Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
19.05.2019 19:39:37

+ cena
- komunikace
Rychlost,cena

avatar
19.05.2019 13:13:46

+ ochota,velký výběr
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
Zboží do druhého dne na výdejním místu.

avatar
19.05.2019 8:42:16

+ Mnoho náhr.dílů,kvalitní,levné,výborná komunikace,rychlé dodání.
- Objednával jsem zde poprvé,protože zde mají přijatelné ceny,pak se mi stalo to,že jsem zjistil při odeslané objednávce,že jeden díl je špatný,protože by mi nepasoval,tak jsem oslovil obchod s tím jestli by tento díl šlo vyměnit a oni mi řekli,že ano.A to bylo všechno z jejich strany,protože jsem čekal týden a nic se nedělo,tak jsem to zkusil znovu a opět mi bylo zděleno,že to pošlou a opět nic,jelikož jsem ten díl potřeboval,tak jsem si ho objednal jinde a díl,už mám namontovaný.Je to škoda,že to takhle dopadlo,ale v tomto obchodě,už nebudu více nakupovat,protože když mi obchod něco slíbí a pak nedodrží,tak je něco špatně.
V době nákupu dobrá cena za vybrané zboží to je klad, ale nevýhoda a podle mě dost velká je absence komunikace obchodu o připravenosti zboží na prodejně. Teprve když jsem já obchod oslovil tak už je prý zboží nachystané a prý posílají sms i mail. Zajímavé, že ani jedno mi nedošlo.

avatar
19.05.2019 8:12:36

+ velký výběr zboží
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
doporučuji 100%

avatar
18.05.2019 22:47:02

+ ochota,velký výběr
- Bylo by třeba, aby zboží bylo lépe popsané, nebo aby prodávající myslel. Když si objednávám něco na 6 válcový motor a v balení je jen jedno pro tři válce a to pak pošlu, tak asi zákazník nebude spokojen....
Malý zádrhel při placení kartou, jinak vše v pořádku.

avatar
18.05.2019 17:14:53

+ Mnoho náhr.dílů,kvalitní,levné,výborná komunikace,rychlé dodání.
- Objednával jsem zde poprvé,protože zde mají přijatelné ceny,pak se mi stalo to,že jsem zjistil při odeslané objednávce,že jeden díl je špatný,protože by mi nepasoval,tak jsem oslovil obchod s tím jestli by tento díl šlo vyměnit a oni mi řekli,že ano.A to bylo všechno z jejich strany,protože jsem čekal týden a nic se nedělo,tak jsem to zkusil znovu a opět mi bylo zděleno,že to pošlou a opět nic,jelikož jsem ten díl potřeboval,tak jsem si ho objednal jinde a díl,už mám namontovaný.Je to škoda,že to takhle dopadlo,ale v tomto obchodě,už nebudu více nakupovat,protože když mi obchod něco slíbí a pak nedodrží,tak je něco špatně.
Objednáte, čekáte, čekáte a čekáte a ... nic.

avatar
18.05.2019 16:46:54

+ velký výběr zboží
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
v pohodě s úsměvem,dobře poradí

avatar
18.05.2019 16:19:52

+ Určitě doporučuji nakupuji zde již několik let.
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Super nákup, cena a poradily mi.

avatar
18.05.2019 14:48:40

+ Ochota super
- Hm
Prostě vše skvělé.Tak to má fungovat a jste vzorem pro ostatní.Pokud si nevíte rady,tak podle vin vám vše zjistí a doporučí..

avatar
18.05.2019 12:52:44

+ Velký sortiment, skvělé ceny, rychlost
- Žádné neznám
Nakupuji zde pravidelně a jsem velmi spokojen

avatar
18.05.2019 6:30:40

+ rychlost, cena
- Neinformuje o dodání zboží
vše OK

avatar
18.05.2019 5:15:30

+ O.K.
- Žádnou nevím.
Velice spokojen

avatar
17.05.2019 21:03:18

+ Určitě doporučuji nakupuji zde již několik let.
- Doručování PPL ,prostě hrůza,doručují si kdy chtějí oni,né podle požadavku prodejce a kupujícího.
Prostě vše skvělé.Tak to má fungovat a jste vzorem pro ostatní.Pokud si nevíte rady,tak podle vin vám vše zjistí a doporučí..

avatar
17.05.2019 20:08:02

+ Ochota super
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Nakupuji zde pravidelně a jsem velmi spokojen

avatar
17.05.2019 19:45:28

+ Velký sortiment, skvělé ceny, rychlost
- Hm
vše OK

avatar
17.05.2019 16:29:57

+ rychlost, cena
- Žádné neznám
Velice spokojen

avatar
17.05.2019 16:26:00

+ O.K.
- Neinformuje o dodání zboží
Obchod mám v místě bydliště,jeden den jsem si díly objednal a druhý den jsem je už měl.Oproti ostatním obchodům i levněji.

avatar
17.05.2019 15:33:18

+ rychlé dodání
- Žádnou nevím.
Spokojenost

avatar
17.05.2019 15:18:16

+ Rychlost,ochota,prostě super!!!!!!!
- neni moznost rozvozu
Nakupoval jsem zde poprvé.

avatar
17.05.2019 12:53:32

+ Vstricny a velmi profesionalni personal ,absolutni spokojenost a maximalni ochota
- zboží bývá druhý den, asi málo věcí je přímo na výdejně, což většinou není pro mě úplně kritické
rychlost, cena, nevýhodu jsem zatím žádnou nezaznamenal