Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
16.05.2019 8:17:47

+ Můj první nákup v obchodu, rychlost dodání zásilky, nízké ceny.
- zboží bývá druhý den, asi málo věcí je přímo na výdejně, což většinou není pro mě úplně kritické
V tomto obchodě nakupuji pravidelně. Vyhovuje mi široký sortiment, přehledná nabídka a dobré ceny. Dosud jsem byl vždy spokojen.

avatar
16.05.2019 3:09:09

+ kvalita
- nic
Jednoduché a přesné objednání,rychlost dodání

avatar
15.05.2019 18:17:40

+ Super ceny a přehlednost e-shopu
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Jsem Pražan a přijel jsem z Prahy pracovat do Šumperka, firemním autem s brněnskou SPZ. Auto stálo 2 dny úplně náhodou hned vedle budovy motora.cz, na sídlištním parkovišti. Tam mi víčko od nádrže někdo ukradl. Tak jsem si ho za 230Kč koupil nové ;o))) Ale jinak mám Moravu moooc rád...

avatar
15.05.2019 8:40:20

+ Velice rychlý a příjemný obchod. Jsem nadmíru spokojená.
- Hm
Dostal jsem doporučení na obchod, vybral zboží a tak jak bylo deklarováno, bylo i dodáno, tzn. rychle a kompletní bez poškození. Děkuji.

avatar
15.05.2019 4:15:42

+ Můj první nákup v obchodu, rychlost dodání zásilky, nízké ceny.
- Žádné neznám
V tomto obchodě nakupuji pravidelně. Vyhovuje mi široký sortiment, přehledná nabídka a dobré ceny. Dosud jsem byl vždy spokojen.

avatar
14.05.2019 22:30:39

+ Můj první nákup v obchodu, rychlost dodání zásilky, nízké ceny.
- Obchod nevede /nemá/ některé mnou požadované díly.
Dostal jsem doporučení na obchod, vybral zboží a tak jak bylo deklarováno, bylo i dodáno, tzn. rychle a kompletní bez poškození. Děkuji.

avatar
14.05.2019 16:23:31

+ kvalita
- Hm
V tomto obchodě nakupuji pravidelně. Vyhovuje mi široký sortiment, přehledná nabídka a dobré ceny. Dosud jsem byl vždy spokojen.

avatar
14.05.2019 13:34:54

+ rychlost, cena, kvalita
- Žádné neznám
Jednoduché a přesné objednání,rychlost dodání

avatar
14.05.2019 10:55:20

+ Rychle jednani.
- Neinformuje o dodání zboží
Dobrá cena a rychlé dodáni.

avatar
14.05.2019 7:06:21

+ Pohodlí nákupu
- Žádnou nevím.
Rychlost, kvalita, ceny... super :-)

avatar
13.05.2019 18:48:35

+ Pohodlí nákupu
- Hm
Jednoduché a přesné objednání,rychlost dodání

avatar
13.05.2019 18:33:38

+ Perfektní jednání,dojednání objednávky i o víkendu
- Žádné neznám
Dobrá cena a rychlé dodáni.

avatar
13.05.2019 16:23:02

+ Rychlé vyřízení objednávky. Přijatelné ceny. V tomto internetovém obchodě nakupuji již po několikáté a vždy jsem velmi spokojen.
- Neinformuje o dodání zboží
Rychlost, kvalita, ceny... super :-)

avatar
13.05.2019 15:22:21

+ Rýchlosť ochota odborné vedomosti zamestnancov parada
- Žádnou nevím.
spokojenost s poskytovanými službami

avatar
13.05.2019 14:47:02

+ Top ceny
- neni moznost rozvozu
Celková spokojenost.

avatar
13.05.2019 14:21:09

+ Super spokojenost+super ceny+super přistup-jen tak dál.... Možnost vrácení do čtrnácti dnů -když díl nepasuje...
- zboží bývá druhý den, asi málo věcí je přímo na výdejně, což většinou není pro mě úplně kritické
Myslím že zanedlouho tento shop bude nástupcem Kelly

avatar
13.05.2019 14:10:04

+ spolehlivost, vstřícnost, rychlost
- nic
Nízká cena

avatar
13.05.2019 13:54:18

+ Dobrá cena.
- Objednáno dle doporučení dodavatele dle VIN..... a n.d. nepasují, vráceno zpět .
Mohu jedině doporučit.

avatar
13.05.2019 13:33:32

+ rychlost doručení vysoká odbornost při konzultacích
- Obchod neodesílá stavové e-maily, ale je to jen drobnost
Spokojenost

avatar
13.05.2019 13:31:18

+ Rychlost,kvalita,dobré ceny.
- Trošku jsem v Komárově bloudil,než jsem obchod našel.
Super cena a kvalita, kupuji pouze zde.