Napsali o nás

Obchod MOTORA získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Zlaté Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci - tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
 
avatar
22.06.2022 12:32:53

+ Rychlost Ceny
- Hrozná komunikace poslední dobou. Při vrácení zboží poslali peníze na jiný účet než jsem uvedl,ani přes upozornění to neřešily. Zřejmě si najdu jiný eshop s autodíly.
ok

avatar
22.06.2022 9:41:43

+ rychlé dodání, možnost osobního vyzvednutí, tj. bez poštovného
- Nic
Dobrá cena Včasné dodání Přehledné stránky

avatar
22.06.2022 8:27:07

+ Dobrý ceny i výběr
- Nemám co vytknout
Rychlost dodání

avatar
22.06.2022 8:05:21

+ Rychlý a spolehlivý e-shop.
- je delší než jsem si objednal
*****

avatar
22.06.2022 7:46:29

+ Rychlost
- žádná
včas a bez problému

avatar
22.06.2022 7:26:14

+ Rychlost a ochota
- Žádaná
Ochotně a rychle pořadí.

avatar
22.06.2022 6:59:10

+ Moc rád v Motora.cz nakuouju. Výborná komunikace i ochota. Vždy mě vyšli vstříc. Rychlost... Opravdu super.
- Zasilka měla 1 den zpoždění
Jsem nad míru spokojený mohu jen doporučit.

avatar
22.06.2022 6:38:46

+ Komunikace, ochota, rychlost.
- Nic
BEZPROBLÉMOVÉ, DÍL PASOVAL.

avatar
22.06.2022 6:01:08

+ rychlost dodání
- -
Přehledné stránky, cena, rychlost

avatar
22.06.2022 0:40:15

+ Ochota a rychlost
- Nejsou
Nic

avatar
21.06.2022 19:00:56

+ Jako vždy naprostá spokojenost !!!!
- Doprava draha
Vše v pořádku. Hlavně rychlost vyřízení objednávky je rychlá.

avatar
21.06.2022 17:11:33

+ Výhodné ceny a solidní dodací čas.
- nic
Velmi dobrá komunikace a rychlé doručení. Doporučuji.

avatar
21.06.2022 16:54:26

+ Rychlé jednání a výborná komunikace obchodu.
- mají zboží pouze pro auta, moto skoro nic (pouze olej)
Vše OK.

avatar
21.06.2022 16:53:28

+ Rychlost Solidní ceny Vždy poradí s výběrem
- Nic
Jsem spokojen

avatar
21.06.2022 15:33:14

+ O.K
- Občas až moc velký výběr -> nepřehledné
Objednal jsem hladič motoru podle VINka. V servisu po rozebrání celeho vozu bylo zjištěno že objednaný chladič je na 2 centimetrů větší nez originální dil v aute.

avatar
21.06.2022 14:50:50

+ vše ok, rychlé vyřízení
- parkování před prodejnou někdy problematické
Výborná komunikace, rychlost, ochota

avatar
21.06.2022 13:50:16

+ dostupnost autem
- žádné jsem nezjistil .
OBJEDNÁVAL JSEM POPRVÉ A BYL JSEM MILE PŘEKVAPEN :-)

avatar
21.06.2022 10:50:37

+ Nejlepší obchod na díly.Vždy v pořádku. Přehledný výběr dílů. Vždy spokojenost s díly
- Nic.
Maximální spokojenost.

avatar
21.06.2022 9:26:39

+ Rychlé dodání
- U jedné z objednávek drobné zdržení
Objednával jsem zde již poněkolikáté, zboží došlo vždy rychle a mají i dobré ceny.

avatar
21.06.2022 9:05:24

+ Spokojen Nic Rychlost profesionalita
- maji bordel ve svych internetovych strankach dalši nevyhoda,obchod Raglu je levnějši o 10%,i autodily pema take,některe položky maji dražši než něměcky obchod autodoc,nevyhoda obchodu je že maji hodně konkurentu,co se tyče ceny,na obchod s nahradnimy dily Samoservis.cz nema nikdo,jak je to možny,značka jurid brzdovy kotouč zadni s ložiskem kola,u motory stoji 2350kč,v Raglu stoji 2150kč,v něměckem obchodu autodoc 1663kč,v Samoservis.cz 1050kč,562368JC-1
Super obchod nemá co bych vytknul