je rychly spolehlivy,siroky sortyment ,naprosta spokojenost.
- nevím ,,,zatim nic
super

avatar
Milda
03.03.2018 9:26:31

+ vždy to co potřebuji a rychle super personál
- Nevýhody nejsou.
Přehledné stránky, dobrý výběr a dobrý ceny !!! Hlavně rychlost dodání, balení proti poničení a td. všechno SUPER !!!

avatar
Mama-kami
03.03.2018 7:08:41

+ Rychlé dodání. Super ceny.
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Doporučuji

avatar
JirkaS
02.03.2018 15:13:21

+ vždy to co potřebuji a rychle super personál
- žadné
Přehledné stránky, dobrý výběr a dobrý ceny !!! Hlavně rychlost dodání, balení proti poničení a td. všechno SUPER !!!

avatar
Milda
02.03.2018 9:33:44

+ Rychlé dodání. Super ceny.
- nevím ,,,zatim nic
Doporučuji

avatar
Milda
01.03.2018 21:45:36

+ vždy to co potřebuji a rychle super personál
- žadné
Rychlá a perfektní služba.Děkuji

avatar
Mama-kami
01.03.2018 21:15:52

+ Rychlé dodání. Super ceny.
- nevím ,,,zatim nic
Perfektní

avatar
wsbk
01.03.2018 19:04:35

+ ochota zaměstnancu
- Nevýhody nejsou.
Supr obchod dodani zboží max do čtyř dnů.Můžu jen doporučit

avatar
jiří
01.03.2018 16:11:56

+ výborný přístup odborníci dobré ceny každý jsi vybere podle svojí kapsy
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
komunikace ok

avatar
Miky
01.03.2018 15:01:35

+ rychlá komunikace, pomoc při hledání ND a jeho výběr
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
Jsem velmi spokojen s přístupem i ochotou zřejmě všech kteří se v tom pohybují. V létě jsem si vyzvedl osobně zboží po cestě do MLR a člověk, který mi to vybavoval mi zařídil i servis na montáž brzdových kotoučů. To se nestává. Jsem velmi spokojen s úrovní služeb při zjišťování dílů ap. Milan Konejl

avatar
Fox
01.03.2018 12:20:41

+ Parkování přímo u prodejny.
- nic
- široký sortiment ND - přehlednost - příznivé ceny

avatar
Wiki
01.03.2018 9:21:17

+ Rychlé dodání
- Destičky neodpovídaly specifikaci a vracel jsem je, ale nebyla to chyba obchodu, ale specifikací výrobce.
Jsem spokojen !

avatar
Lucka
01.03.2018 9:02:17

+ Super rychlost a kvalita dodávky
- Není mě známa..
velmi dobrá komunikace

avatar
Miky
28.02.2018 17:39:21

+ rychlá komunikace, pomoc při hledání ND a jeho výběr
- nevím ,,,zatim nic
Jsem velmi spokojen s přístupem i ochotou zřejmě všech kteří se v tom pohybují. V létě jsem si vyzvedl osobně zboží po cestě do MLR a člověk, který mi to vybavoval mi zařídil i servis na montáž brzdových kotoučů. To se nestává. Jsem velmi spokojen s úrovní služeb při zjišťování dílů ap. Milan Konejl

avatar
Fox
28.02.2018 7:46:39

+ Parkování přímo u prodejny.
- Nevýhody nejsou.
- široký sortiment ND - přehlednost - příznivé ceny

avatar
Wiki
28.02.2018 7:23:03

+ Rychlé dodání
- nelze s jistotou říct, zda jsou to originály - zboží z Polska
Jsem spokojen !

avatar
Lucka
28.02.2018 6:59:10

+ Super rychlost a kvalita dodávky
- Zboží bylo expedováno o den později, ale i tak to bylo brzy
velmi dobrá komunikace

avatar
Miky
27.02.2018 20:36:36

+ Rychlé dodání
- nevím ,,,zatim nic
Jsem spokojen !