Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
22.06.2019 20:15:00

+ sortiment, rychlost vyřízení, odborná obsluha
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Fajn obchod ………...

avatar
22.06.2019 19:08:07

+ super ceny velký výběr zboží
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
Korektní jednání se zástupci firmy a ochota poradit s objednávanými díly.

avatar
22.06.2019 18:37:18

+ Rychlost Výborné ceny Široký sortiment Možnost vrácení zboží
- Nic
vse je vzdy v poradku,spokojenost,nakupuju uz delsi dobu,vse OK

avatar
22.06.2019 14:02:45

+ Vyhoda spociva v bezkonkurencnich cenach.
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
Rychlý a bezproblémový obchod

avatar
22.06.2019 9:07:28

+ Skvělé ceny Velký výběr
- delší doba doručení
Nejlepší obchod s náhradními díly v ČR, nechápu,že ještě někdo může nakupovat v autokelly,lidi neplaťte jim nesmyslné ceny nakupujte zde MOTORA je nelepší.

avatar
21.06.2019 19:24:30

+ super ceny velký výběr zboží
- Stránky pro amatéry a kutily nepřehledné.
Nejlepší obchod s náhradními díly v ČR, nechápu,že ještě někdo může nakupovat v autokelly,lidi neplaťte jim nesmyslné ceny nakupujte zde MOTORA je nelepší.

avatar
21.06.2019 18:56:13

+ Rychlost Výborné ceny Široký sortiment Možnost vrácení zboží
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
Spolehlivé a rychlé dodání.

avatar
21.06.2019 18:46:24

+ Vyhoda spociva v bezkonkurencnich cenach.
- Nic
Vše v pořádku až na palivový filtr měl vadně řezaný závit

avatar
21.06.2019 16:46:06

+ Skvělé ceny Velký výběr
- Dvakrát jsem musel jet pro objednané zboží,spletli si levý díl s pravym.
Vždy vše do druhého dne Pokud díl nepasoval , bez problému jsem ho vrátil a objednal si ten sparávný

avatar
21.06.2019 14:52:16

+ Rychlost ,spolehlivost ,kvalita.
- delší doba doručení
Dobré ceny, rychlé dodání, jsou ochotní poradit

avatar
21.06.2019 13:25:17

+ je vše na jednom místě
- nic
Jeden z nejlepších motoristických eshopů u nás! Rozhodně doporučuji!

avatar
21.06.2019 13:20:34

+ Rychlé vyřízení objednavky Spolehlivé dodani
- nic
zatím nejlepší obchod..ceny,dodání, vlastně všechno ))jen tak dál

avatar
21.06.2019 12:11:41

+ Široký sortiment, přehledný e-shop,skvělé ceny, rychlá doprava
- Nevýhodu jsem bohužel nenašel...
+++

avatar
21.06.2019 11:36:23

+ Rychlé doručení bezvadné věci
- Nevýhodu obrací ve výhodu směřující ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Ochota a profesionalita personálu a prodavače ,schopnost nabídnou i řešení závad na vozidlech ..

avatar
21.06.2019 11:35:19

+ Rychle dodani Přehledný web Spousty typů dílů Ceny zboží jsou na polovině oproti obchodu žluté barvy.
- Mělo být doručeno do dvou dnů Ppl,telefonicky mi bylo sděleno že se jedná o nebezpečnou zásilku takže musí být doručena na paletě a proto se prodraží o 74 korun.Nebyla to pravda,baterií přivezl normálně volně na ploše tranzitu,nepřivázanou a bez palety.Doba doručení So prodloužila o 3dny a zdražila se o 74kč na dobírku.
Na rozdíl od některých jiných eshopů Motora zatím funguje dobře...

avatar
21.06.2019 9:42:23

+ rychlé vyhledání daného dílu a po objednání brzké doručení
- Některé položky nedostatečně popsány. Například, když se jedná o sadu není popsáno co vše sada obsahuje. Tedy objednáte naslepo.
Mohu doporučit!! Super ceny a kvalita.

avatar
21.06.2019 7:28:35

+ rychlé jednání
- objednané zboží stále nedorazilo.
super doporučuji

avatar
20.06.2019 17:06:58

+ Rychle dodani Přehledný web Spousty typů dílů Ceny zboží jsou na polovině oproti obchodu žluté barvy.
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
zatím nejlepší obchod..ceny,dodání, vlastně všechno ))jen tak dál

avatar
20.06.2019 15:23:16

+ rychlé vyhledání daného dílu a po objednání brzké doručení
- Nic
+++

avatar
19.06.2019 14:02:43

+ rychlé jednání
- nemají správnou cenu dopravy u velkých položek jako je výfuk - počítal jsem s cenou, která byla v objednávce, poté mi volala operátorka, že nelze doručit standardním způsobem a cena se navýšila
zatím nejlepší obchod..ceny,dodání, vlastně všechno ))jen tak dál