Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
09.01.2020 15:15:00

+ Perfektní komunikace
- Nic
profesionální přístup k zákazníkovi

avatar
09.01.2020 6:20:01

+ Rychlost, komunikace když jsem potřeboval poradit, celková komunikace v pořádku. Zatím všechny díly sedí nic jsem nevracel. Ceny dílů.
- Nic.
Doporučuji.

avatar
08.01.2020 17:22:33

+ rychlost ,sortiment,dostupnost
- neznám
Dobrá cena, rychlost doručení, kvalita.

avatar
08.01.2020 9:50:51

+ Perfektní komunikace
- Nic
Jsem naprosto spokojen, rychlé dodání a perfektní podpora.

avatar
08.01.2020 5:39:49

+ Sortiment, ceny.
- Nic
Dobrá cena, rychlost doručení, kvalita.

avatar
07.01.2020 17:45:30

+ Sortiment, ceny.
- Nic
Jsem naprosto spokojen, rychlé dodání a perfektní podpora.

avatar
06.01.2020 12:12:25

+ Sortiment, ceny.
- Nic
Velmi dobrý obchod, mohu z vlastní zkušenosti jen doporučit.

avatar
06.01.2020 6:17:30

+ široký sortiment zboží, rychlé a odborné jednání
- Trochu horší dostupnost prodejny vzhledem k opravám komunikací v Brně.
Bez chyby

avatar
03.01.2020 9:57:18

+ široký sortiment zboží, rychlé a odborné jednání
- Trochu horší dostupnost prodejny vzhledem k opravám komunikací v Brně.
Několikátý nákup zde , vždy v pořádku doručeno, v čas, vše pasuje. Doporučuji.

avatar
02.01.2020 13:17:29

+ Jasné , srozumitelné i pro kutila při nákupu náhradních dílů.
- Trochu horší dostupnost prodejny vzhledem k opravám komunikací v Brně.
Několikátý nákup zde , vždy v pořádku doručeno, v čas, vše pasuje. Doporučuji.

avatar
01.01.2020 17:36:40

+ Objednávání opakovaně a detaily popřípadě změny jdou dořešit i po telefonu, což je pro mne velkou výhodou.
- Trochu horší dostupnost prodejny vzhledem k opravám komunikací v Brně.
Nenakupoval jsem zde poprvé, a moje spokojenost je dlouhodobá. Doporučil jsem již mnoha přátelům a vše OK.

avatar
31.12.2019 16:43:24

+ Vždy přišlo vše jak jsem si objednal
- hodil by se občas lepší popis např u homokinet. kloubu není průměr ale počet zubů což je pro běžného člověka dosti matoucí . Bylo by lepší mít v závorce průměry)
Jedine minus, platici pro obchod v Brne, U vlecky: Vzhledem k totalne rozdrbane a uzavrene Plotni by bylo zahodno upozornit zakazniky, ze prijezd k prodejne je z Ksirove od mostu puvodni JEDNOSMERKOU. Ac puvodne brnak, nejsem ani ctenar myslenek, ani vestec a navigace me do jednosmerky proste nenavede. Mala zminka v emailu, či SMS snad neni takovej problem a usetri zakaznikovi zbytecne nervy pri idiotskem krouzeni po trase Zvonarka - Plotni - Dornych - Svatopetrska a zpet. Jedna hvezda minus.

avatar
31.12.2019 8:59:24

+ Velký výběr v e-shopu s dobrou cenou.
- Žádná
Všechno bez problémů a rychle.

avatar
31.12.2019 8:10:31

+ rychlé dodání
- Momentalne spatny pristu k obchodu kvuli pracem na silnici.
Laciné náhradní díly, rychlé dodání dílů a ochotné a příjemné jednání.

avatar
31.12.2019 7:22:37

+ Rychlé dodání, velmi příznivé ceny, široký sortiment.
- Nic
Všechno bylo vzřízene rychle levně a vpořádku.

avatar
30.12.2019 15:31:28

+ Vyhovující sortiment, dobré ceny a je spolehnutí na včasné dodání.
- zatím nic,
Nakupuji,spokojen

avatar
30.12.2019 11:08:12

+ Rychlý výběr dílů dle webového rozhraní
- trošku z ruky umístění výdeje zboží
Přehledné webové stránky,kvalitní zboží,velmi rychlá reakce obchodu na dotazy.Veká přednost je potvrzení podle VIN auta,takže se minimalizuje objednání jiného dílu.

avatar
30.12.2019 10:43:38

+ rychlý, kvalitní
- Took 5 days to deliver and was worried they would not arrive in time.
Dokáží poradit ohledně konkrétních náhradních dílů. Výhoda výdejního místa v Brně.

avatar
29.12.2019 23:14:12

+ Rychlost,kvalita za dobrou cenu.top.
- Trochu horší dostupnost prodejny vzhledem k opravám komunikací v Brně.
Jedine minus, platici pro obchod v Brne, U vlecky: Vzhledem k totalne rozdrbane a uzavrene Plotni by bylo zahodno upozornit zakazniky, ze prijezd k prodejne je z Ksirove od mostu puvodni JEDNOSMERKOU. Ac puvodne brnak, nejsem ani ctenar myslenek, ani vestec a navigace me do jednosmerky proste nenavede. Mala zminka v emailu, či SMS snad neni takovej problem a usetri zakaznikovi zbytecne nervy pri idiotskem krouzeni po trase Zvonarka - Plotni - Dornych - Svatopetrska a zpet. Jedna hvezda minus.

avatar
29.12.2019 18:53:25

+ ok obchod
- hodil by se občas lepší popis např u homokinet. kloubu není průměr ale počet zubů což je pro běžného člověka dosti matoucí . Bylo by lepší mít v závorce průměry)
Všechno bez problémů a rychle.