Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
24.03.2019 5:50:18

+ Skvela komunikace Rychlost reakce Rychlost dodani Kvalitni dil
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Dobrá komunikace a ochota.

avatar
23.03.2019 21:36:40

+ Cena, výběr
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Špičková komunikace, včetně odbornosti, jsem nadmíru obvyklouspokojen.

avatar
23.03.2019 10:37:58

+ Skvela komunikace Rychlost reakce Rychlost dodani Kvalitni dil
- Zadna
Perfektní - na základě poznámky k objednávce proběhla kontrola vhodnosti dílů dle VIN. Nas*at na autokelly - díly jsou tam předražené i s jejich pseudoslevami.

avatar
23.03.2019 10:01:23

+ za jedna *
- Neznám.
Dobry obchod s vybornou komunikaci a ochotnym a vstricnym personalem. Doporucuji.

avatar
22.03.2019 15:44:19

+ za jedna *
- Více kontrolovat, co za zboží je objednáno a co se posílá zákazníkovi.
Perfektní - na základě poznámky k objednávce proběhla kontrola vhodnosti dílů dle VIN. Nas*at na autokelly - díly jsou tam předražené i s jejich pseudoslevami.

avatar
22.03.2019 12:25:16

+ Velmi rychlé dodání do domu.
- Zadna
Dobry obchod s vybornou komunikaci a ochotnym a vstricnym personalem. Doporucuji.

avatar
22.03.2019 10:34:05

+ Dobrá komunikace
- Neznám.
Dobrá komunikace a ochota.

avatar
22.03.2019 6:41:33

+ Blesková reakce na objednávku. Oproti jiným dle mého široká nabídka zboží a dobré ceny.
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Cenově výhodný obchod.

avatar
21.03.2019 19:36:29

+ Blesková reakce na objednávku. Oproti jiným dle mého široká nabídka zboží a dobré ceny.
- Zadna
Dobry obchod s vybornou komunikaci a ochotnym a vstricnym personalem. Doporucuji.

avatar
21.03.2019 18:18:42

+ vcas a pasovalo to.
- Neznám.
Dobrá komunikace a ochota.

avatar
21.03.2019 17:49:28

+ Prehlednost Ceny Ochota a vstricnost Komunikace
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
Cenově výhodný obchod.

avatar
21.03.2019 15:06:41

+ Velmi dobrá komunikace.
- Nic
dobré ceny, rychlost dodání

avatar
21.03.2019 14:45:15

+ Levné díly Přehledné stránky Krátká doba doručení
- Žádná
Jsem vždycky naprosto spokojený.. Super ceny. Doba doručení a vše v pořádku.

avatar
21.03.2019 14:29:13

+ Rychlost doručení - v neděli objednáno, v úterý doručeno na prodejnu
- Položky skladem neodpovídají skutečnosti. Před objednáním si telefonicky ověřte, zda zboží skutečně mají skladem. Objednal jsem si položku, která měla být skladem, ale nakonec se ukázalo, že ji nejenom nemají skladem, ale ani jí nedokážou objednat.
obchod v pohodě úlze dle VIN vyhodnotit správnost dílů. cenově přijatelný obchod.

avatar
21.03.2019 13:09:07

+ Výborná komunikace a rychlost dodání
- Špatně zabalené. Těžké věci nahoře a měkké filtry dole. Filtry byly zmačkané.
Jeden den jsem telefonicky objednal,druhý den to bylo na adrese k vyzvednutí.

avatar
21.03.2019 10:24:27

+ Spolehlivost
- Nic
První zkušenost je zatím velmi dobrá

avatar
21.03.2019 9:52:45

+ Super ceny
- Komunikace
rychlost, ochota, profesionalita. Pokud je problém, hned ho řeší, k mé spokojenost. Navíc příznivé ceny. Stal jsem se věrným zákazníkem.

avatar
20.03.2019 19:36:45

+ Super ceny
- Neznám.
dobré ceny, rychlost dodání

avatar
19.03.2019 10:21:52

+ Super ceny
- Neznám.
Jsem vždycky naprosto spokojený.. Super ceny. Doba doručení a vše v pořádku.

avatar
19.03.2019 10:03:45

+ Okamžité odeslání,výborný kontakt přes telefon.
- Zboží je na objednání, většinou do druhého dne
obchod v pohodě úlze dle VIN vyhodnotit správnost dílů. cenově přijatelný obchod.