Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
21.11.2018 7:39:57

+ dobré ceny skvělá komunikace
- O žádné zatím nevím
Ochotný personál, dobré ceny

avatar
20.11.2018 20:32:04

+ dobré ceny skvělá komunikace
- o žádné nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
20.11.2018 9:29:25

+ Super ceny dílů
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
20.11.2018 7:34:24

+ široky vyběr nahradnich dilu, spolehlivost
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 19:38:41

+ rychlá dodání zboží
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 14:31:54

+ rychle dodani,velice dobra cena
- nic
zboží vždy dojde a kvalita je výborná

avatar
19.11.2018 9:28:46

+ Široký výběr zboží, rychlé doručení.
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
19.11.2018 8:10:16

+ Rychlost Komunikace
- nic
zboží vždy dojde a kvalita je výborná

avatar
19.11.2018 7:54:44

+ Cena Rychlost dodání Sortiment
- žádné
Super

avatar
18.11.2018 12:49:48

+ Objednávám tak asi 4x měsíčně,zboží dorazí cca za dva dny,ceny taky super. Za mě 1*
- O žádné zatím nevím
Jsem rád, že jsem tuto firmu objevil. Jsou velmi ochotní a spolehliví. Brzy opět použiji jejich služeb. Děkuji I.

avatar
18.11.2018 8:40:22

+ Rychlost a vše v poradku
- nic
zboží vždy dojde a kvalita je výborná

avatar
18.11.2018 7:37:51

+ ok
- žádné
Super

avatar
17.11.2018 17:31:56

+ ok
- O žádné zatím nevím
zboží vždy dojde a kvalita je výborná

avatar
17.11.2018 17:18:35

+ Super ceny Velký výběr
- nic
Super

avatar
17.11.2018 16:44:34

+ Rychlost Profesionalita
- žádné
doporučuji vše ok

avatar
17.11.2018 16:16:25

+ rychlé a bezproblémové
- Rychlost dodávky je pokažena vinou přepravních firem. To ale nemění dobré jméno firmy.
100% spokojenost.

avatar
17.11.2018 14:43:57

+ Dobrá komunikace a super ceny
- drahé poštové
Skvelý prístup, bezproblémové jednanie, profesionálne poradenstvo, vždy nájdem to čo hladám. Za mňa top eshop :)

avatar
17.11.2018 14:22:37

+ Velký výběr Rychlé dodání Stránky poměrně přehledné
- Pomalá aktualizace stránek při nastavení filtrů
Velmi dobrá komunikace a reakce na moji objednávku

avatar
17.11.2018 12:10:25

+ rychlé a bezproblémové
- O žádné zatím nevím
Skvelý prístup, bezproblémové jednanie, profesionálne poradenstvo, vždy nájdem to čo hladám. Za mňa top eshop :)

avatar
17.11.2018 6:50:38

+ Dobrá komunikace a super ceny
- nic
Velmi dobrá komunikace a reakce na moji objednávku