Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
22.05.2019 7:53:43

+ Vše je super
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
Rychlé vyřízení.

avatar
21.05.2019 15:47:47

+ vše v pořádku Děkuji
- Uvedena doba dodani je lez
Rychlost a dobrý výběr

avatar
21.05.2019 12:37:48

+ bleskové vyřízení ochota při zadávání i vyzvedávání zboží
- žádná
Objednávka dorazila v pořádku a podle očekávání . Takže vše OK.

avatar
21.05.2019 11:37:01

+ Vše je super
- Nevím o ni
Profesionální

avatar
21.05.2019 9:52:51

+ Dobrá komunikace, jednoduché vyřízení, rychlost zajištění zboží.
- komunikace
Rychlé vyřízení.

avatar
21.05.2019 9:40:12

+ Dobré ceny
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
Doba dodani veci byla o 5dni pozdeji nez bylo deklarovano na eshopu. Zaplatil jsem predem na ucet a Tak see vse vyrizovalo pomaleji nez kdyz nekdo objednava dobirku. Prodejce moc dobre vi ze pokud nedoruci dobirku vcas Tak mu to lidi nepreberou nebot dily se sezenou jinde. Pokud platite predem na ucet, necekejte nejakou extra rychlost.

avatar
21.05.2019 4:35:27

+ Rychlost a kvalita za dobrou cenu
- Objednával jsem zde poprvé,protože zde mají přijatelné ceny,pak se mi stalo to,že jsem zjistil při odeslané objednávce,že jeden díl je špatný,protože by mi nepasoval,tak jsem oslovil obchod s tím jestli by tento díl šlo vyměnit a oni mi řekli,že ano.A to bylo všechno z jejich strany,protože jsem čekal týden a nic se nedělo,tak jsem to zkusil znovu a opět mi bylo zděleno,že to pošlou a opět nic,jelikož jsem ten díl potřeboval,tak jsem si ho objednal jinde a díl,už mám namontovaný.Je to škoda,že to takhle dopadlo,ale v tomto obchodě,už nebudu více nakupovat,protože když mi obchod něco slíbí a pak nedodrží,tak je něco špatně.
Jsem velmi spokojen. Doporučuji.

avatar
20.05.2019 21:21:00

+ Dobrá komunikace, jednoduché vyřízení, rychlost zajištění zboží.
- Uvedena doba dodani je lez
Rychlé vyřízení.

avatar
20.05.2019 20:12:40

+ Dobré ceny
- žádná
Doba dodani veci byla o 5dni pozdeji nez bylo deklarovano na eshopu. Zaplatil jsem predem na ucet a Tak see vse vyrizovalo pomaleji nez kdyz nekdo objednava dobirku. Prodejce moc dobre vi ze pokud nedoruci dobirku vcas Tak mu to lidi nepreberou nebot dily se sezenou jinde. Pokud platite predem na ucet, necekejte nejakou extra rychlost.

avatar
20.05.2019 18:48:28

+ Rychlost a kvalita za dobrou cenu
- Nevím o ni
Jsem velmi spokojen. Doporučuji.

avatar
20.05.2019 16:09:13

+ Líbí se mi možnost vrácení dílu, pokud nepasuje... Možnost přesměrování zásilky ze soukromé adresy na výdejnu.
- komunikace
Vše klaplo rychle a spolehlivě.

avatar
20.05.2019 15:53:48

+ Dobrý sortiment, dobré ceny. Rychlé dodání.
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
Doporučuji..

avatar
20.05.2019 15:17:53

+ rychlost dodání
- Objednával jsem zde poprvé,protože zde mají přijatelné ceny,pak se mi stalo to,že jsem zjistil při odeslané objednávce,že jeden díl je špatný,protože by mi nepasoval,tak jsem oslovil obchod s tím jestli by tento díl šlo vyměnit a oni mi řekli,že ano.A to bylo všechno z jejich strany,protože jsem čekal týden a nic se nedělo,tak jsem to zkusil znovu a opět mi bylo zděleno,že to pošlou a opět nic,jelikož jsem ten díl potřeboval,tak jsem si ho objednal jinde a díl,už mám namontovaný.Je to škoda,že to takhle dopadlo,ale v tomto obchodě,už nebudu více nakupovat,protože když mi obchod něco slíbí a pak nedodrží,tak je něco špatně.
Rychlost,cena

avatar
20.05.2019 12:40:40

+ Vstřícnost, ochota, domluva
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
Zboží do druhého dne na výdejním místu.

avatar
20.05.2019 12:16:24

+ Zjistil jsem, že součástka není kompatibilní až těsně před vypršením 14 denní lhůty, takže s připočtením času na dopravu jsem tento termín překročil. Přesto byli velmi vstřícní. Doporučuji.
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
V době nákupu dobrá cena za vybrané zboží to je klad, ale nevýhoda a podle mě dost velká je absence komunikace obchodu o připravenosti zboží na prodejně. Teprve když jsem já obchod oslovil tak už je prý zboží nachystané a prý posílají sms i mail. Zajímavé, že ani jedno mi nedošlo.

avatar
20.05.2019 10:47:25

+ cena sortiment
- Hm
doporučuji 100%

avatar
20.05.2019 7:26:44

+ Skvělý přístup k zakaznikum
- Žádné neznám
Malý zádrhel při placení kartou, jinak vše v pořádku.

avatar
20.05.2019 7:09:27

+ Super pristup a rychle dodani.
- Neinformuje o dodání zboží
Objednáte, čekáte, čekáte a čekáte a ... nic.

avatar
20.05.2019 6:55:31

+ cena
- Žádnou nevím.
v pohodě s úsměvem,dobře poradí

avatar
20.05.2019 5:28:22

+ ochota,velký výběr
- neni moznost rozvozu
Super nákup, cena a poradily mi.