Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
02.07.2019 21:18:37

+ Vše ok
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Přehledný, rychlý, spolehlivý e-shop. Přijatelné ceny.

avatar
02.07.2019 20:08:49

+ autodíly za perfektní ceny jednoduše dohledatelné díly dle typu vozu a kódu motoru do 2 dnů zboží v rukou možnost výměny zboží v případě koupě nepasujícího dílu možnost sehnat díly levněji než v servise
- žadná
vše OK.

avatar
02.07.2019 14:03:56

+ Rychlost a kvalita
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Vynikající obchod, snadná dohledatelnost a objednatelnost nejrůznějších autodílů.

avatar
02.07.2019 13:08:38

+ Jeden den objednáno, druhý den k vyzvednutí na prodejně
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
Veliká spokojenost. Velký výběr vs cena. Rychlé dodání. Super obchod :-)

avatar
02.07.2019 5:37:56

+ Rychlost Široký výběr Cena, kvalita
- Nic
V obchodě motora nakupuji často a maximální spokojenost

avatar
02.07.2019 5:24:03

+ vše ok.
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
Doporučuji.

avatar
01.07.2019 21:32:10

+ Rychlost Široký výběr Cena, kvalita
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Veliká spokojenost. Velký výběr vs cena. Rychlé dodání. Super obchod :-)

avatar
01.07.2019 21:07:38

+ vše ok.
- žadná
V obchodě motora nakupuji často a maximální spokojenost

avatar
01.07.2019 15:35:22

+ náhradnídíly podle win
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Doporučuji.

avatar
01.07.2019 12:10:45

+ Slušný výběr součástek
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
zapoměli poslat ložísko,ale horní uložení je v pořadku.Tak si pořadně zkontrolujte co objednávate.

avatar
01.07.2019 10:38:58

+ cena-rychlost
- Nic
SPOKOJENOST

avatar
01.07.2019 9:23:41

+ Cena, rychlost.
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
Super! Příště se budu tešit zas! :)

avatar
30.06.2019 21:46:42

+ Cena, rychlost.
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Doporučuji.

avatar
30.06.2019 19:16:35

+ rychlost,
- žadná
zapoměli poslat ložísko,ale horní uložení je v pořadku.Tak si pořadně zkontrolujte co objednávate.

avatar
30.06.2019 14:29:50

+ Perfektní chování, pěkná kvalita, rychle dodání, vždy nakupují v tím obchodě.
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
SPOKOJENOST

avatar
29.06.2019 14:47:18

+ Perfektní chování, pěkná kvalita, rychle dodání, vždy nakupují v tím obchodě.
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Super! Příště se budu tešit zas! :)

avatar
29.06.2019 13:03:59

+ Výhoda
- žadná
Objednával jsem poprvé a naprostá spokojenost

avatar
29.06.2019 11:29:49

+ Ceny a široky sortiment.
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Informace o objednávce

avatar
29.06.2019 4:48:36

+ cena, rychlost
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
rozhodně doporučuji všem

avatar
28.06.2019 20:41:18

+ Ochota, rychlost
- Jsou to podvodníci,nelze se na ně spolehnout!Co píší skladem, nemají!! Reaguji po třech dnech od objednání!!
Super! Příště se budu tešit zas! :)